- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.781
seninde bayramın kutlu olsun insallah isteyen herkesin bebişi olurkızceler hepınızın bayramını sımdıden kutluyorum, bayramda sevdıklerınızle guzellıkler yasamanızı ve dualarınızın kabulunu dılıyorum. daha nıce bayramlara yavrularınıza kavusmus olarak ulasmanızı dılıyorum. oprum hepıcıgınızı
kucuklerimin yanaklarindan yaşıtlarimin yanaklarindan operimbayraminiz kutlu mutlu olsun bebelerinizle nice saglikli huzurlu guzel bayramlara . . bize de nasip olsun oyle bayramlar aminnnnnn
test yaptim 4 gün mis gibi negatifaglamadim ama salı kan vericem isin rengi belli olur tam.
Fazla damlatılan idrardan olabiliyor bu, yada test bozuksa oluyor, testi tekrarla istersenarkadaşlar sabah 8de yaptım 10 gibi bu hale geldi ne bu şimdi herşey birbirine karışmış
adet olmuşum gibi oluyo kasigim oturup kalkarken agriyor ara ara bi aglar geziyo gaz sancisimi bilmiyorum nedirGünaydın. Test mi yaptın? Bir dur güzelim yaa, daha 9 ay sabredeceğiz bu ne acele. Salı günü de erken daha benim kan günüm gelmemişken. Biraz sabret herşey güzel olacak :)
Var mı belirtin sağında solunda ne durumdasın.
adet olmuşum gibi oluyo kasigim oturup kalkarken agriyor ara ara bi aglar geziyo gaz sancisimi bilmiyorum nedirsende durumlar ? senella senin 3 gun bebeleri kendini kopyalayabilir degil mi ?
3 gun bebesi ikiz oluyomus 5 gunler de olmuyo yada nadir galibaBana da öyle ağrılar giriyor ama sanki iğnelerden sonra oluyorBugün tuvalete çıkabildim bayram oldu bana. Dün sonunda ilaç tesir etti sanırım. Şimdi karnımda ağrılar adet ağrıları gibi değil gibi var. Ilactan mi başka birseyden mi bilmem. Ve de acıkıyorum durmadan ama ekmek pilav makarna 1 haftadır ağzıma sürmüyorum. Yediklerim meyve, çorba, hoşaf, yoğurt, süt, yumurta.. açım yani o yüzden acıkmam normal. :) şöyle gün masasi istiyorum dolu dolu önüme :)
Kendini kopyalayabilir derken, bölünüp ikiz olmamı bilmiyorum ki, 3.gün oluyorda 5.gün olmuyor mu acabasi?
kuzum daha erken erkenden yapıp niye moralini bozuyorsun,Allahın izniyle bebişin senle olacak aminkucuklerimin yanaklarindan yaşıtlarimin yanaklarindan operimbayraminiz kutlu mutlu olsun bebelerinizle nice saglikli huzurlu guzel bayramlara . . bize de nasip olsun oyle bayramlar aminnnnnn
test yaptim 4 gün mis gibi negatifaglamadim ama salı kan vericem isin rengi belli olur tam.
3 gun bebesi ikiz oluyomus 5 gunler de olmuyo yada nadir galibabence hamilesin senella na buraya yazıyorum bebelerin tuttu oyle de oldu aminnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oylede oldu bida aminkuzum daha erken erkenden yapıp niye moralini bozuyorsun,Allahın izniyle bebişin senle olacak amin
benim memelerde de tik yok sadece uclari çikolata gibi olmus ilaclaradandir hic hassasiyet namina bisi de yok sol tarafimda kasikta bisiler oluyor batiyor igneler bugun. ne oluyorrrrrrr ya valla olucem meraktan gidip kan veresim var iki gun sonra birda versem sonra iki gun
Daha ne kadar bölünecekler senin ağzın ne söyler:)
Mevcut şartları korusunlar yeter öyle bölünme mölünmevalla ben tecrubeliyim baska belirtim yok ki. Ne bir vucut ısısı, ne bir bel ağrısı, mide bulantısı, ne göğüslerde tık yok
senellaaaaa bu sefer ya olucak ya olucak kesin hamileyiz
Daha ne kadar bölünecekler senin ağzın ne söyler:)
Mevcut şartları korusunlar yeter öyle bölünme mölünmevalla ben tecrubeliyim baska belirtim yok ki. Ne bir vucut ısısı, ne bir bel ağrısı, mide bulantısı, ne göğüslerde tık yok
Sen hamile kalınca da her gün ultrasona girersin.benim memelerde de tik yok sadece uclari çikolata gibi olmus ilaclaradandir hic hassasiyet namina bisi de yok sol tarafimda kasikta bisiler oluyor batiyor igneler bugun. ne oluyorrrrrrr ya valla olucem meraktan gidip kan veresim var iki gun sonra birda versem sonra iki gunkizmayin bana napim iste cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?