Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübeli ve çiçeği burnunda taze anneler, size bi sorum olcak, ihtiyaç listenizde keşke almasaydım dediğiniz ya da alsaymışım dediğiniz bişeyler var mı? Büyük kalemlerden küçük kalemlere benim hala eksiklerim var ama çevremdeki annelere sorduğumda herkes farklı şeyler söylüyo.. kafam karışıyo, alıp almama konusunda kararsız kalıyorum.

Yok canım evde beklemedeyim.. cumartesi kontrol edecek. O gün bile alabilirim dedi
allah yardımciniz olsun sağlıcakla kavustursun rabbimmmm
hepiniz erkenci çıktınız ayagini kaldirda yurü korkuyorum biri bu zinciri kırsın sırada özgurmu var ?

ne harika bir soru merakla cevapları bekleyeceğim

allah yardımciniz olsun sağlıcakla kavustursun rabbimmmm
hepiniz erkenci çıktınız ayagini kaldirda yurü korkuyorum biri bu zinciri kırsın sırada özgurmu var ?
Aminn amin hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.
Benim önceki sezaryen yerim incelmiş daha önce bahsetmiştim okuyamadın zaar .. daha da incelmiş istemediğimiz durumlara yol açabilir dedi.. ondan biraz daha öne almış oldu günü.
Evet sırada sağlıkla Ozgur06 var:)

En çok kullanmakta olduğum şeyler:
Depend lohusa külodu ve onun üzerine gece pedi Normal doğum olduğundan fazla kan kaybediyo da olabilirim. Yeni yeni azalmaya başladı.

Bolca emzirme atleti veya sütyeni. Hastane için 2 tane atlet yeter.

1 lohusa pijama takımı ve 2 gecelik. Doğum türüne göre. Ben 2 pijama 1 gecelik kullandım tek gece hastanede kaldığım halde.

Gümüş kapak. Acayip rahatlatıyo.
Avent göğüs ucu krem.
Lansinoh göğüs ucu çıkarıcı. Bunu ilk süt taneciklerini çıkarmak için de kullanmıştı hemşire.

Süt emcükleme pompası.

Sevi bebe reflü yatağı. Beşikte hiç yatırmadım daha.

Penye battaniye. Müslin örtü. Bolca ağız bezi.

Mustela pişik kremi.

Sleepy bebek bakım örtüsü.

Islak mendil ve bezi saymama gerek yok sanırım.

Bu arada ben burada ihtiyaç listesi paylaşmıştım. O listedeki her şeyi kullandım, kullanıyorum özetle. Bebek arabası, oyun halısı ve henüz banyo malzemeleri hariç. Göbek düştü yarın onları da kullanırız. :)

Teşekkür ederim PanikcimVerdiğin bilgiler çok kıymetli, tecrübe konuşuyo

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah minnoşu darısı diğer hamilelere olsun inşallah.

canım çok teşekkür ederim. maşallah ne güzel, kaygılarla heyecanlarla başladığımız yoldaşlığımızda gerek acı gerek güzel haberler aldık bugünlerı gorduk saglıkla ne guzel, ınsallah daha guzel gunler de gorelım, bebegının saglıklı olusuna ve emmeyı ogrenmesıne ayrıca cok sevındım, onemlı olan karnını doyurmayı ogrenmesı, zaten gerısı kendılıgınden oluyor.

deme gıı, oğlusum aslan, ıkıncı de aynı tarıhte dogsun dıye az ugrasmadım gecen sene ama nasıp olmadı, bu sene kısmet ınsallah :)

Önce sezaryen olunca böyle bir şey mi oluyor canım ya. Ondan erken alıyorlar belki de sezeryan bebelerini..

bunu dıyecegıme hıc ınanmazdım ama, sekerlı suda mı bır hıkmet var ? sekerlı su ıcırılenler genelde sarılık olmuyor , ogluma ıcırmesınler dıye 9 ay tembıhlememe ragmen ben uykusuzluktan sızdıgım bır anda vermıslerdı ogluma, ala allaha sukur sarılık da olmadı

Arkadaşlar bebegimle tanışıp geldim .Çok şükür herşey yolunda hatasıyla uyumlu.Esimle ayaklarımız yere değmeden eve geldik. Allahım bu duyguyu isteyenlere nasip etsin. 2 hafta sonra tekrar çağırdı

oyyy maşallah muhtesem, ıkı hafta sonra da cok guzel haberlerle gelıyorsun canımm ne guzel masallah maasalllahh, tebrıkler edıyorum senı saglıkla devamı gelsın canım

deme gıı, oğlusum aslan, ıkıncı de aynı tarıhte dogsun dıye az ugrasmadım gecen sene ama nasıp olmadı, bu sene kısmet ınsallah :)
Hadi ya o zaman senin oğlan sakın bir bebekti demek ki.Ne bileyim okuduğum heryerde çok ağlayan gece uyumayan bebek gibi okudum gerçi başak ta çok altta kalır değilmiş ama yapacak birşey yok transfer beklemez

Hadi ya o zaman senin oğlan sakın bir bebekti demek ki.Ne bileyim okuduğum heryerde çok ağlayan gece uyumayan bebek gibi okudum gerçi başak ta çok altta kalır değilmiş ama yapacak birşey yok transfer beklemez

Deme öyle deme öyle Valla burç seçmeyi evlendiğim ilk yıllarda yapıyordum ama baktık olmuyor bıraktık kadere.

Selamlar
Yarın kavuşuyoruz inşallah sağlıkla kızlar
Aç gel dedi.
dualarınıza beni de katın teşekkür ederim

Hayırlısıyla kavuşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…