Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin iyi ki de yazdın umut olsun bir çok kişiye.
Sen de iyi ki varsın kuzum iyi ki bulduk birbirimizi

inşallah umduğum gibi umut olarak devam ederim, inşallah sağlıkla kucağıma alacağım günlere kadar Allahım elimi bırakmaz kuzum Allah sizlerden razı olsun inşallah

Canım benim tebrik ederim çok sevindim. Umarım bu defa sağlıkla ilerleyecek hamileliğin ve bebeğini kucağına alacaksın.

canımmm, güzelimmm, aminnn inşallah bu defa çok daha iyi bir süreç olacak Allahın izniyle, çok teşekkür ederim, senin en hazır olduğun zamanda senin de haberini alacağımız günlerde göbek tokuştururuz artık sanal olarak da olsa inşallah

8. haftada bir kayıp yaşayıp, o kaygımı bilen bi doktorlayım, o hamile kalacağım konusunda hiç şüphe etmedi hep doğal olacak diye olumlu yönetti beni ama bebek olduktan sonra hep böyle temkinli gider biliyorum, o bebek doğup kucağa alınmadan da herşey çok iyi yolunda gidiyor demez, ama diğer kayıptan dolayı 3. ayı görmeden herşey süper diyemem, sadece sağlıklı bir başlangıç yaptık ama 1,5 cm i görmem lazım cumaya dedi, yumurtlama gün farkı olabilir muhtemel, hatta ana baba kucukse cocuk da kucuk olamaz mı mesela ne bıleyım kafamda delı sorular ve ıcımde kocaman kaygılar var. kurbanlık koyun gıbı kuzularımı beklıyoruz, inşallah gelecekler, bu kadar dua cevapsız kalmaz sanmıyorum canım.

Nıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek

oglusu karnesını almıs, annesıne cınsıyetını de soylemıs ohhh maşallah daha ne olsun, oğlan guzeldır kız, gozumuz aydın Allah saglıkla gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah canım , kaynanalık kıtapları okumaya basla sımdıden :)

İnsallah amin. Bende kullanmıştım aynı saatte ilaçları almaya calış dikkat et kendine hiç birseyden fayda yok evi falan temizliyorum diye yorma kendini enişte süpürsün. Ben yarın arı sütüne baslıyorum, nar suyu içiyorum, keçi boynuzu pekmezi, ocean mummy omega 3 multi vatamine, birde devit 3 damla kullanıyorum. Bu ay biraz yüklenecegim takviyelere.lambada pek yapamadık yatılı misafir vardı ama bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Kendine iyi bakki yiğenimizde iyi olsun saglıkla sıkı sıkı tutunup büyüyüp gelişsin insallah

oncekı aylarda ovudan bır kac gun once baslayıp ovu bıtene kadar lambadalara devam edıyorduk. bu ay farklı olarak ovudan once hıc lambada ıstemedım, zaten bu ayı kendımı ılaclardan arındırmak ve kafamı rahatlatmaya calısmak ıcın ayırmıstım, doktorun yumurtayı gördugu gun ve ondan sonrakı 3 gun deneme yaptık sadece, belkı de guclu spermlerı yumurta olmayan donemde harcıyorudm belkı guclu ama omurlerı kısaydı ve dayanamıyordu garıbanlar :) asırı bulantım var, sureklı ıstıfra edıyorum, calısırken cok zorlanıyorum evde hep yatıyorum desem yerı var kuzum

Umarım canım ben de arkandan gelirim ve beraber göbek tokuştururuz :)

Sen de bizim canımızsınnn, iyiki, iyiki, iyiki... Sağlıkla ilerleyecek sürecin tadını çıkaracaksın sen de

Nıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek

Oyy hadi maşallah oğluş geliyor

Bana da nedense erkek gibi geliyor, bu sene erkek senesi gibi de sanki.

flx77 canım tekrar tebrik ederim. Oyy mide bulantılarımı var. Bana prilam verdi doktor çok zorlandığım da aldım. Ertesi günü rahat ettiriyor.
İşten geldim gene kasıklarım ağrıyor bunu çözemedim neden haftasonu evde uzanınca sorun yok. İşe gidince akşamları ağrı ile geçiyor.

benim asiri bulanti kusmalarimdan bende diyordum besin vitamin alabiliyormu benden diye o kendi bulur depolarimizdan filn. ciğ badem mideye iyi geliyormus ve bebeğe! burda karsima cikan butun dr ebe hemşire miden bulansa da birtane bile yesen krdir diyorlardi hep.
Amiin sağol canım benim.
İnşallahh sizlerin de art arda haberini almak nasip olsuuunnn amiiinnn dedim öyle oldu
cane seninde az kaldi rabbim saglicakla kavustursun sizi:)

Valla az kaldıı kavuşmaya sağlıkla sıhhatle inşallah

biri yazsin yalnismi anladim yanlismi okudum hamilemisinnnnnn sen heycanlandim majida bulamiyorum oyle olsun allahim ya öylemi flxxxxxxxx?

gözlüklerimi bir bulsam neneler gibi gozluksuz aksamlari okuyamiyorummm ki ben buldum msjı veeeee dogru gormusum anlamisim canımmmmm flxxxxxxxx hamilesin sen vallahi de billahi de hamilesin yaaaa harika bir haber bu rabbim saglicakla tamama erdirsin butun kalbimle diliyorum rabbimden ve öyle de oldu aminnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…