Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çift olma ihtimali var çünküm genelde 2ye katlanır

Ama dedim ya benim de 250den 950ye yükselmişti ama tek bebe.

İki ihtimale de hazırlıklı ol çok heyecanlııı
tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymi iki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?

tek bebe de hep ikiye katlamasi gerekmiyomu degerin oyle artmasi 3 , 5 katlamasi iyi biseymi iki gun sonra tekrar gidim ne olcak . bide simdi tennuz 20 de en son adet oldum ya 7 ağustos transfer kac gunluk hamile oluyorum ?
Mesela kuzenimin tüp bebekti tek embriyo transfer edildi,ilk kan verdiğinde 3'e katlanmıştı. Olabiliyo yani.
Transferden 14 gün geri sayarak hesaplayabilirsin bi de 5.gün embriyosu olduğundan onu da ekleyeceksin. Son adet tarihine uyumlu oluyo zaten :) 19 temmuz gibi hesapladım.

3hafta 5 günlük diyebiliriz.
Tekrar kan verdiğinde yine 3e 4e katlarsa o zaman ikiz ihtimali yükselir arminim. Haftaya da insallah ultrasonda görürsün

Canım güzel güzel artıyor maşallah ,benim 3,5 kat artmıştı tekti kese görmeye kadar sürpriz olsun

simdi tek mi cifti ? bir fikrin varmi

Belli olmaz kız o şimdiden. 7.gün 138 di benim sonra 2,5 kat sonra 3 kat arta arta gitti ama tekti. Daha az artan arkadaşımın ikizdi. Bebişin gelişimine ve bünyeye göre değişiyo hcg. Sağlıklı olsun, risksiz olsun da kaç olursa olsun artık kuzum.
Müsteceeep Müsteceep ne elin varmış Müstecep.

Adete göre 3 hafta 4 günlük, transfere göre 3 hafta 5 günlük hamilesin. Arada fark yok istediğini baz al.

Maşallah Rabbim hayırlı bi şekilde devam ettirsin inşallah Aminnn

Kızlar klimadan sinüzitim azdı burun akıntısı hapşuruk ve inanılmaz baş ağrısı doktor parol içebilirsin bide deniz suyu dedi başka önerisi olan var mı ?

Kızlar klimadan sinüzitim azdı burun akıntısı hapşuruk ve inanılmaz baş ağrısı doktor parol içebilirsin bide deniz suyu dedi başka önerisi olan var mı ?
Geçmiş olsun.. sen parol alabilirsin artık sanırım.. bol bol da tuzlu su çek canım.

Sağol canım. Evet iç dedi doktor biraz daha azalttı ağrıyı ama sıcakta hiç çekilmiyor Allah başka şey vermesin de
Amin amin bayramın ilk 2 günü de ben çektim başağrısı içmedim de ilaç. Bugün de burnum kanadı. evet çok sıcak burası da.. daha ileri haftalarda olanlar napıyosa..
Allah beterinden saklasın kuzu..

Amin amin bayramın ilk 2 günü de ben çektim başağrısı içmedim de ilaç. Bugün de burnum kanadı. evet çok sıcak burası da.. daha ileri haftalarda olanlar napıyosa..
Allah beterinden saklasın kuzu..
Sana da geçmiş olsun canı. düşün Ankara sıcak diyorsun ki annem kuzenimin düğününe geldi oraya hava çok güzeldi diyor burda nem bitiriyor insanı klimaya bağlı yaşıyorsun amin kuzum amin

Sana da geçmiş olsun canı. düşün Ankara sıcak diyorsun ki annem kuzenimin düğününe geldi oraya hava çok güzeldi diyor burda nem bitiriyor insanı klimaya bağlı yaşıyorsun amin kuzum amin
Bugüne kadar iyiydi bugün fena yaptı valla.. 38 diyor dereceye ki dışarıya da çıkmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…