• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fazla olmuş canım ayrıca bu test iyi drğil diye biliyorum başka var mı yarın onla dene.. bat ne zmn şimdi?
dün akşam nöbetçi eczane bulup aldım cnm başka yok.sabah ilk idrarla yapayım dedim 3,4dk bekledim bi dağınıklık vardı çizgi şeklinde değildi,moralim bozulunca vurdum kafayı yattım😊10 da kalkıp çöpe atayım dedim bu haldeydi nezaman bu hale geldi bilmiyorum canım

kucuklerimin yanaklarindan yaşıtlarimin yanaklarindan operim😀 bayraminiz kutlu mutlu olsun bebelerinizle nice saglikli huzurlu guzel bayramlara🧿🧿🧿💐.🙏🏼. bize de nasip olsun oyle bayramlar aminnnnnn 🙏🏼

test yaptim 4 gün mis gibi negatif🤦🏻‍♀️ aglamadim ama salı kan vericem isin rengi belli olur tam.

Beni daha çok öp. En çok beni öp. :rolleyes::110::dondurma::KK9:

Can arkadaşlarım tatildeyim biraz sosyal medya detoksu yapıyorum, ama sizleri özledim, inşallah hepiniz iyisinizdir yakında dönücem. Bayramınızı kutlamak istedim, hepinize sağlıklı mutlu bayramlar canlarım. 😘😘😘
ohhhh yarasin ozleniyosun beste can🥰 sana da mutlu huzurlu bayramlar💐💋😘

Can arkadaşlarım tatildeyim biraz sosyal medya detoksu yapıyorum, ama sizleri özledim, inşallah hepiniz iyisinizdir yakında dönücem. Bayramınızı kutlamak istedim, hepinize sağlıklı mutlu bayramlar canlarım. 😘😘😘
Merak ettik seni canım iyi ol da 🥰 sana da iyi bayramlar 💕

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:
43D72939-FFF3-4C36-A4B4-9AAEE628CD62.jpeg

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:Eki Görüntüle 2298051
Hadi katlanarak artsın inşallahh kuzum çifte bayram yaşayasınız ❤

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt iste hepinizzzzzzzzzzzzz buyun bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:Eki Görüntüle 2298051
Yaa bu sabah da bi tane yapıcağını biliyodum ve senden haber bekliyodum :rolleyes:
Evet oldu bu iş şimdi kendine dikkat edip sakince bekliyosuun :KK68::rolleyes:

Back