- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.881
Selam arkadaslar
Herkes iyidir umarim.
panic_attack nasi gidiyo hamislik?cinsiyet belli mi canim?
can09e gecmis olsun canim burun kanamasi hamilelikte olabiliyo sanirim,havalar asiri sicak
dvtb Senella flx77 ve diger arkadaslar sizler nasilsiniz?
Ben 12sinde yani pazartesi adet olmaliydim olmadim,test de yapmadim bayramda. Nasipse yarin yapicim.
Hayirlisi diyore
Canımm cok sevindim çok şükür. Rabbim hayırlısıyla saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah.
Evet çok sıcak canım.. sağolasın..Selam arkadaslar
Herkes iyidir umarim.
can09e gecmis olsun canim burun kanamasi hamilelikte olabiliyo sanirim,havalar asiri sicak
Ben 12sinde yani pazartesi adet olmaliydim olmadim,test de yapmadim bayramda. Nasipse yarin yapicim.
Hayirlisi diyore
Geçmiş olsun gıı sana da.. çok kanamadı Allahtan ama sıcak hamilelik yamılttı valla..Selam kuzum. Hamilelik yolunda gidiyor. Bazen akşamları hafif bulantı ve tiksinmelerim oluyo ama hiç kusmadım. Mide ekşimesi mi hazımsızlık mı tuhaf bi hisle yaşıyorum. Diş fırçalarken öğürmelerim var o fena. Ağrım sızım yok, çoğu gebeliğe göre rahatım şimdilik.
Cinsiyeti kordondan dolayı ikili test sırasında göremedik. Hopladı zıpladı yine de göstermedi. 20'sinde tekrar bakılacak. Erkek gibi geliyo bana ama hayırlısı :)
Sende ne var ne yok bakalım kuzey karolina?
Çat diye çift çizgi çıkar inşallah. :)
can09e gız benim de bayramın birinci günü uykumda kanadı. Burnum gıdıklandı elimle kaşıdım bi sıcaklık hissettim bi baktım elim komple kan olmuş. Lavaboya fırladım eğdim kafayı burnumu sıkıp beklerken pıt pıt epey aktı. En son çocukluğumda kanamıştı. Gebelikte normal olduğunu bilmesem panik olurdum valla. Kan akışının hızlanmasından, kılcal damarların genişlemesinden oluyomuş. Bi de klimaların havayı kurutması var.
teşekkür ederim north tamama erer insallah öyle de oldu amin
aminnnnnn binlerce şükürler olsun cok sagol canısıCanımm cok sevindim çok şükür. Rabbim hayırlısıyla saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah.
aminnnnnnnnnnnnnnnnMaşallah Rabbim hayırlı bi şekilde devam ettirsin inşallah Aminnn
Selam arkadaslar
Herkes iyidir umarim.
Hayirlisi diyore
Armin guzelııııımmm, datluuum sen anniş mi oldun, bayram boyunca gıremedım forumu da henuz okumadım dırekt sana yazayım hepsını okumayı beklemeden dedım:) yyyyyy ne kadar sevındım mutlu oldum, bak o kadar cektıgın uzuldugun hönkürerek agladıgın yolun sonunda tunelın cıkıs ısıgı varmıs gordun mu, ınsallah guzellıkle, kolaylıkla gecer hamılelıgın de, annelıgın de, cok opuyorum senı ellerım tıtredı yazarken heyecandan. sen kımbılır nasıl sevındın testın sonucunu gorunce, tahmın edebılıyorum. gozun aydın yolun acık olsun guzelıııımmm.
Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
11+4 canım yaa
Üzüldüm Bi dahaki aya Rabbim rast getirsin inşallah. Ben gecen ay 17 sinde oldum. Benim pikten 17 gün sonra kırmızılar geliyor 4 aydır öyle oldu yani 13 agustos ta bekliyorum. Ama iki gündür kasıklarda batma agrı ve akıntı var sanki daha erken gelecek gibi görünüyor. Bakalım nasip.
Bakiyorum caniko kendine yoldaş arıyorsun :)
Bizimki ne dedilerse aynı gün yapalım diyor yanaşmıyor.
Dün gece yatamadım uyuyorum ama huzursuzum. Kolumun kemiği nasıl ağrıyor, midem bir tuhaf. Sabah kalktım her tarafım tuttuk gibi ağrıyor. Acaba D vitaminim mi bitti. Zaten depo 14 tu en son.
Bu aşamada D vitamini içilir mipanic_attack canikosu?
senella kuruyemiscilerden bana kabiz olmim diyr gün kurusu diye bisi aldilar sanirim kayisinin akrabasi aksamdan suya kouyp sabah icip kendini de yicekmisim anam dedi cok iyimis
12 agustos değilmiiydi senin cnm
Negatifti ama daha çok erkendi zaten, bi daha haber vermedi. Bu üç kız da umarım yeni gizli hamilelerimizdir :)Senella kuzum sen test negatıf falan dedın ama hani regl olmadın di mi, o kadar okudum tum mesajları goremedım, kız bosa mı uzdun bızı ınsallah, adet olmadıgına goreee.............. hadı gulum ınsallah guzel bır haber alırız yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?