Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagolasin canım benim,💐🙏🏼babamın masallahı var flx hastalık yerli yerin de duruyor ama, ne ilerliyor ne geriliyormuş donmuş kalmış. yatakta degil cok şükür 🙏🏼 biz 5 kiz kardesiz erkek yok ilk erkek torun da benden, erkek olucagini ogrenince bi baska sevinip aglamiş garibim😀 ne guzel birgunu hatirladim simdi ben 😀hamile oldugumu ogrenip eve geldigim anlar da şaşkın bi sekil de benim aglayan gülen halime baka kalmiştı 😂 gidip sarılıp hamileyim demistim de sımsıkı sarılmıştı bana. sonra baba ben tüp bebek yaptım olmuş saklayamadim diyince ağlamıştı. bin şükür nasip oldu,dilerim herkeze nasip olsun müjdesini sevdiklerine vermek o ani yasamak🙏🏼 insallah kucagina vermek nice yıllarımiza da şahit olsun dilegim. annem bizimkiler diyor sen cok morel oldun ona. arada konusuyor benimle cok nadir çıkıyor telefona çünkü duygulanip aglamaya başlıyor 😢☺ biz de iyiyiz o da iyi çok şükür böyle gitsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 🙏🏼💐😘

maşallah guzelım kırkbin kere maşallah , umarım hep boyle guzel olur ve hep moral dolu saglıkla yasarsınız, cok sevındım ıyı olmasına, zaten bellı bır yastan sonra ılerlemesı daha yavas oluyor yaslı vucudu agır calıstıgı ıcın, masallah , gerıledıgı haberlerını de okumayı nasıp etsın allahım, torunu ona kocaman bı moral olsun hep onun bır sonrakı gununu merak edıp yasam sevıncı dolsunn

Evet canım ya 😍 inşallah ,genelde sabah oluyor sezaryen bakalım sürpriz yapıp önce gelmezse 😀🤭

aynen gunun ılk sezeryanını kap :) bıran once kavus kuzuna, oglenden sonra hersey yoluna gırmıs olur , masallah yaa hamıle kalmaları beklerken, dogumları beklıyoruz, subat ayı full :) masallah can09e can09e ve Ozgur06 Ozgur06 de subat annesı olacak allahın ıznıyle, ayy bebe cıglıkları pardon bebe gaz cıkartmaları dolacak burası ınsallah :)

aynen gunun ılk sezeryanını kap :) bıran once kavus kuzuna, oglenden sonra hersey yoluna gırmıs olur , masallah yaa hamıle kalmaları beklerken, dogumları beklıyoruz, subat ayı full :) masallah can09e can09e ve Ozgur06 Ozgur06 de subat annesı olacak allahın ıznıyle, ayy bebe cıglıkları pardon bebe gaz cıkartmaları dolacak burası ınsallah :)
İnşallahhh kuzzuuummm senin de haberini almak nasip olsun amiiiinn dedim öyle olduuu😍😘

Arkadaşlar birçoğunuzun hamile kaldığını sevinçle takip ediyorum. Benim tarafımda hala bir gelişme olmadı. Açıkçası artık uğraşmıyorum. Hepinizin bebişleri sağlıkla gelsin.

heo bıraktıgın anda gelır dıyorlar ya, ben de ıkı aya yakındır herseyı bıraktım, bır bekleyıs ıcındeyım umarım guzel haberler verdıgım gunler de gelecek Allahın ıznıyle

maşallah guzelım kırkbin kere maşallah , umarım hep boyle guzel olur ve hep moral dolu saglıkla yasarsınız, cok sevındım ıyı olmasına, zaten bellı bır yastan sonra ılerlemesı daha yavas oluyor yaslı vucudu agır calıstıgı ıcın, masallah , gerıledıgı haberlerını de okumayı nasıp etsın allahım, torunu ona kocaman bı moral olsun hep onun bır sonrakı gununu merak edıp yasam sevıncı dolsunn
aminnnnnn cok cok sağolasın rabbim guzel kalbinin duasıni kabul etsin 🙏🏼sanada gönlündekini nasip etsin canım arkadaşım 🙏🏼:KK19:🥰💐💐💐💐💐💐

İşin açıkçası artık istiyor muyum ondan bile emin değilim. Olursa hoşgelsin olmazsa da kendi bilir. Evlat edinme planlarındayım.

çogunlukla evlat edınme sonrası kadınlar hamıle kalıyorlar mucıze sekılde bunu bılıyorsun degıl mı, gonlunden gecen olsun ınsallah, hangısı hayırlı ve sana ıyı gelen olacaksa o olsun

Madam Seyyan Madam Seyyan hasret gidermeniz bitmez sizin😍 bizi araya sıkıştır yaz bi iki kelime deki iyiyiz merak ediyoruzzz heral de🥰🤣
Şimdi yazıyordum valla. Dün öğlen epidural sezaryen ile oğlumla kavuştuk kızlar🥰 Ameliyathane ortamının verdiği sıkıntı ve şu an bekledigimin ötesinde seyreden ağrılar haricinde herşey mükemmeldi. Tabi ben öksürük ile girdim çıktım doğuma o nedenle karnım fena acıyor. 3.150 gr doğdu, sağlığı yerinde, bu 1,5 gün hızlandırılmış emzirme denemeleri, anlam veremedigim aglamalardan korkmalar, herşey süt limanken yavruyu bağrına basıp poz kesmeler şeklinde gecti. Biraz panik var ama alışacağım elbet. Hala elim kolum belim her yerim agridigindan ve oğlan da minyon gözüktüğüden kucağıma alırken falan paket gibi kırk evirip çeviriyorum öyle belli ki amatörlüğüm 🥴 sonuç olarak iyiyiz 🧿🎀🎈

Şimdi yazıyordum valla. Dün öğlen epidural sezaryen ile oğlumla kavuştuk kızlar🥰 Ameliyathane ortamının verdiği sıkıntı ve şu an bekledigimin ötesinde seyreden ağrılar haricinde herşey mükemmeldi. Tabi ben öksürük ile girdim çıktım doğuma o nedenle karnım fena acıyor. 3.150 gr doğdu, sağlığı yerinde, bu 1,5 gün hızlandırılmış emzirme denemeleri, anlam veremedigim aglamalardan korkmalar, herşey süt limanken yavruyu bağrına basıp poz kesmeler şeklinde gecti. Biraz panik var ama alışacağım elbet. Hala elim kolum belim her yerim agridigindan ve oğlan da minyon gözüktüğüden kucağıma alırken falan paket gibi kırk evirip çeviriyorum öyle belli ki amatörlüğüm 🥴 sonuç olarak iyiyiz 🧿🎀🎈
Hayırlı olsun. Sağlık sıhhatle büyütün inşallah oğluşunuzu. :emir_bebek: :KK200:

masallahhhhh masallahhhhh meryemim ikinize de🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿😍 cok şükür sen ve bebegin de mutlu sona eriştiniz sağlıcakla 🙏🏼 darısı başımıza olsun🙏🏼🥰 msji okurken gözüm de canlandiniz🥰😀 siz ikiniz harika bir takım olucaksiniz bir kac haftaya uzman olarsın . cok sevindim hersey yolunda gitmiş şükür 🙏🏼saglicakla büyüt bebegini💐🧿💐🧿🙏🏼

X