- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.821
Ver tabi hadi gooşşgidim kan verim beeeevereyim mi?
kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
bunlari benami söylüyorsun konu kişisi benmiyim yarabbil aleminVer tabi hadi gooşşİki gün sonra yine verirsin sonra tahmini olarak kesenin gözükeceği gün hesaplanır ultrasonu beklersin. İlla bekliceksin bişeyleri yani
sagol caniko senallaaaaaaaaaaaa bee sende yapsana benim ciktigina gore senin de cikar hem ben biliyorum yigenlerim ordalar test yapmani bekliyolarlarGözün aydın canım. Devami da gelsin ınşallah. Bebelerin seninle :)
sagol caniko senallaaaaaaaaaaaa bee sende yapsana benim ciktigina gore senin de cikar hem ben biliyorum yigenlerim ordalar test yapmani bekliyolarlar
Arminnn ay hadi inşallah canım sağlıkla artsın artsın artsın hemen görelim o koyuluğu.kizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
İnşallah varlardır canım geç belli olabiliyor bazılarının biliyorsun.Yok canım benimkiler yoklar. Yaptım test sabah negatif
Yerleşme süreci farklı işler sonuçta daha erken. İnşallah sen de pozitifi göreceksinYok canım benimkiler yoklar. Yaptım test sabah negatif
İnşallah varlardır canım geç belli olabiliyor bazılarının biliyorsun.
Yerleşme süreci farklı işler sonuçta daha erken. İnşallah sen de pozitifi göreceksin
benimki 5 gun ondandir gor bak cikicak ben inaniyorumYok canım benimkiler yoklar. Yaptım test sabah negatif
Gözün aydın gız
ne 38 yaş uğuruymuş arkadaş
Gözün aydın gız
Tebrik ederim Armiiiiinnnnnn
Yaaa süper canımmm gözün Aydın Allah tamamına erdirsin
Aayy kuzumm haydi gözün aydın.. sağlıkla katlanarak devam etsin inşalllahhh..❤
Arminim canim ya cok sevindim , memleket yavrusu bekliyormuşsun sen, saglikla artsin degerin,o bahçende karninda yavrunla otur saglikla,darisi isteyen bekleyen herkese olsun saglikla, bu sayfada herkes anneligi tadacak insAllah, aminn aminn aminnkizlarrrrrrrrrr panikkkkkkk senellaaaaaa besteeeee ozgurrrrrrr caneeeee seheryeliiiiiiii dvtttttt cilekliturtaaa meryemmmmmm suuuuuu iste hepinizzzzzzzzzzzzz bacilarim heycanliyim nikler etiketlerrbi bakin 5 si gün ilk 5 dakika testi Eki Görüntüle 2298051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?