- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.801
4damla damlattımFazla damlatılan idrardan olabiliyor bu, yada test bozuksa oluyor, testi tekrarla istersen
Fazla olmuş canım ayrıca bu test iyi drğil diye biliyorum başka var mı yarın onla dene.. bat ne zmn şimdi?4damla damlattım
dün akşam nöbetçi eczane bulup aldım cnm başka yok.sabah ilk idrarla yapayım dedim 3,4dk bekledim bi dağınıklık vardı çizgi şeklinde değildi,moralim bozulunca vurdum kafayı yattımFazla olmuş canım ayrıca bu test iyi drğil diye biliyorum başka var mı yarın onla dene.. bat ne zmn şimdi?
bat 12,13 agstosFazla olmuş canım ayrıca bu test iyi drğil diye biliyorum başka var mı yarın onla dene.. bat ne zmn şimdi?
kucuklerimin yanaklarindan yaşıtlarimin yanaklarindan operimbayraminiz kutlu mutlu olsun bebelerinizle nice saglikli huzurlu guzel bayramlara . . bize de nasip olsun oyle bayramlar aminnnnnn
test yaptim 4 gün mis gibi negatifaglamadim ama salı kan vericem isin rengi belli olur tam.
İnşallah vardıır kuzumbat 12,13 agstos
ohhhh yarasin ozleniyosun beste canCan arkadaşlarım tatildeyim biraz sosyal medya detoksu yapıyorum, ama sizleri özledim, inşallah hepiniz iyisinizdir yakında dönücem. Bayramınızı kutlamak istedim, hepinize sağlıklı mutlu bayramlar canlarım.
bu hcg mi nur? pozitif bencearkadaşlar sabah 8de yaptım 10 gibi bu hale geldi ne bu şimdi herşey birbirine karışmış
valla allak bullak olmuş birbirine karışmış anlamadım.daha önceleride yaptığımda negatif olduğunda 10 saatte geçse yine tek çizgi görünüyordubu hcg mi nur? pozitif bence
Merak ettik seni canım iyi ol daCan arkadaşlarım tatildeyim biraz sosyal medya detoksu yapıyorum, ama sizleri özledim, inşallah hepiniz iyisinizdir yakında dönücem. Bayramınızı kutlamak istedim, hepinize sağlıklı mutlu bayramlar canlarım.
Hadi katlanarak artsın inşallahh kuzum çifte bayram yaşayasınız ❤kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
Yaa bu sabah da bi tane yapıcağını biliyodum ve senden haber bekliyodumkizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
aminnnnnnnn kiz caneeHadi katlanarak artsın inşallahh kuzum çifte bayram yaşayasınız ❤
gidim kan verim beeeeYaa bu sabah da bi tane yapıcağını biliyodum ve senden haber bekliyodum
Evet oldu bu iş şimdi kendine dikkat edip sakince bekliyosuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?