- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi panic_attack
- #11.441
Benim de çok yoğundu alttan baktı herhangi ekstra bir ağrı olmuyor adet ağrısı dışında.. sadece aleti çıkardığında yerler kan olmuştu artık nasıl kanıyorduysamCok teşekkür ederim ☺
Zor olmadı mı muayene olmak regl döneminde
Son 3 aydır yoğun geçiyor da benim regl donemim
Regliyken pek hoş olmuyor ama Rahim ve yumurtalıkların durumu maalesefki regliyken değerlendirilebiliyor, senin ilk olacak sanırım zamanla alışıyor insan rahat ol, kasma kendiniCok teşekkür ederim
Zor olmadı mı muayene olmak regl döneminde
Son 3 aydır yoğun geçiyor da benim regl donemim
Mutlaka hatırlat canım, bazen doktorlar atlayabiliyorBidakine hatırlatıyım bende bakalım ne diycek.
çok bilmiş durumunda olmayı sevmiyorum lakin bu da atlancak bir şey değil demi? gerçi benim sağlıksız gebeliğimde bile rahim ağzı kapalıydı :/Mutlaka hatırlat canım, bazen doktorlar atlayabiliyor
Tedirgin olduğum muayene değil aslındaBenim de çok yoğundu alttan baktı herhangi ekstra bir ağrı olmuyor adet ağrısı dışında.. sadece aleti çıkardığında yerler kan olmuştu artık nasıl kanıyorduysam
Hiç çekinme korkma canım kısaca..
Yok yavrum çok bilmişlik değil çevremde bu konuda çok sıkıntı yaşayan duydum diye merak ettim dersin, hatırlarsan buraya gelip bizden dua isteyen bir arkadaş vardı doktor hiç bakmamış hastanede yatıyordu, atlanabiliyor malesef kiçok bilmiş durumunda olmayı sevmiyorum lakin bu da atlancak bir şey değil demi? gerçi benim sağlıksız gebeliğimde bile rahim ağzı kapalıydı :/
açık olup olmadığına bakıyor cancanValla plasenta önde diyor boyuttan bahsetmedi sanki.
o sana demese de bakıyordur diye düşünüyorumçok bilmiş durumunda olmayı sevmiyorum lakin bu da atlancak bir şey değil demi? gerçi benim sağlıksız gebeliğimde bile rahim ağzı kapalıydı :/
aa nasıl yaa daha dur dün öğrendik kuzum gebeliğini, kese kaç mm olmuş ki boş kese deyip kürtaj yaptılar belki daha oluşucaktı..Selam arkadaslar,
Dun kesenin bos olmasi nedeniyle kurtaj oldum.
Bikac ay ara verip insallah yine calismalara basliycaz. Olmazsa da Allahin vardir bi bildigi diycez ve oglum tek cocukluk saltanatina devam edicek :)
Allah kuzuma omur versin.
Simdi daha iyiym de dun aglamaktan gozlerim kapanmisti.
Insallah hayirlisi boyledir.
Haklısın canım yavaş düşüyor. İçmediğim ödem atıcı kalmadı :) Artık istediği gibi düşebilir.. Yeğenimin ilk okul gününe yetişemiyorum sonuçta bundan sonra fark etmiyor benim için. Bekliyorum sakince bakalım..Aynen odağı değiştirmek iyi oluyo:) zaten düşücek belli kuzum sende yavaş düşüyo demek.
Selam arkadaslar,
Bikac ay ara verip insallah yine calismalara basliycaz. Olmazsa da Allahin vardir bi bildigi diycez ve oglum tek cocukluk saltanatina devam edicek :)
Hayda bu nerden çıktı şimdi üzüldüm. Vardır onda bir hayır üzülme inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canm geçmiş olsun. İnşallah birdaha karşılaşmazsın böyle bir durumla...Selam arkadaslar,
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede oğluna kardeş haberini tekrar verirsinSelam arkadaslar,
inşallah canım hep birlikteen kısa zamanda hamiş haberini müjdelersin burda inşallah
Sağol Besteciğim, umarım öyle olurDuyduğum kadarıyla iki merkezde çok iyi, içine hangisi en çok sinerse onu seç, güvenle ve için rahat olarak tedaviye başlamak çok önemli, hayırlısı olsun canım
Selam arkadaslar,
yok kuzum şimdilik bi ilaç (trisequens) iki takviye (gynositol ve ımpryl) verdi adetin 12.günü gel tekrar bakalım dedi pazartesi günü gideceğim inşallahSelam kızlar. Biraz tatil biraz misafir ağırlama kıvamında devam eden günlerimde hazır işe uğramışken yazıverem gari.
Kanda genetik tarama testi sonucum temiz çıktı. Artık içim daha rahat. Dün gece dümdüz uzanırken bağırsak hareketinden farklı bi kımıldanma hissettim sanki ama neydi bilmiyorum. Acemilik çok zor :)
Eltim dün doğurdu. Normal doğursun diye hastanede beklenirken plasentanın hasar görmesi üzerine sezaryen yapılmış. Pamuk gibi bir erkek. Doğduğunda gözüme yeni doğmuş bebek gibi görünmemişti meğer ödem oluyomuş doğar doğmaz. Sonra küçüldü yavrum. Çok ilginç :)
@Alyaca1 Yaşın ileri değil ve sonuçlarında bence de riskli bi durum yok.
seheryeli77 Gazan mübarek olsun bacım. En heyecanlı süreç tüp bebek süreci bence. İlk denemende de gol olsun inşallah.
@dvtb Adetin üçüncü günü görülen 3 yumurtanın ikisi adet bitmeye yakın geri planda kalarak yok olmuştur. Olması gereken o yani şayet şu an tedavi görmüyorsan tabi. Antral folikül deniyor onlara. Sadece adetin ilk günlerinde görülüyorlar.
10 tane de görülseydi adet bittikten sonra elde kalan yine 1 yumurta olacaktı. Yumurtlama zamanı çatlayacak olan, her ay 1 tane seçilen baskın yumurtan o 6.gün görülen yumurtan yani. Tedavi sırasında ise adet başında görülen o 3 yumurtayı almak için iğneler olacaksın. Bunları tedavi öncesi rutin kontrol sonucun olduğunu düşünerek yazdım. İğnelere başladıysan bu dediklerim geçersiz :/
başladık canım bakalım hayırlısı olur inşallahpanic_attack maşallah her şey yolunda çok güzel gidiyor, cinsiyette belli olmuş, senin gibi neşeli bir oğlun olacakmış hayırlı olsun canım
@cilekliturta_33 sana da maşallah kuzum fıstık gibi bir kızın olacakmış, her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım
flx77 @Efembahya seheryeli77 @suvesu canım inşallah 2020 olmadan biz de güzel haberler vericez
can09e kuzummmm tebrikler seninki de erkek miş çok sevindim, herşeyde yolundaymış hep böyle güzel devam etsin
NorthCarolina ayyyy yeni hamişimiz varmış, hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallah.
@Armin gözün aydın kuzummmm hem de ikiz çok güzel bir haber, herşey su gibi akıp gitmiş, bundan sonra da hep böyle devam etsin inşallah
@selozy canım senin de herşey yolundaymış yolun yarısına gelmişsin kalan yarısıda böyle güzel geçsin
@Senella canım bu süreçte sen de bir transfer yaşamışsın, ne mutlu donmuş seni bekleyen bebişin var inşallah kucağına alacağın yavrun o olsun
dvtb canım yumurta sayısı her ay değişiyor ama bence çok bekleme tüp tedavisi için, 40 yaş sonrası süreç çok daha zorlaşıyor inan
dennisgo canım çoookkk üzüldüm can sıkıcı bir süreç yaşamışsın ama hepsi bitmiş ve sen daha güçlenerek bu süreci tamamlamışsın, senin de donmuş embriyon evlat olucak sana inşallah
@Effective iyi ki son mesajlarınızdan başlamışım, geçmiş olsun canım şükür sonucun iyi gelmiş yakın arkadaşım benze bir sorun yaşamıştı bir dünya tahlil yaptırdılar şükür şimdi gayet sağlıklı bebeği, sen de sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
gözün aydın kuzumİkili sonucum için aradılar. Normal bir sorun yok dedi. Bunla yetinmeli miyim acabası bi de ayrıntılı ve 4lü tarama olucak.. hayırlısı bakalım❤