• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arminim canim ya cok sevindim , memleket yavrusu bekliyormuşsun sen, saglikla artsin degerin,o bahçende karninda yavrunla otur saglikla,darisi isteyen bekleyen herkese olsun saglikla, bu sayfada herkes anneligi tadacak insAllah, aminn aminn aminn :KK200: :dua:
aminnnnnn özgürüm cok sagol insallah katlanan degerleri de gorururum kalbini de duyarim evimize gideriz 😪🥰🙏🏼

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:Eki Görüntüle 2298051
işte buu inşallh katlanarak artar🙏

gözün aydın canım katlanarak gitsin,sağlıcakla bebişini alırsın çok sevindim çok
aminnn nur tesekkur ederim💐 darisi basina basinizaaa insallah boyle devam eder🙏🏼
Armin Armin gözün aydın şekerim balım :KK200: bu panikle biz daha çoooook çekicez seni kız :eğlence:hazırız merak etme. Sen şu meşhur bahçende bebeni kovala da temizliğe halin kalmasın o günleri görelim :KK48:
gelmeden duvar kapi her biseyi heryeri ivce ince temizledim😅 insallah saglikla devam eder ozaman kocaya yaptiririm ya komşularim hep ah ediyardi insallah ikizlerin olur sacini bile trayamazsin diye😂 acaba kac tane 😅

can09e can09e coşkun aydın nasıl canım polip için bayram sonu gitmeyi düşünüyorum.ankaradan tayinmiz çıktı gitmeden onu halledeyim diyorum Ankaradan giittiğim için çook üzülüyorum😔😩
Aa nereye gidiyorsun? Hakkınızda hayırlısı bakalım.. geldi mi adetin?
Ben ona devam ediyorum kuzu polip aldırmadım ama çünkü bende polip yokmuş. Ama iyidir sanırım.. bi git muayene ol hasta olmazsın sağlıkla bebişten inşallah da olduğunda 2. Gün falan git derim.

Aa nereye gidiyorsun? Hakkınızda hayırlısı bakalım.. geldi mi adetin?
Ben ona devam ediyorum kuzu polip aldırmadım ama çünkü bende polip yokmuş. Ama iyidir sanırım.. bi git muayene ol hasta olmazsın sağlıkla bebişten inşallah da olduğunda 2. Gün falan git derim.
eşimin tayini çıktı kuzumya daha adet olmadım hiç kıpırtı yok her adet öncesi memişler şişer ağrırdı o bile fos ağrıda yok.tekrar test yapmadım

Yok canım benimkiler yoklar. Yaptım test sabah negatif :KK43:

Kuzum senin 3.gün bebeleri için daha erken. Daha hücreleri çoğaltacak, zarı yırtacak, tutunacak, yerleşecek ve sonra hcg salgılayacak. Özellikle 3.gün embriyoları için test günü silik çizgiyi ancak gören çok insan var. 5.gün embriyosu bile bazen geç yerleşebiliyo. Her bünye aynı değil. Bozma hemen moralini.

Ben de sana yazacaktım yeni BAT tarihimi☹13 eylül (tüp bebek yaptıracağız o ay)
Birkaç saat önce adet oldum canım
Çok ağrılı birkaç saat yaşadım, kramp şeklinde, geçti neyseki

Hayırlısı olsun kuzum. Tüp bebek maceran da güzel haberlerle ilerlesin ve sonuçlansın inşallah. Nerde olacaksın tedaviyi?

Tekrar tebrik ederim Armin Armin im, çok çok mutlu oldum, bu heyacanın, keyfin hep devam etsin
Bu değere göre ikiz mi acaba
İki gün sonra kaça katlandığına göre fikir edinilir ama ultrasonda görmeden emin olunmuyor. Benim değerim başta neredeyse 4'e katladı ama tek bebek.
Bu arada umarım senin de ilk denemede tutacak sehercim hayırlıolsun :)

Hayırlısı olsun kuzum. Tüp bebek maceran da güzel haberlerle ilerlesin ve sonuçlansın inşallah. Nerde olacaksın tedaviyi?
Çok teşekkür ederim canım, umarım🙏
Aret hocdan randevu aldım 24 Ağustosa, Eğer durumum uygunsa iğnesiz, ilaçsız tedavi aslında ilk tercihim, bakalım doktorun fikri ne olacak, 1 defa tüp bebek yaptırma şansım var aslında bu süreçte, o nedenle doğru karar vermem lazım, senin doktorunla da görüşürüm belki sonra kuzum, aynen öyle hayırlısı😘
İki gün sonra kaça katlandığına göre fikir edinilir ama ultrasonda görmeden emin olunmuyor. Benim değerim başta neredeyse 4'e katladı ama tek bebek.
Bu arada umarım senin de ilk denemede tutacak sehercim hayırlıolsun :)
Öyle mi, anladım, Arminin gönlünden geçen tekti:) hepiniz sağlıkla alın kucaklarınıza minikleri🙏🧿
Çok teşekkür ederim, ewet ya, umarım ilk denemede tutar

Tekrar tebrik ederim Armin Armin im, çok çok mutlu oldum, bu heyacanın, keyfin hep devam etsin
Bu değere göre ikiz mi acaba
sagolasin toprağım tasim:KK19: insallah senden sizlerdende alicaz bu haberleri🙏🏼 öyle de oldu aminnnnnnnnn🙏🏼💐 bilmiyorum ki :rolleyes: kac kisiyim😅 kalp icin gitmek nasip olursa ogrenirim galiba o zaman.

Bugün de kan vericeksin diiğmi?
verdim sence sizce durum nedir ?
E0295831-833D-4D47-84A8-09F238D36BCE.jpeg

Back