- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.901
Negatifti ama daha çok erkendi zaten, bi daha haber vermedi. Bu üç kız da umarım yeni gizli hamilelerimizdir :)
atamıyo musun? bir testin mi vardı?Kizlar yaptim test ama ya gebelik yok,ya da test bozuk.
Tuhaf bisey cikti
atamıyo musun? bir testin mi vardı?
Kizlar yaptim test ama ya gebelik yok,ya da test bozuk.
Tuhaf bisey cikti
Resim attim felixim baksana bi bakemtuhaflık var dıyosan gebelık yok demek degıldır o belkı de canım, nasıl bır tuhaflık
Yaa ne datlisinnn. Kontrol cizgisinin bile kendine hayri yok..Sen coook yasa emibu bozuk canım baksana kontrol cızgısının bıle kendıne hayrı yok, nerden anlıycak gebelıgı
Resim attim felixim baksana bi bakem
Yapem mi bitane daha sabahi mi bekleyem ki?canımcıım baska testın yok mu bu kesın bozuk kontrol cızgısının koyu olması gerekır. baska tesrın yok mu gulum
Bekleme çatlarsın. Ben çatlarım yaniYapem mi bitane daha sabahi mi bekleyem ki?
Yapem mi bitane daha sabahi mi bekleyem ki?
Selam arkadaslar
Herkes iyidir umarim.
panic_attack nasi gidiyo hamislik?cinsiyet belli mi canim?
can09e gecmis olsun canim burun kanamasi hamilelikte olabiliyo sanirim,havalar asiri sicak
dvtb @Senella flx77 ve diger arkadaslar sizler nasilsiniz?
Ben 12sinde yani pazartesi adet olmaliydim olmadim,test de yapmadim bayramda. Nasipse yarin yapicim.
Hayirlisi diyore
sağol canım çok şükür iyiyim inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum bol bol sen nasılsın
21 ağustosBAT ne zamandı gıııı
hadi gıı sonuçç :)Timamdir bacilar yapiyore bitane daha
amiiin diyoruuummm :)sağol canım çok şükür iyiyim inşallah hamileyimdir diye dua ediyorum bol bol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?