panic_attack maşallah her şey yolunda çok güzel gidiyor, cinsiyette belli olmuş, senin gibi neşeli bir oğlun olacakmış hayırlı olsun canım
@cilekliturta_33 sana da maşallah kuzum fıstık gibi bir kızın olacakmış, her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım
flx77 @Efembahya seheryeli77 @suvesu canım inşallah 2020 olmadan biz de güzel haberler vericez
can09e kuzummmm tebrikler seninki de erkek miş çok sevindim, herşeyde yolundaymış hep böyle güzel devam etsin
NorthCarolina ayyyy yeni hamişimiz varmış, hayırlı olsun canım sağlıkla devam etsin inşallah.
@Armin gözün aydın kuzummmm hem de ikiz çok güzel bir haber, herşey su gibi akıp gitmiş, bundan sonra da hep böyle devam etsin inşallah
@selozy canım senin de herşey yolundaymış yolun yarısına gelmişsin kalan yarısıda böyle güzel geçsin
@Senella canım bu süreçte sen de bir transfer yaşamışsın, ne mutlu donmuş seni bekleyen bebişin var inşallah kucağına alacağın yavrun o olsun
dvtb canım yumurta sayısı her ay değişiyor ama bence çok bekleme tüp tedavisi için, 40 yaş sonrası süreç çok daha zorlaşıyor inan
dennisgo canım çoookkk üzüldüm can sıkıcı bir süreç yaşamışsın ama hepsi bitmiş ve sen daha güçlenerek bu süreci tamamlamışsın, senin de donmuş embriyon evlat olucak sana inşallah
@Effective iyi ki son mesajlarınızdan başlamışım, geçmiş olsun canım şükür sonucun iyi gelmiş yakın arkadaşım benze bir sorun yaşamıştı bir dünya tahlil yaptırdılar şükür şimdi gayet sağlıklı bebeği, sen de sağlıkla kucağına alacaksın inşallah