- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.201
cok şükür bin şükür sendn bir guzel haber daha geldi demek oglan saglicakla kavusun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok şükür bin şükür sendn bir guzel haber daha geldi demek oglan saglicakla kavusun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhNıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
Sağol canım benim, sağlıkla kavuşalımcok şükür bin şükür sendn bir guzel haber daha geldi demek oglan saglicakla kavusun insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ❤
Yok düşünmedik daha:)) bugünden itibaren başlarız düşünmeyeKutlarım flx77 baştan sona güzel bir serüven olsun inşallah. @can09e valla Panicten sonra sıra sende, çok az kalmış. Güzel kavuşmalar seheryeli77 ilk önemli dönemeci atlattın, bu sene oğlan senesiymiş valla, eee hemen isim düşündün mü?
Çok teşekkürlerCok sevindirici bir haber ,güzel haberlerle devam etsin inşallah
Çok sağol NurcuğumGözün aydın kuzum. Busene erkeklerden gidiyor sanırım,
Amin kuzum, öyle olduayyy kaynana mı:)oglusu karnesını almıs, annesıne cınsıyetını de soylemıs ohhh maşallah daha ne olsun, oğlan guzeldır kız, gozumuz aydın Allah saglıkla gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah canım , kaynanalık kıtapları okumaya basla sımdıden :)
Ewet Denizciğim çabuk ve keyifle geçen bir süreç, senden de güzel haberler alacağımız günler yakınOğluşun sağlıklı bir şekilde kucağına gelecek canım.. :) zaman senin için de hızla akacak; ki şu ana kadar bile öyle olmuştur eminim. Baksana kaç hafta geçmiş de testler bile yapılmış :)
Evet bu sene erkekler çoğunluktaOyy hadi maşallah oğluş geliyor
Bana da nedense erkek gibi geliyor, bu sene erkek senesi gibi de sanki.
flx77 canım tekrar tebrik ederim. Oyy mide bulantılarımı var. Bana prilam verdi doktor çok zorlandığım da aldım. Ertesi günü rahat ettiriyor.
İşten geldim gene kasıklarım ağrıyor bunu çözemedim neden haftasonu evde uzanınca sorun yok. İşe gidince akşamları ağrı ile geçiyor.
Ayyy gerçekten mi, bekliyorduk gerçi bugün, yaz mutlaka Armin bize debende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis dalga geciyo sandimdogurmuş5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim
Çok şükür kuzummNıfty testim çıktı, çok şükür sıkıntı yok
Cinsiyeti erkek
panic_attack Tebrikler canımm, güzel bir yolculuğunuz olsun, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh ☺ sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee
Gözü aydın panic_attack ın. Tebrikler,panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee
Oyy hadi maşallah oğluş geliyor
Bana da nedense erkek gibi geliyor, bu sene erkek senesi gibi de sanki.
flx77 canım tekrar tebrik ederim. Oyy mide bulantılarımı var. Bana prilam verdi doktor çok zorlandığım da aldım. Ertesi günü rahat ettiriyor.
İşten geldim gene kasıklarım ağrıyor bunu çözemedim neden haftasonu evde uzanınca sorun yok. İşe gidince akşamları ağrı ile geçiyor.
Kutlarım flx77 baştan sona güzel bir serüven olsun inşallah. @can09e valla Panicten sonra sıra sende, çok az kalmış. Güzel kavuşmalar seheryeli77 ilk önemli dönemeci atlattın, bu sene oğlan senesiymiş valla, eee hemen isim düşündün mü?
bende simdi ogrendim sordum varmi gelisme diye. dogurdum yazmis dalga geciyo sandimdogurmuş5 te girmis 19:49 ciikmis yoğun suan da gelismeleri ogrendikce yazarim
biri yazsin yalnismi anladim yanlismi okudum hamilemisinnnnnn sen heycanlandim majida bulamiyorum oyle olsun allahim ya öylemi flxxxxxxxx?
gözlüklerimi bir bulsam neneler gibi gozluksuz aksamlari okuyamiyorummm ki ben buldum msjı veeeee dogru gormusum anlamisim canımmmmm flxxxxxxxx hamilesin sen vallahi de billahi de hamilesin yaaaa harika bir haber bu rabbim saglicakla tamama erdirsin butun kalbimle diliyorum rabbimden ve öyle de oldu aminnnnnnnnnnnnnnn❤☺
Çok teşekkürler
Çok sağol Nurcuğum
Sanırım öyle, erkek çoğunlukta gibi
Sağlıkla
Amin kuzum, öyle olduayyy kaynana mı:)
Ewet Denizciğim çabuk ve keyifle geçen bir süreç, senden de güzel haberler alacağımız günler yakın
Evet bu sene erkekler çoğunlukta
Gönlünden geçen olsun, sağlıkla
Ayyy gerçekten mi, bekliyorduk gerçi bugün, yaz mutlaka Armin bize de
panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh ☺ sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee
benim asiri bulanti kusmalarimdan bende diyordum besin vitamin alabiliyormu benden diye o kendi bulur depolarimizdan filn. ciğ badem mideye iyi geliyormus ve bebeğe! burda karsima cikan butun dr ebe hemşire miden bulansa da birtane bile yesen krdir diyorlardi hep.
cane seninde az kaldi rabbim saglicakla kavustursun sizi:)
Çok teşekkürler
Evet bu sene erkekler çoğunlukta
Gönlünden geçen olsun, sağlıkla
panic_attack iyi kızlar bebegi de iyi. normal doğurmuş kendi basina nefes alabiliyor ve emiyormuş uzay bebemasallahhhhh sütü de hemen gelmis. ne guzel birgun panic bebesine kavuştu flx77 hamileeee
sağol kuzum, ben de oğluş gibi görüyorum, bakalım sağlıkla gelsin inallah cinsiyet önemli değil ama bu sene erkek senesi gibi evet:) bulantı berbat, metpamit verdi ama içtiğim gün daha da fena oldu bulantım. kasık ağrısını progestan kesiyor sanırım, akşam biraz geç koydum mesela sabahkinin etkisi geçtiği için sancıları hissettim. bir de bütün gün koltuk tepesınde oturuyoruz sıkısıyor sanırım kasıklar canım.
ama benim diger bebeğim kızdı ve kızımı kaybettikten sonra bulantilarim bitti sabah safran cikarmam kaldi. bilmiyorum belki de kızımın genetiğindeki problemler beni o hallere sokmusta olabilir iste onunla birlikte son buldu onlar.Tamam canım badem aklımızda kalsın. Ceviz atmaya çalışıyorum arada.
Eşimde bende kız istiyoruz ama içimden erkekmiş gibi geliyor, birde rüyadaki bebek erkekti belki de ondan. Önce sağlıklı olsun tabi, sağlıklı gelişsin sağlıklı büyüsün, sağlıklı doğsun kız da erkekte kabulumüz. Rabbim bize bu mucizeyi verdi ya sonunda çok şükür.
Oyyy maşallah maşallah onlara. Helal olsun panik atak doğurdun kız. Maceralı serüvenin mutlulukla sonuçlandı darısı yolu uzun olan bizlere inşallah.
Tabi önce sıradaki gelsin. Cano hanginizde sıra
Şimdi acaba kızlarda mı bulantı çok oluyor. Seheryelinde olmadı oğlan geliyor, panikin de o kadar şikayeti yoktu sanki. Canın yemek sorunu vardı kız, Armin çok çekti o oğlan. Acaba belirtiye göre farkedrt mi? Diğer sayfalarda da kese şekline göre fasulye gibiyse erkek, yuvarlak da kız diyorlar.
6.haftaya göre tabi. Benim fasulye gibi, dökülün bakalım keselerinix nasıldı?