- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #13.141
Tecrübeli anne rahatlığı gördüm sende :)ne zaman isterse buyursun gelsin canım onda sıkıntı yok
Heyecanlı oluyo ama o bir gerçek:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübeli anne rahatlığı gördüm sende :)ne zaman isterse buyursun gelsin canım onda sıkıntı yok
ne zaman isterse buyursun gelsin canım onda sıkıntı yok
Hayırlısı olsun hakkımızda insallah. Ben demi öyle yapsamki çift çizgi görürsem progestan kapsul var öncekinden kalma evde. Ecopirin 100mg yutuyorum hergun. Bu ay bakalım öyle olursa yutarım bide öyle denerim tessekkür ederim
Uzay bebek :) niye acele olsun ancak demek ki her şeyi iyi diyorsun ben hazırım diyor kuzucukValla bi mallık var üzerimde. Yani öyle ayy hadi gel kavuşalım oğlum romantizmim yok. Bence acele ediyo :)) Sakinim. Belki hastaneye girince heyecan basabilir :) Kucağıma alınca ne hissedecem acaba diye merak ediyorum.
can09e Adı Uzay
Muhtemelen ondan canım:) tehlikeli haftaları da atlattığımızı düşünüyorum. Her şey yolunda inşallah.. sağlıkla kavuşuyoruz.Tecrübeli anne rahatlığı gördüm sende :)
Sıkılmadım elbette ama yorucu ağrılar sancılar kasılmalar. Sonrası muhtemelen daha yorucu olacaktır.. şu anda düşündüğüm şey sağlıkla kavuşmak canım.Sıkıldın galiba taşımaktan Bana kalırsa da 9 ay çok uzunmuş ya. eee kızlar erken oldu diye küveze girdi ya bebişleri ben ondan dedim, erken gelmesin diye. Ya benim bu yiyememe problemim nolucak. Gıdasız kalıcak diye korkuyorum. Severek yediğim bişey yok. Zaten yağlı salçalı kokulu yiyecekler benden uzakta.
Evet senin minik kızın da artık karnında değil kucağında olmaya karar verince başlayacak doğum :)Muhtemelen ondan canım:) tehlikeli haftaları da atlattığımızı düşünüyorum. Her şey yolunda inşallah.. sağlıkla kavuşuyoruz.
Şaka maka 2 hafta falan var. Bu cumartesi gün vericek diye tahmin ediyorum.Evet senin minik kızın da artık karnında değil kucağında olmaya karar verince başlayacak doğum :)
Sıkılmadım elbette ama yorucu ağrılar sancılar kasılmalar. Sonrası muhtemelen daha yorucu olacaktır.. şu anda düşündüğüm şey sağlıkla kavuşmak canım.
Bulantıları bilirim tabi kilo bile verdim ben hatırlarsın. Besleyemiyorum diye düşünme sakın o senden beslenir büyür.
Yiyebildiğim şeyler vardı en azından peynir zeytin yoğurt domatesi tuzlayıp yerdim. Yemek yapamadım 16.hafta bitene kadar. Vitamine başlamadın mı?
En azından seni desteklesin.
İlahi senella aşermemiz bile fakir işi çok iyiydi16 hafta mı
Bir ara bayağı bir tuzlu salatalık yedim sıkıldım, bir ara yeşil zeytin yedim. Bu ara yeşil elma favorim. Ama yemek konusu sıkıntılı, protein grubu bişey yok yiyebildiğim. Kıymadan en başta tiksinti geldi kıymalı hiçbir yemek yiyemiyorum. İnşallah besleniyordur. Vitaminin tadı da iğrenç(suda eriyen) onu da bir içiyorum bir içmiyorum.
Eşim de diyor ki, ta bende hayal ediyordum ki birgün isim yazmıyım da (dışarda yenen yemeklerden erkeklerin sevdiği avmlerdeki yemekler) aşerer gider alırım. Dedim senin canın bende fazla şey çekiyor naparsın aşermem bile fakir işi, salatalık altı üstü. İnsan enginar falan aşerir.
Bir şey kalmamış canım zaman nasıl da hızlı geçiyor. Sağlıkla kavuşun birbirinizeŞaka maka 2 hafta falan var. Bu cumartesi gün vericek diye tahmin ediyorum.
Amiin sağol canım benim.Bir şey kalmamış canım zaman nasıl da hızlı geçiyor. Sağlıkla kavuşun birbirinize
Süt yoğurt falan da mı tüketemiyorsun canım. Hamilelikte bu sorunu yaşayan çok biliyorsun bebeklerde beslenmeyle ilgili sorun olsa önlem alırdı muhtemelen. İçin rahat olsun bence bu konuda. Bir an önce de geçer umarım bulantılar..16 hafta mı
Bir ara bayağı bir tuzlu salatalık yedim sıkıldım, bir ara yeşil zeytin yedim. Bu ara yeşil elma favorim. Ama yemek konusu sıkıntılı, protein grubu bişey yok yiyebildiğim. Kıymadan en başta tiksinti geldi kıymalı hiçbir yemek yiyemiyorum. İnşallah besleniyordur. Vitaminin tadı da iğrenç(suda eriyen) onu da bir içiyorum bir içmiyorum.
Eşim de diyor ki, ta bende hayal ediyordum ki birgün isim yazmıyım da (dışarda yenen yemeklerden erkeklerin sevdiği avmlerdeki yemekler) aşerer gider alırım. Dedim senin canın bende fazla şey çekiyor naparsın aşermem bile fakir işi, salatalık altı üstü. İnsan enginar falan aşerir.
Süt yoğurt falan da mı tüketemiyorsun canım. Hamilelikte bu sorunu yaşayan çok biliyorsun bebeklerde beslenmeyle ilgili sorun olsa önlem alırdı muhtemelen. İçin rahat olsun bence bu konuda. Bir an önce de geçer umarım bulantılar..
Öncelikle normal doğumu tercih ettiğin için seni tebrik ederim demekki güçlü bir iraden var .Bu işi de güzel bir şekilde başaracağına eminim. Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruzSelam genşler.
Sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı yarım saat aynı şiddette sürdü, duştan sonra kahvaltı yaparken geçti. Kontrolde sancı çıkmadı ama açılma yaklaşık 3 cm olmuş, rahim boyu kısalmış, bebeğin kafasına dokunabiliyorum dedi. Ben şok
Eve git hareket et, squat yap akşam ikinci kez kontrole bekliyorum dedi.
İkinci nstde de sancı çıkmadı ve açılma stabil. Yine eve gönderdi. Bu gece yüzde elli ihtimal görüşebiliriz dedi. Sabaha kadar sancım başlamazsa ya da suyum gelmezse sabah yine randevu var. Açılma ilerlemiş olursa yallah hastaneye diyecek sanırım.
Bu hafta kaçış yok yaa doğum olacak belli.
Ayyy hadi bakalımmm, sağlıkla alsın kucağınaaa, çok heyecanlıı:)panic_attack
kızlarrrrr kızlarrrrrrr panic tooo dogurcakmiş. galibası o gün bugün. 3 cm acılmış doğum baslamis demişler sancisı da yok henüz kendide şaşkın normal dogurcak allah yardımcıları olsun
Google cok bilgi yok ama baya yınede buldum bu sayıları hamilelik ıcın gördüm, sısenın uzerıne dırekt yazayım mı yoksa etikete yazıptamı yapstrym,
Pek kimse kalmadı zaten buralarda sıra bizde inşallah en güzel zamanda gelsin
Selam genşler.
Sabah adet ağrısı gibi ağrım vardı yarım saat aynı şiddette sürdü, duştan sonra kahvaltı yaparken geçti. Kontrolde sancı çıkmadı ama açılma yaklaşık 3 cm olmuş, rahim boyu kısalmış, bebeğin kafasına dokunabiliyorum dedi. Ben şok
Eve git hareket et, squat yap akşam ikinci kez kontrole bekliyorum dedi.
İkinci nstde de sancı çıkmadı ve açılma stabil. Yine eve gönderdi. Bu gece yüzde elli ihtimal görüşebiliriz dedi. Sabaha kadar sancım başlamazsa ya da suyum gelmezse sabah yine randevu var. Açılma ilerlemiş olursa yallah hastaneye diyecek sanırım.
Bu hafta kaçış yok yaa doğum olacak belli.
Sıkıldın galiba taşımaktan Bana kalırsa da 9 ay çok uzunmuş ya. eee kızlar erken oldu diye küveze girdi ya bebişleri ben ondan dedim, erken gelmesin diye. Ya benim bu yiyememe problemim nolucak. Gıdasız kalıcak diye korkuyorum. Severek yediğim bişey yok. Zaten yağlı salçalı kokulu yiyecekler benden uzakta.
Valla her yolu deniycez başka çaremiz yok. Bir yol mutlaka doğruya götürecek. Dene bişey kaybetmezsin. Bana bir doktor ilk zamanlar adetin 15.günü başlayıp 10 gün kullanacak şekilde progestan bile önermişti. Tabi ben o ay ağızdan alınca dünyam döndü kullanmadım. Sonra vajinali keşfettim ama cesaretimi çok sonra buldum. Bunlar doktor tedavileri aslında.
Yani gördük sanki etkilenme oluyor. Uzak durmakta fayda var. Kim yazmıştı aynı sınıftaki kızlar bir zaman sonra aynı zamanda adet oluyor diye.
Yoğurt baştan yiyordum şimdi o da yok. Geçen makarnaya karıştırıp yedim biraz. Süt zaten hiç içemedim. Soğuk sütü deniycem o hem mideye iyi geliyormuş, hem de daha iyi içiliyormuş. Yeni yeni yemekler keşfediyorum. Patates haşlaması güzel gidiyor ( can09e bak gene ekonomik çocuğum)
Aslında tam diyet menüsü oluyor. İnşallah geçecek yavaş yavaş.