- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.861
Tam 3'e katlamış. Çok çok iyi maşallah arminnverdim sence sizce durum nedir ? Eki Görüntüle 2298366
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öyle de oldu aminnnnnnMaşallahh katlanmış işte süperr darısı senellayaaa aminn dedim öyle oldu❤
simdi tek mi cifti ? bir fikrin varmiTam 3'e katlamış. Çok çok iyi maşallah arminn
Çift olma ihtimali var çünküm genelde 2ye katlanırsimdi tek mi cifti ? bir fikrin varmi
tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymiÇift olma ihtimali var çünküm genelde 2ye katlanır
Ama dedim ya benim de 250den 950ye yükselmişti ama tek bebe.
İki ihtimale de hazırlıklı ol çok heyecanlııı
Mesela kuzenimin tüp bebekti tek embriyo transfer edildi,ilk kan verdiğinde 3'e katlanmıştı. Olabiliyo yani.tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymiiki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?
3hafta 5 günlük diyebiliriz.tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymiiki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?
Canım güzel güzel artıyor maşallah ,benim 3,5 kat artmıştı tekti kese görmeye kadar sürpriz olsuntek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymiiki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?
Gözün aydın Arminim çok sevindim çokkk sağlikla gelsin yada gelsinler bebişler.
simdi tek mi cifti ? bir fikrin varmi
tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymiiki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?
Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde devam ettirsin inşallah Aminnnkizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
Geçmiş olsun.. sen parol alabilirsin artık sanırım.. bol bol da tuzlu su çek canım.Kızlar klimadan sinüzitim azdıburun akıntısı hapşuruk ve inanılmaz baş ağrısı doktor parol içebilirsin bide deniz suyu dedi başka önerisi olan var mı ?
Sağol canım. Evet iç dedi doktor biraz daha azalttı ağrıyı ama sıcakta hiç çekilmiyor Allah başka şey vermesin deGeçmiş olsun.. sen parol alabilirsin artık sanırım.. bol bol da tuzlu su çek canım.
Amin amin bayramın ilk 2 günü de ben çektim başağrısı içmedim de ilaç. Bugün de burnum kanadı. evet çok sıcak burası da.. daha ileri haftalarda olanlar napıyosa..Sağol canım. Evet iç dedi doktor biraz daha azalttı ağrıyı ama sıcakta hiç çekilmiyor Allah başka şey vermesin de
Sana da geçmiş olsun canı. düşün Ankara sıcak diyorsun ki annem kuzenimin düğününe geldi oraya hava çok güzeldi diyor burda nem bitiriyor insanı klimaya bağlı yaşıyorsunAmin amin bayramın ilk 2 günü de ben çektim başağrısı içmedim de ilaç. Bugün de burnum kanadı. evet çok sıcak burası da.. daha ileri haftalarda olanlar napıyosa..
Allah beterinden saklasın kuzu..
Bugüne kadar iyiydi bugün fena yaptı valla.. 38 diyor dereceye ki dışarıya da çıkmadık.Sana da geçmiş olsun canı. düşün Ankara sıcak diyorsun ki annem kuzenimin düğününe geldi oraya hava çok güzeldi diyor burda nem bitiriyor insanı klimaya bağlı yaşıyorsunamin kuzum amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?