Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok teşekkür ederim ☺
Zor olmadı mı muayene olmak regl döneminde
Son 3 aydır yoğun geçiyor da benim regl donemim
Benim de çok yoğundu alttan baktı herhangi ekstra bir ağrı olmuyor adet ağrısı dışında.. sadece aleti çıkardığında yerler kan olmuştu artık nasıl kanıyorduysam
Hiç çekinme korkma canım kısaca..

Cok teşekkür ederim
Zor olmadı mı muayene olmak regl döneminde
Son 3 aydır yoğun geçiyor da benim regl donemim
Regliyken pek hoş olmuyor ama Rahim ve yumurtalıkların durumu maalesefki regliyken değerlendirilebiliyor, senin ilk olacak sanırım zamanla alışıyor insan rahat ol, kasma kendini

Tedirgin olduğum muayene değil aslında
Regl donemindeyken muayene olmak
Her yıl düzenli gidip muayene oluyirum normalde de regl döneminde olmasi verdi beni biraz

çok bilmiş durumunda olmayı sevmiyorum lakin bu da atlancak bir şey değil demi? gerçi benim sağlıksız gebeliğimde bile rahim ağzı kapalıydı :/
Yok yavrum çok bilmişlik değil çevremde bu konuda çok sıkıntı yaşayan duydum diye merak ettim dersin, hatırlarsan buraya gelip bizden dua isteyen bir arkadaş vardı doktor hiç bakmamış hastanede yatıyordu, atlanabiliyor malesef ki

çok bilmiş durumunda olmayı sevmiyorum lakin bu da atlancak bir şey değil demi? gerçi benim sağlıksız gebeliğimde bile rahim ağzı kapalıydı :/
o sana demese de bakıyordur diye düşünüyorum
yani öyle umuyorum
tabiki riske atma,isterse bilmiş desin,umurumda değil valla

Selam arkadaslar,
Dun kesenin bos olmasi nedeniyle kurtaj oldum.
Bikac ay ara verip insallah yine calismalara basliycaz. Olmazsa da Allahin vardir bi bildigi diycez ve oglum tek cocukluk saltanatina devam edicek :)
Allah kuzuma omur versin.
Simdi daha iyiym de dun aglamaktan gozlerim kapanmisti.
Insallah hayirlisi boyledir.

aa nasıl yaa daha dur dün öğrendik kuzum gebeliğini, kese kaç mm olmuş ki boş kese deyip kürtaj yaptılar belki daha oluşucaktı..
yani şimdi geçmiş artık da ne bilim erken değil mi ya..

hayırlısı olsun kuzum Allah yavruna sağlık sıhhat versin, en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin amin.

Aynen odağı değiştirmek iyi oluyo:) zaten düşücek belli kuzum sende yavaş düşüyo demek.
Haklısın canım yavaş düşüyor. İçmediğim ödem atıcı kalmadı :) Artık istediği gibi düşebilir.. Yeğenimin ilk okul gününe yetişemiyorum sonuçta bundan sonra fark etmiyor benim için. Bekliyorum sakince bakalım..

Canım
Çok üzüldüm geçmiş olsun öncelikle sana. Her şeyin başı senin sağlığın. Sen iyi ol, biraz toparlandıktan sonra, umarım sana yeni bir bebek, oğlunda da bir kardeş haberi alırız yeniden. Sağlıklı bir hamilelikten sonra da bebeğini kucağına alırsın. Şimdi kendini dinlendirme zamanı..

Hayda bu nerden çıktı şimdi üzüldüm. Vardır onda bir hayır üzülme inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canm geçmiş olsun. İnşallah birdaha karşılaşmazsın böyle bir durumla...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede oğluna kardeş haberini tekrar verirsin

Canım gecmıs olsun, demek oglusunun devam edecek saltanatı varmıs, daha guzel bır zamanda gelmeyı tercıh etmıs yavrun. sen saglıgına dıkkat et, umarım kendını toparladıgında vucut ve ruh olarak calısmalara devam eder ve oglunun saltanatını yıkacak sultana kavusursun

yok kuzum şimdilik bi ilaç (trisequens) iki takviye (gynositol ve ımpryl) verdi adetin 12.günü gel tekrar bakalım dedi pazartesi günü gideceğim inşallah

başladık canım bakalım hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…