- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.181
Canım benim Rabbim tamamına sağlıkla erdirsin iyi ki de yazdın umut olsun bir çok kişiye.
Sen de iyi ki varsın kuzum iyi ki bulduk birbirimizi
Canım benim tebrik ederim çok sevindim. Umarım bu defa sağlıkla ilerleyecek hamileliğin ve bebeğini kucağına alacaksın.
Bende sizin gibiyim ,kurbanlık koyun misali bekliyorum. İnşallah herşey güzel olacak bir kaç gün geriden gelmesi normal değil mi ben kontrole giden birçok kişinin ultrason da daha geri görünüyor diye yazdıklarını gördüm ama hiç sorunmus gibi bahsetmiyorlar.
Nıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
İnsallah amin. Bende kullanmıştım aynı saatte ilaçları almaya calış dikkat et kendine hiç birseyden fayda yok evi falan temizliyorum diye yorma kendini enişte süpürsün. Ben yarın arı sütüne baslıyorum, nar suyu içiyorum, keçi boynuzu pekmezi, ocean mummy omega 3 multi vatamine, birde devit 3 damla kullanıyorum. Bu ay biraz yüklenecegim takviyelere.lambada pek yapamadık yatılı misafir vardı ama bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Kendine iyi bakki yiğenimizde iyi olsun saglıkla sıkı sıkı tutunup büyüyüp gelişsin insallahtahmin ediyorum kuzum, ben senin güzel haberini de alacağıma inanıyorum, çünkü en azından yavaş yavaş geliyor, bunlar bizi böyle umutsuzluğa sevkettikleri anda sürpriz yapmayı seviyor sanırım, biraz ilgi manyağı oluyo bu yeni nesil bebişler demek ne bileyim. bir de kendimizi çok kurcalamamamız gerekiyor, vitamin dahil herşeyi bırakmıştım sadece bebe aspirini içiyordum, temiz halimle bir tahlil yaptırabilmek için. şimdi bana kan sulandırıcı iğne ve progestan verdi bakalım ilk 3 ay kullanmayı düşünüyor sanırım. önümüzdeki ay gol senden geliyor Allahın izniyle canımmm
İnsallah amin. Bende kullanmıştım aynı saatte ilaçları almaya calış dikkat et kendine hiç birseyden fayda yok evi falan temizliyorum diye yorma kendini enişte süpürsün. Ben yarın arı sütüne baslıyorum, nar suyu içiyorum, keçi boynuzu pekmezi, ocean mummy omega 3 multi vatamine, birde devit 3 damla kullanıyorum. Bu ay biraz yüklenecegim takviyelere.lambada pek yapamadık yatılı misafir vardı ama bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Kendine iyi bakki yiğenimizde iyi olsun saglıkla sıkı sıkı tutunup büyüyüp gelişsin insallah
Umarım canım ben de arkandan gelirim ve beraber göbek tokuştururuz :)canımmm, güzelimmm, aminnn inşallah bu defa çok daha iyi bir süreç olacak Allahın izniyle, çok teşekkür ederim, senin en hazır olduğun zamanda senin de haberini alacağımız günlerde göbek tokuştururuz artık sanal olarak da olsa inşallah
Sen de bizim canımızsınnn, iyiki, iyiki, iyiki...teşekkür ederim kuzum benim, desteğin, ilgin ve sevgin için teşekkür ederim, inanmadığım anlarda hep yanımda oldunuz sen,can09e seheryeli77 benim göremediğim çizgileri net gördünüz çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki burada birbirimizi bulmuşuz kuzuşşş
Oğluşun sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek canım.. :) zaman senin için de hızla akacak; ki şu ana kadar bile öyle olmuştur eminim. Baksana kaç hafta geçmiş de testler bile yapılmış :)Nıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
Nıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
benim asiri bulanti kusmalarimdan bende diyordum besin vitamin alabiliyormu benden diye o kendi bulur depolarimizdan filn. ciğ badem mideye iyi geliyormus ve bebeğe! burda karsima cikan butun dr ebe hemşire miden bulansa da birtane bile yesen krdir diyorlardi hep.16 hafta mı
Bir ara bayağı bir tuzlu salatalık yedim sıkıldım, bir ara yeşil zeytin yedim. Bu ara yeşil elma favorim. Ama yemek konusu sıkıntılı, protein grubu bişey yok yiyebildiğim. Kıymadan en başta tiksinti geldi kıymalı hiçbir yemek yiyemiyorum. İnşallah besleniyordur. Vitaminin tadı da iğrenç(suda eriyen) onu da bir içiyorum bir içmiyorum.
Eşim de diyor ki, ta bende hayal ediyordum ki birgün isim yazmıyım da (dışarda yenen yemeklerden erkeklerin sevdiği avmlerdeki yemekler) aşerer gider alırım. Dedim senin canın bende fazla şey çekiyornaparsın aşermem bile fakir işi, salatalık altı üstü. İnsan enginar falan aşerir.
cane seninde az kaldi rabbim saglicakla kavustursun sizi:)Amiin sağol canım benim.
İnşallahh sizlerin de art arda haberini almak nasip olsuuunnn amiiinnn dedim öyle oldu
Amiinn canım çok sağol.cane seninde az kaldi rabbim saglicakla kavustursun sizi:)
Aaaaaaaaaaaaaa hadi buyur
bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmisAaaaaaaaaaaaaa hadi buyurDetayları ver Armin çabuuuuk
Valla az kaldıı kavuşmaya sağlıkla sıhhatle inşallahKutlarımflx77 baştan sona güzel bir serüven olsun inşallah. @can09e valla Panicten sonra sıra sende, çok az kalmış. Güzel kavuşmalar seheryeli77 ilk önemli dönemeci atlattın, bu sene oğlan senesiymiş valla, eee hemen isim düşündün mü?
biri yazsin yalnismi anladim yanlismi okudum hamilemisinnnnnn sen heycanlandim majida bulamiyorumoncekı aylarda ovudan bır kac gun once baslayıp ovu bıtene kadar lambadalara devam edıyorduk. bu ay farklı olarak ovudan once hıc lambada ıstemedım, zaten bu ayı kendımı ılaclardan arındırmak ve kafamı rahatlatmaya calısmak ıcın ayırmıstım, doktorun yumurtayı gördugu gun ve ondan sonrakı 3 gun deneme yaptık sadece, belkı de guclu spermlerı yumurta olmayan donemde harcıyorudm belkı guclu ama omurlerı kısaydı ve dayanamıyordu garıbanlar :) asırı bulantım var, sureklı ıstıfra edıyorum, calısırken cok zorlanıyorum evde hep yatıyorum desem yerı var kuzum
gözlüklerimi bir bulsam neneler gibi gozluksuz aksamlari okuyamiyorummm ki benİlk hamileliğimde, bir insanın hamile kalmak için çabalayacağı, uzun uğraşlarda bulunacağı veya kese görme, kalp atışı, ikili üçlü test stresi… vs yaşayıp hep kalbi ağzında yaşayacağı bana söylense asla anlamazdım. Bir evladımız olsa mı dedik, denedik ve adet gecikince kit test yaptık, çift çizgi gördük sevindik ACABA DOĞRU MU diye sorgulamadık bile, hunharca sevindik, doktordan hemen ramdevu aldık o acemilikle , hani büyüsün falan beklemeden, doktor “kese güzel yerde hamilesin haftaya gel kalp atışını duyalım” dedi ACABA YAŞAR MI demeden yine huncarca sevindik, kalp atışı duymaya gittik, gümbür gümbür kalp duyduk ACABA BU KALP 12. HAFTAYI GÖRÜR MÜ korkusu yaşamadan yine hunharca sevindik. Hamileliğime devam edeceğim doktorumu bulduğumda ilk dediğim “doktor ben sezeryan olucam sakın vajinal önerme strese girerim” oldu doktorum “dur yol uzun onları sonra konuşacağız bi sağlıkla doğacak boyuta getirelim” dediğinde, ne kadar karamsar bir doktor dedim. Adam haklıymış meğer , ben safmışım J sağlıkla kolaylıkla süper eğlenceli bir sezeryan ile evladıma kavuştum, aradan 10 yıl geçti, eşimin ısrarı ile bir çocuk daha düşünmek zorunda kaldım, sandık ki yine hemen hamile kalınıyor, dedim yavrumun doğum gününe denk gelsin doğumu, aynı tarihte deneyelim…. Sonuç hüsran, ikinci ay da olmayınca, herkes yaştan dem vurmaya “olmaz, boşver “ demeye başlayınca, kendimi bu sayfada buldum, ilk defa kadınlar kulubunu keşfettim ve hergün girdiğim ve çıkamadığım tek topic burası oldu. Benim yaşadıklarımı anlayacak arkadaşlar buldum, sevinçlerinde güldüm, sevinçten ağladım, negatifleri görünce hüzünlenip ağladım. Sonra sizden aldığım güç ve fikirler her yıkıldığımda elimden tuttu, yıkıldıkça kalktım ve bir kere kendiliğimden hamlie kaldığımı ve 8+2 den öteye götüremediğimi gördüm, kürtajın ne olduğunu yaşadım L hep yanımda oldunuz, ve gerçekten samimiydiniz çok teşekkür ederim. Burada gelen her çift çizgi, her pozitif bana destek oldu. Kürtajdan sonra 9 ay geçti, yani yaşamamış çocuğu bilinçaltımda büyüttüm, doğurdum ve hatta yarı kırkını çıkardım farkında olmayarak. En son kendi doktoruma gitmek yerine devlet hastanesinde doktora gittim, kadın bana “BOŞUN A VAKİT KAYBI, AŞILAMA YAP, YAŞIN ÇOK GEÇ, HAMİLE KALAMAZSIN, BELKİ ALLAH TARAFINDAN KALSAN DA 45 YAŞINDA KALSAN O ZAMAN MI DOĞURACAKSIN, VİTAMİN DESTEĞİ İLE HAMİLELİK DESTEKLEMEK MUZ YEDİM HAMİLE KALDIM DEMEK GİBİ BİŞEY BOŞUN AUĞRAŞIYORSUN dedi, amh yaptı,196 yumurtlama günüm olduğunu düşündüğüm için yumurtama baktı ALLAH ALLAH ASLINDA GÜZEL BİR YUMURTA DA VAR diyerek şaşırdı, o hastanede babamı kaybetmitim ve o gün ölüm yıldönümüne denk gelmişti o günleri hatırlayarak ağlayarak girdiğim hastaneden güzel ama bir halta yaramaz yumurtama küfrederek, ağlayarak çıktım… buradan özelden yazıştığım bir iki dostum o günümü iyi hatırlar, iyi ki varlar .
1,5 aydır vitamin, kür ne varsa herşeyi bırakmıştım, hatta çikolata manyağı olduğum halde tatlı diyetine girdim, bir gram vermedim ama olsun diyet yaptım J bebe aspirini içtim sadece ilaç olarak, hatta ovu öncesi ilişki olayına da hiç riayet etmedim, sadece ovu ve ertesi günü değerledirdim. Bat gelmeden arkadaşların ısrarları sonucu test yaptığımda hafiiiiif bir çizgi gördüm ama inanmadım tabi, bat günü ve devamındaki 3 günde de sürekli kahverengi kanama geldi, nasılsa düşeceğini düşündüğüm için korkuyordum ama yine de progestan kullandım kafama göre vajinal olarak. Kan testi yaptık orda gördük ama ebe BUNA İNANMA BELKİ DE DEĞER ÇIKIYOR HAMİLE OLMAYABİLİRSİN diye süper moral verdi, doktordan randevu aldığımızda keseyi gördük evet doğru yerdeydi ama YA KALP ATIŞI , geçmek bilmeyen bir zaman sonra KALP ATIŞI DUYDUK ama haftasından küçük şu anda birkaç gün geri, ve Cuma günü 1,5 cm olarak göremezsek beni yine aynı süreç bekliyor, bu korku ile hamile miyim değil miyim hala tereddütler içinde bekliyorum, burada paylaşmak için bekledim, çünkü yine aynı süreci yaşarsam umidini kıracağım arkadaşlarım olabilirdi, sonra beklemeden paylaşma kararı aldım çünkü en azından YAŞLISIN KENDİN HAMİLE KALAMAZSIN SEN Bİ HALTA YARAMAZSIN O RAHİM DE RAHİM Mİ YAHU mantığı ile bizi üzenlerin olduğu bu dünyada belki benim kendiliğimden hamile kalmamdan ümit bulan dostlarım olur. Dualarınızı bekliyorum, hepinizi ayrı ayrı seviyorum kızlar, iyi ki varsınız.