Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kutlarım flx77 flx77 baştan sona güzel bir serüven olsun inşallah. :nazar::KK200:@can09e valla Panicten sonra sıra sende, çok az kalmış. Güzel kavuşmalar :KK200: seheryeli77 seheryeli77 ilk önemli dönemeci atlattın, bu sene oğlan senesiymiş valla, eee hemen isim düşündün mü?
Yok düşünmedik daha:)) bugünden itibaren başlarız düşünmeye

Cok sevindirici bir haber ,güzel haberlerle devam etsin inşallah
Çok teşekkürler🙏
Gözün aydın kuzum. Busene erkeklerden gidiyor sanırım,
Çok sağol Nurcuğum
Sanırım öyle, erkek çoğunlukta gibi
Sağlıkla🙏
oglusu karnesını almıs, annesıne cınsıyetını de soylemıs ohhh maşallah daha ne olsun, oğlan guzeldır kız, gozumuz aydın Allah saglıkla gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah canım , kaynanalık kıtapları okumaya basla sımdıden :)
Amin kuzum, öyle oldu😊ayyy kaynana mı:)
Oğluşun sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek canım.. :) zaman senin için de hızla akacak; ki şu ana kadar bile öyle olmuştur eminim. Baksana kaç hafta geçmiş de testler bile yapılmış :)
Ewet Denizciğim çabuk ve keyifle geçen bir süreç, senden de güzel haberler alacağımız günler yakın🙏
Oyy hadi maşallah 😁 oğluş geliyor

Bana da nedense erkek gibi geliyor, bu sene erkek senesi gibi de sanki.

flx77 flx77 canım tekrar tebrik ederim. Oyy mide bulantılarımı var. Bana prilam verdi doktor çok zorlandığım da aldım. Ertesi günü rahat ettiriyor.
İşten geldim gene kasıklarım ağrıyor bunu çözemedim neden haftasonu evde uzanınca sorun yok. İşe gidince akşamları ağrı ile geçiyor.
Evet bu sene erkekler çoğunlukta
Gönlünden geçen olsun, sağlıkla
bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis :KK57: dalga geciyo sandim:KK70:dogurmuş:KK70:5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim 😀
Ayyy gerçekten mi, bekliyorduk gerçi bugün, yaz mutlaka Armin bize de

panic_attack panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebe💋masallahhhhh 🧿☺ sütü de hemen gelmis🙏🏼🧿. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 flx77 hamileeee😀
panic_attack panic_attack Tebrikler canımm, güzel bir yolculuğunuz olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.

Oyy hadi maşallah 😁 oğluş geliyor

Bana da nedense erkek gibi geliyor, bu sene erkek senesi gibi de sanki.

flx77 flx77 canım tekrar tebrik ederim. Oyy mide bulantılarımı var. Bana prilam verdi doktor çok zorlandığım da aldım. Ertesi günü rahat ettiriyor.
İşten geldim gene kasıklarım ağrıyor bunu çözemedim neden haftasonu evde uzanınca sorun yok. İşe gidince akşamları ağrı ile geçiyor.

sağol kuzum, ben de oğluş gibi görüyorum, bakalım sağlıkla gelsin inallah cinsiyet önemli değil ama bu sene erkek senesi gibi evet:) bulantı berbat, metpamit verdi ama içtiğim gün daha da fena oldu bulantım. kasık ağrısını progestan kesiyor sanırım, akşam biraz geç koydum mesela sabahkinin etkisi geçtiği için sancıları hissettim. bir de bütün gün koltuk tepesınde oturuyoruz sıkısıyor sanırım kasıklar canım.

Kutlarım flx77 flx77 baştan sona güzel bir serüven olsun inşallah. :nazar::KK200:@can09e valla Panicten sonra sıra sende, çok az kalmış. Güzel kavuşmalar :KK200: seheryeli77 seheryeli77 ilk önemli dönemeci atlattın, bu sene oğlan senesiymiş valla, eee hemen isim düşündün mü?

Teşekkür ederim canım, bu kaygılı bekleyişlerle bir serüven olacağı kesin, inşallah serüveni anne -bebe iki kahraman olarak bitirmiş oluruz :KK200:

bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis :KK57: dalga geciyo sandim:KK70:dogurmuş:KK70:5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim 😀

ne guzel masallah, bebesıne kavusan kavunsana, Allah nazarlardan saklasın grubumuzu , panic_attack panic_attack guzellıklerle buyusun bebişin inşallah

gözlüklerimi bir bulsam neneler gibi gozluksuz aksamlari okuyamiyorummm ki ben 😂 buldum msjı 😍 veeeee dogru gormusum anlamisim canımmmmm flxxxxxxxx 😍hamilesin sen 😀😀😀😀 vallahi de billahi de hamilesin yaaaa harika bir haber bu rabbim saglicakla tamama erdirsin butun kalbimle diliyorum rabbimden🙏🏼 ve öyle de oldu aminnnnnnnnnnnnnnn🙏🏼💐

canımsııınnn, çok teşekkür ederim, "baya baya hamileyim" kuzum Allahın izniyle, cuma bi görüp içim biraz daha rahatlarsa, "ahan da vallaha hamileyim ben ya la " seviyesine geçeceğim inşallah, dualarını bekliyorum kuzum, seni seviyorum teşekkür ederim.

Çok teşekkürler🙏

Çok sağol Nurcuğum
Sanırım öyle, erkek çoğunlukta gibi
Sağlıkla🙏

Amin kuzum, öyle oldu😊ayyy kaynana mı:)

Ewet Denizciğim çabuk ve keyifle geçen bir süreç, senden de güzel haberler alacağımız günler yakın🙏

Ayyy gerçekten mi, bekliyorduk gerçi bugün, yaz mutlaka Armin bize de

kuzuuuuu :) bak ne geldı aklıma, arkasından bekleyen embrıyo da erkek oluyo mu, alıyo musun ıkı gelın :) oluyo musun duble kaynana :) egleneclı geldı valla guluyorum bak :)

benim asiri bulanti kusmalarimdan bende diyordum besin vitamin alabiliyormu benden diye o kendi bulur depolarimizdan filn. ciğ badem mideye iyi geliyormus ve bebeğe! burda karsima cikan butun dr ebe hemşire miden bulansa da birtane bile yesen krdir diyorlardi hep.

cane seninde az kaldi rabbim saglicakla kavustursun sizi:)

Tamam canım badem aklımızda kalsın. Ceviz atmaya çalışıyorum arada.

Çok teşekkürler🙏

Eşimde bende kız istiyoruz ama içimden erkekmiş gibi geliyor, birde rüyadaki bebek erkekti belki de ondan. Önce sağlıklı olsun tabi, sağlıklı gelişsin sağlıklı büyüsün, sağlıklı doğsun kız da erkekte kabulumüz. Rabbim bize bu mucizeyi verdi ya sonunda çok şükür.

panic_attack panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebe💋masallahhhhh 🧿☺️ sütü de hemen gelmis🙏🏼🧿. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 flx77 hamileeee😀

Oyyy maşallah maşallah onlara. Helal olsun panik atak doğurdun kız. Maceralı serüvenin mutlulukla sonuçlandı darısı yolu uzun olan bizlere inşallah.
Tabi önce sıradaki gelsin. Cano hanginizde sıra 😉

sağol kuzum, ben de oğluş gibi görüyorum, bakalım sağlıkla gelsin inallah cinsiyet önemli değil ama bu sene erkek senesi gibi evet:) bulantı berbat, metpamit verdi ama içtiğim gün daha da fena oldu bulantım. kasık ağrısını progestan kesiyor sanırım, akşam biraz geç koydum mesela sabahkinin etkisi geçtiği için sancıları hissettim. bir de bütün gün koltuk tepesınde oturuyoruz sıkısıyor sanırım kasıklar canım.

Şimdi acaba kızlarda mı bulantı çok oluyor. Seheryelinde olmadı oğlan geliyor, panikin de o kadar şikayeti yoktu sanki. Canın yemek sorunu vardı kız, Armin çok çekti o oğlan. Acaba belirtiye göre farkedrt mi? Diğer sayfalarda da kese şekline göre fasulye gibiyse erkek, yuvarlak da kız diyorlar.
6.haftaya göre tabi. Benim fasulye gibi, dökülün bakalım keselerinix nasıldı?

Tamam canım badem aklımızda kalsın. Ceviz atmaya çalışıyorum arada.

Eşimde bende kız istiyoruz ama içimden erkekmiş gibi geliyor, birde rüyadaki bebek erkekti belki de ondan. Önce sağlıklı olsun tabi, sağlıklı gelişsin sağlıklı büyüsün, sağlıklı doğsun kız da erkekte kabulumüz. Rabbim bize bu mucizeyi verdi ya sonunda çok şükür.

Oyyy maşallah maşallah onlara. Helal olsun panik atak doğurdun kız. Maceralı serüvenin mutlulukla sonuçlandı darısı yolu uzun olan bizlere inşallah.
Tabi önce sıradaki gelsin. Cano hanginizde sıra 😉

Şimdi acaba kızlarda mı bulantı çok oluyor. Seheryelinde olmadı oğlan geliyor, panikin de o kadar şikayeti yoktu sanki. Canın yemek sorunu vardı kız, Armin çok çekti o oğlan. Acaba belirtiye göre farkedrt mi? Diğer sayfalarda da kese şekline göre fasulye gibiyse erkek, yuvarlak da kız diyorlar.
6.haftaya göre tabi. Benim fasulye gibi, dökülün bakalım keselerinix nasıldı?
ama benim diger bebeğim kızdı ve kızımı kaybettikten sonra 😔bulantilarim bitti sabah safran cikarmam kaldi. bilmiyorum belki de kızımın genetiğindeki problemler beni o hallere sokmusta olabilir iste onunla birlikte son buldu onlar.

X