Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok düşünmedik daha:)) bugünden itibaren başlarız düşünmeye

Cok sevindirici bir haber ,güzel haberlerle devam etsin inşallah
Çok teşekkürler
Gözün aydın kuzum. Busene erkeklerden gidiyor sanırım,
Çok sağol Nurcuğum
Sanırım öyle, erkek çoğunlukta gibi
Sağlıkla
Amin kuzum, öyle olduayyy kaynana mı:)
Oğluşun sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek canım.. :) zaman senin için de hızla akacak; ki şu ana kadar bile öyle olmuştur eminim. Baksana kaç hafta geçmiş de testler bile yapılmış :)
Ewet Denizciğim çabuk ve keyifle geçen bir süreç, senden de güzel haberler alacağımız günler yakın
Evet bu sene erkekler çoğunlukta
Gönlünden geçen olsun, sağlıkla
bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis dalga geciyo sandimdogurmuş5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim
Ayyy gerçekten mi, bekliyorduk gerçi bugün, yaz mutlaka Armin bize de

panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh ☺ sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee
panic_attack Tebrikler canımm, güzel bir yolculuğunuz olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.

sağol kuzum, ben de oğluş gibi görüyorum, bakalım sağlıkla gelsin inallah cinsiyet önemli değil ama bu sene erkek senesi gibi evet:) bulantı berbat, metpamit verdi ama içtiğim gün daha da fena oldu bulantım. kasık ağrısını progestan kesiyor sanırım, akşam biraz geç koydum mesela sabahkinin etkisi geçtiği için sancıları hissettim. bir de bütün gün koltuk tepesınde oturuyoruz sıkısıyor sanırım kasıklar canım.

Teşekkür ederim canım, bu kaygılı bekleyişlerle bir serüven olacağı kesin, inşallah serüveni anne -bebe iki kahraman olarak bitirmiş oluruz

bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis dalga geciyo sandimdogurmuş5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim

ne guzel masallah, bebesıne kavusan kavunsana, Allah nazarlardan saklasın grubumuzu , panic_attack guzellıklerle buyusun bebişin inşallah

canımsııınnn, çok teşekkür ederim, "baya baya hamileyim" kuzum Allahın izniyle, cuma bi görüp içim biraz daha rahatlarsa, "ahan da vallaha hamileyim ben ya la " seviyesine geçeceğim inşallah, dualarını bekliyorum kuzum, seni seviyorum teşekkür ederim.

kuzuuuuu :) bak ne geldı aklıma, arkasından bekleyen embrıyo da erkek oluyo mu, alıyo musun ıkı gelın :) oluyo musun duble kaynana :) egleneclı geldı valla guluyorum bak :)

Tamam canım badem aklımızda kalsın. Ceviz atmaya çalışıyorum arada.

Çok teşekkürler

Evet bu sene erkekler çoğunlukta
Gönlünden geçen olsun, sağlıkla

Eşimde bende kız istiyoruz ama içimden erkekmiş gibi geliyor, birde rüyadaki bebek erkekti belki de ondan. Önce sağlıklı olsun tabi, sağlıklı gelişsin sağlıklı büyüsün, sağlıklı doğsun kız da erkekte kabulumüz. Rabbim bize bu mucizeyi verdi ya sonunda çok şükür.

panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee

Oyyy maşallah maşallah onlara. Helal olsun panik atak doğurdun kız. Maceralı serüvenin mutlulukla sonuçlandı darısı yolu uzun olan bizlere inşallah.
Tabi önce sıradaki gelsin. Cano hanginizde sıra

Şimdi acaba kızlarda mı bulantı çok oluyor. Seheryelinde olmadı oğlan geliyor, panikin de o kadar şikayeti yoktu sanki. Canın yemek sorunu vardı kız, Armin çok çekti o oğlan. Acaba belirtiye göre farkedrt mi? Diğer sayfalarda da kese şekline göre fasulye gibiyse erkek, yuvarlak da kız diyorlar.
6.haftaya göre tabi. Benim fasulye gibi, dökülün bakalım keselerinix nasıldı?

ama benim diger bebeğim kızdı ve kızımı kaybettikten sonra bulantilarim bitti sabah safran cikarmam kaldi. bilmiyorum belki de kızımın genetiğindeki problemler beni o hallere sokmusta olabilir iste onunla birlikte son buldu onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…