• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:Eki Görüntüle 2298051

Gözün aydın canım. Devami da gelsin ınşallah. Bebelerin seninle :)

Ver tabi hadi gooşş:rolleyes: İki gün sonra yine verirsin sonra tahmini olarak kesenin gözükeceği gün hesaplanır ultrasonu beklersin. İlla bekliceksin bişeyleri yani Hoppa:KK35:
bunlari benami söylüyorsun konu kişisi benmiyim yarabbil alemin😅 hayal mi bu ben gidim kan verim😂🙏🏼😂🙏🏼😂😪😪😪😪

kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerr :rolleyes: :dua: bi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi:eek:Eki Görüntüle 2298051
Arminnn ay hadi inşallah canım sağlıkla artsın artsın artsın hemen görelim o koyuluğu.😘

gitttim kan verdim bir saatte mail aticaklar eczaneye gittim ucuz pahalı ne kadar test varsa aldim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼😪 :dua: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: anama sarildim agladim insallah guzel artar degerim allahim binlerce sukurler olsun devami gelsin🙏🏼
4FCDCCAE-11B4-49A8-92B1-1F81D1792017.jpeg

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71: ne 38 yaş uğuruymuş arkadaş :halay:
Gözün aydın gız :skandal:
:KK71: :nazar:Tebrik ederim Armiiiiinnnnnn:rolleyes::KK9::KK36:

elim ayagim titriyor kendime gelim geliyorum.🤣 hepinize cok cok tesekkur ederim cok kahrimi cektiniz kizzz panic beni sen hamile biraktinnnnn yolumu seninle cizdim iyki varsin hakkin odenmez ömür boyu dua edicem sana🥰 hala agliyorrummmmmm babama sarildim duydu kardrslerimin sesini tebrikler yavrum dedi agladik ayyyyhhy hayal mi ya. hamileyimmmm ben allahhhhhhhhhhhh :rolleyes: :dua:

Arminim canim ya cok sevindim , memleket yavrusu bekliyormuşsun sen, saglikla artsin degerin,o bahçende karninda yavrunla otur saglikla,darisi isteyen bekleyen herkese olsun saglikla, bu sayfada herkes anneligi tadacak insAllah, aminn aminn aminn :KK200: :dua:

Back