Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gözün aydın canım. Devami da gelsin ınşallah. Bebelerin seninle :)

Ver tabi hadi gooşş İki gün sonra yine verirsin sonra tahmini olarak kesenin gözükeceği gün hesaplanır ultrasonu beklersin. İlla bekliceksin bişeyleri yani
bunlari benami söylüyorsun konu kişisi benmiyim yarabbil alemin hayal mi bu ben gidim kan verim

Arminnn ay hadi inşallah canım sağlıkla artsın artsın artsın hemen görelim o koyuluğu.

ne 38 yaş uğuruymuş arkadaş
Gözün aydın gız
Tebrik ederim Armiiiiinnnnnn

elim ayagim titriyor kendime gelim geliyorum. hepinize cok cok tesekkur ederim cok kahrimi cektiniz kizzz panic beni sen hamile biraktinnnnn yolumu seninle cizdim iyki varsin hakkin odenmez ömür boyu dua edicem sana hala agliyorrummmmmm babama sarildim duydu kardrslerimin sesini tebrikler yavrum dedi agladik ayyyyhhy hayal mi ya. hamileyimmmm ben allahhhhhhhhhhhh

Arminim canim ya cok sevindim , memleket yavrusu bekliyormuşsun sen, saglikla artsin degerin,o bahçende karninda yavrunla otur saglikla,darisi isteyen bekleyen herkese olsun saglikla, bu sayfada herkes anneligi tadacak insAllah, aminn aminn aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…