Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazla olmuş canım ayrıca bu test iyi drğil diye biliyorum başka var mı yarın onla dene.. bat ne zmn şimdi?
dün akşam nöbetçi eczane bulup aldım cnm başka yok.sabah ilk idrarla yapayım dedim 3,4dk bekledim bi dağınıklık vardı çizgi şeklinde değildi,moralim bozulunca vurdum kafayı yattım10 da kalkıp çöpe atayım dedim bu haldeydi nezaman bu hale geldi bilmiyorum canım

Beni daha çok öp. En çok beni öp.

kızlar bayramdan sonra polipi aldırmayı düşünüyorum aynı zamanda korkuyorum, ankarada düzgün bir dr arıyorum önerebileceğiniz dr varmı?

ohhhh yarasin ozleniyosun beste can sana da mutlu huzurlu bayramlar

Merak ettik seni canım iyi ol da sana da iyi bayramlar

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testiEki Görüntüle 2298051
Hadi katlanarak artsın inşallahh kuzum çifte bayram yaşayasınız ❤

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testiEki Görüntüle 2298051
Yaa bu sabah da bi tane yapıcağını biliyodum ve senden haber bekliyodum
Evet oldu bu iş şimdi kendine dikkat edip sakince bekliyosuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…