Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bestemmm gelmiş hosgelmis😍🥰🥰🥰 ohhh ne guzel bir tatil geçirmişsin ve bu enerjiyle tedaviye baslicakmissin yenidenn eee bu harikaaaa işte 🤗 insallahhhhhhhhhhhh baslayacagin tedaviyle bebeginin bebeklerinin müjdesini alicaz senden ve almaya niyet ettik aldıkkkkkkkk öyle de oldu aminnnnnnnnn 🙏🏼💐💋🤗

bu arada cokk tesekkur ederim bestecan🥰 umarim hersey yolunda gider eksiksiz evime donerim. ikiz fikri bana cok korkunc geliyodu ama ultrason da iki keseyi görünce eriyip gitmesin beni birakip gitmesin diye dua ediyorum simdi hayırlısı olsun. mevlam neylerse guzel egler diyip bekliyorum ..
Sağol armincim inşallah bu kez tedavim senin gibi sular gibi sıkıntısız akar, tatil iyi geldi çünkü geçen ay tahlil sonucunda ciddi çökmüştüm yine kısa sürede toparlamamı sağladı, düşe kalka hayat devam ediyor, ikiz bakım olarak zorlayabilir ama çok güzel yaaa düşünsene bahçende ikisinin oynadığı günleri hem kardeş hem arkadaş olacaklar birbirlerine, bir sonraki muayenen de güzel haberlerinin devamını bekliyoruz canın 🐣🐣🙏

Evet, çok da yüksek değil, içmemek en iyisi, birşeye iyi gelirken başka şeyi bozabiliyor, herkesete aynı etkiyi veremeyebiliyor vs.
Ewet canım görüştüm, çok teşekkür ederim, ilk adımı attım, cumartesi de Acıbadem Fulya-Ercan beyle görüşüp kesin kararımı vereceğim.
Duyduğum kadarıyla iki merkezde çok iyi, içine hangisi en çok sinerse onu seç, güvenle ve için rahat olarak tedaviye başlamak çok önemli, hayırlısı olsun canım

Canım
Hoşgeldin. Tatilden sonra yeni tedaviye başlamak iyi olacaktır senin için. Hormon değerleri,hatta yumurta sayısı tabiki önemli ama ben kendi hikayemde tek başına bir anlam ifade etmediğini çok defa gördüm. O nedenle hiç bunlara takılmadan, düşük dozlu ilaç tedavinle kolayca bebeğine kavuşacağına inanıyorum. Güzel haberlerini yakında alırız umarım.
Çok haklısın canım, eskiden takıyordum ama şimdi takmıyorum, inşallah o altın yumurtayı bulucam bundan sonraki mücadelem bunun için olucak, sen de çok güçlüsün tr ye gel beynini bedenini herşeyden arındır sonra yuvana dönüp buz bebeğini kucağına al 🐣

Teşekkürler denisim. Evet pek iştahlı değilim,aşermenin a'sı bile yok, insan bişey ister nazlanır dimi, ı ıh :)
Bu konuda şanslıyım çünkü az kiloyla tamamlamam şart. Omuriliğimde problemim var ve yük bindikçe sorunlar artacak. Bu haftadan sonra kilo alımı artarmış, bi anda balon gibi şişerim korkusu hala devam ediyor :)
Sen de kilo konusu hiiç dert etme ve sadece sağlıklı beslenmeye devam et bak nasıl ideal hale kendiliğinden ulaşacaksın eminim
Yok dert etmiyorum canım, vereceğime de eminim, çünkü çok iyi bir diyetisyenim var Türkiye de. Şimdi gidene kadar biraz vermek istiyorum ki, rahatça kardeşimin pastalarından yiyeyim. Senden farklı olarak tam bir pis Boğaz olduğum için var zaten kilo sorunu :)

hoşgeldin canım
biraz ara vermek iyi oluyor,enerjinden belli oluyor sana iyi geldiği,
tekrar başlamana çok sevindim,bu düşük dozun sana da yarayacağına inanıyorum
çok güzel haberler vereceğiz hepimiz,bebiş uykusu konuşacağız 2020 de inşAllah :dua:
cinsiyet belli değil henüz canım,geçen hafta 1 aya belli olur dedi,ikili için sonuç bekliyorum,heyecanlıyım
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Sağol canım sağlıklı olsun kız erkek farketmez, inşallah senin sonuçlarında çok güzel çıkacak, 2020 de uykusuz gecelerde burda yazışacağımız günler gelsin inşallah 🙏🙏

Hamiş arkadaşlarım bu arada hepiniz 12. Haftayı geçtiniz muayenlerinizde mutlaka rahim ağzı boyutuna baktırın bazen doktorlar bunu atlayabiliyor, siz mutlaka sorun Rahim ağzı boyutu kaç olmuş diye
benim doktor sağolsun,her muayene de,bir de rahim ağzına bakalımmmm diye bitiriyor olayı
sağol canım hatırlattığın için :KK200:

Çok haklısın canım, eskiden takıyordum ama şimdi takmıyorum, inşallah o altın yumurtayı bulucam bundan sonraki mücadelem bunun için olucak, sen de çok güçlüsün tr ye gel beynini bedenini herşeyden arındır sonra yuvana dönüp buz bebeğini kucağına al 🐣
Tam olarak planım bu canım benim. Umarım ikimiz için de pozitif zamanlar başlamıştır. Kolayca buluruz sağlıklı bebeklerimizi

Sonucun iyi olmasına sevindim canım. İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket etmek en güzeli sanki bu konuda..
Çok sağol canım. İçim rahat inşallahh.. ayrıntılı 4lü de olur. İyice rahatlarız❤

Sen verme işini bana devret ve acilen almaya başla kuzum :)
Senden de 15 kilo bekliyorumm sen halledersin kolayca, inanıyorum kuzum😍

Çok sağol canım. İçim rahat inşallahh.. ayrıntılı 4lü de olur. İyice rahatlarız❤

Senden de 15 kilo bekliyorumm sen halledersin kolayca, inanıyorum kuzum😍
Ben de vereceğime inanıyorum kuzum. Böyle bir şeye odaklanmak bana çok iyi geldi. Cuma kan vereceğim değer kaç çıkacak diye takılmıyorum bu sayede. Herkesin bir rahatlama biçimi var işte.

Ben de vereceğime inanıyorum kuzum. Böyle bir şeye odaklanmak bana çok iyi geldi. Cuma kan vereceğim değer kaç çıkacak diye takılmıyorum bu sayede. Herkesin bir rahatlama biçimi var işte.
Aynen odağı değiştirmek iyi oluyo:) zaten düşücek belli kuzum sende yavaş düşüyo demek.

X