- 5 Şubat 2014
- 229
- 820
- 103
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.761
Canım hiç üzülme iyi çıkacak inanıyorum.Benmde oğlumun kalın demişti sonra ikili test yapıldı iyi çıkmıştı.Eşimin boynu kısa ve kalın ense yok gibi bişey ona çekti diye düşünmüştüm bende.Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
Kabul edelim bu iyi bi durum değil, ama kesin olarak bebekte bi sorun olduğu anlamına gelmez. Ne kadar yüksek çıktı bilmiyorum. Sadece çok yüksek demişsin.Bugün dr kontrolümüz vardı detaylı ultrasonla baktı ikili test olacaktı aslında ense kalınlığı aşırı fazla çıktı kan bile vermeye gerek duymadı doğrudan cvs dedi kabul etmedik NIPT yaptırdık başka bir yerde bir haftaya çıkacak sonuç umudum yok ama, bütün gün ağlamaktan içim çıktı takvimi de sildim galiba...
CVS noluyo kizlar amniyosentez mi?Kabul edelim bu iyi bi durum değil, ama kesin olarak bebekte bi sorun olduğu anlamına gelmez. Ne kadar yüksek çıktı bilmiyorum. Sadece çok yüksek demişsin.
Bekleyelim, doğrudan cvs yapılsa süreç uzamaz belki senin için iyi olurdu. Tabi senin kararın, sana sabır diliyorum.
Amniyosentez 16.haftadan sonra yapılıyo.CVS noluyo kizlar amniyosentez mi?
oyle sanma zaten direk ebemsin kiyapalim senellaaa da yapsin ben varim saat verin karakteri belli organlari henuz olmayan bebelerimin karakterlerini bir analiz edelim tabi
Bakiyorum caniko kendine yoldaş arıyorsun :)
Bizimki ne dedilerse aynı gün yapalım diyor yanaşmıyor.
Dün gece yatamadım uyuyorum ama huzursuzum. Kolumun kemiği nasıl ağrıyor, midem bir tuhaf. Sabah kalktım her tarafım tuttuk gibi ağrıyor. Acaba D vitaminim mi bitti. Zaten depo 14 tu en son.
Bu aşamada D vitamini içilir mipanic_attack canikosu?
bu yolun sonunda cok ağlayacağım kesin insallah mutluluktan ağlarım eve yalniz dönmekten cok korkuyorumArmin e kalsa transferden 2 gün sonra yapmaya başlayacaktı. Bir hafta sonra yap diyorum çok geç ohoo diyo deli. Benden fenası var.
Daha önce niye içilmedi acabası o vitamin? Dolu depoyla neden girilmedi transfere? Çok düşük yahu depresyona girersin töbe ossun. Gebelikte de kafadan veriyo zaten d vitamini damlayı aile hekimleri. İçebilirsin o yüzden bişi olmaz. Benimkini geri aldılar ama 35'i görünce. Devletimize yük olmadım gene hamdolsun :)))
Venatura d3+k2 damla al n11'den bacım.
5 kilo başına 1 damla içeceksin. Yani 50 kiloysan 10 damla. 60 kiloysan 12 damla. 70 kiloysan 14 damla. 75 kiloysan 15 falan filan inter milan. :/
bu yolun sonunda cok ağlayacağım kesin insallah mutluluktan ağlarım eve yalniz dönmekten cok korkuyorumacayip ruyalar görüyorum. ruyamda olmustum kendimi görmüyordum sonra mezarimin basinda oturup kendime agliyorum ondan onceki gun de evime gitmisim camin onunden cocuk sesleri geliyor pencere cikiyorum iki cocuk bizim camin onunde isiyor kafami bi kaldiriyorum kar yağıyor lapa lapa yazdi ne cabuk kiş geldi diyorum.
biran önce ogrensem neyse payima düşen cekip gitsem cok daraldimyarin kan versem cikmaz mi ?
Armin e kalsa transferden 2 gün sonra yapmaya başlayacaktı. Bir hafta sonra yap diyorum çok geç ohoo diyo deli. Benden fenası var.
Daha önce niye içilmedi acabası o vitamin? Dolu depoyla neden girilmedi transfere? Çok düşük yahu depresyona girersin töbe ossun. Gebelikte de kafadan veriyo zaten d vitamini damlayı aile hekimleri. İçebilirsin o yüzden bişi olmaz. Benimkini geri aldılar ama 35'i görünce. Devletimize yük olmadım gene hamdolsun :)))
Venatura d3+k2 damla al n11'den bacım.
5 kilo başına 1 damla içeceksin. Yani 50 kiloysan 10 damla. 60 kiloysan 12 damla. 70 kiloysan 14 damla. 75 kiloysan 15 falan filan inter milan. :/
bu yolun sonunda cok ağlayacağım kesin insallah mutluluktan ağlarım eve yalniz dönmekten cok korkuyorumacayip ruyalar görüyorum. ruyamda olmustum kendimi görmüyordum sonra mezarimin basinda oturup kendime agliyorum ondan onceki gun de evime gitmisim camin onunden cocuk sesleri geliyor pencere cikiyorum iki cocuk bizim camin onunde isiyor kafami bi kaldiriyorum kar yağıyor lapa lapa yazdi ne cabuk kiş geldi diyorum.
biran önce ogrensem neyse payima düşen cekip gitsem cok daraldimyarin kan versem cikmaz mi ?
gercekten miSeni bulup dövecem. Bekle beni Eylülde. :))
senella kuruyemiscilerden bana kabiz olmim diyr gün kurusu diye bisi aldilar sanirim kayisinin akrabasi aksamdan suya kouyp sabah icip kendini de yicekmisim anam dedi cok iyimisSüpersin canım her zamanki gibi :) bu bebeler olursa bil ki payın büyük. Vitaminsiz vitaminsiz bebeler doğuracaktık sen olmasaydın :)
Günlük kullandigim vitaminin içinde D3 vitamini 10 mcg olarak var. + senin dediğini alicam yeterlidir heralde.
Ben şu kabızlığı hala çözemedim üstelik. Ne yaparsam yapayım yok. Katı hiçbişey ağzıma sürmüyorum ama nafile. Hoşaf yaptım, probiyotikli yoğurt aldım. Bi de üstüne hemoroidim oldu tam oldu.
Inşallah mutluluk gözyaşları olur bu sefer döktüğümüz. Amin dedim öyle de oldu amin. Valla rüyalar rüyalar benimde öyle tuhaf tuhaf acayip, ben ultrasona giriyom yumurta takibine transfere falan. 3 tane yakamdan aşağı bebeler asılıyordu bir ara. Psikoloji ortada :)
Aslında nasıl transferde o beyaz noktaları gördük şimdide görebilmemiz lazım ama işte gömülünce gözükmüyor. :) yoksa git baktır gel napiyorlar. :)
senella kuruyemiscilerden bana kabiz olmim diyr gün kurusu diye bisi aldilar sanirim kayisinin akrabasi aksamdan suya kouyp sabah icip kendini de yicekmisim anam dedi cok iyimis
bugun denicemSende işe yaradı mı? Durum nasıl.
Sende işe yaradı mı? Durum nasıl.
Bende yaradı. Yalnız fazla yaradı gibi oldu, bi gün yemiyim dedim. Sonuç; yine kabızım.bugun denicem
Bende yaradı. Yalnız fazla yaradı gibi oldu, bi gün yemiyim dedim. Sonuç; yine kabızım.
Kesnlikle süper bişey yani dene. Sabah aç karna bikaç adet yiyip üstüne ılık su içilecek.
Arminin dediği gibi de olur.
ahh meryem sabrim kalmadi galiba merak ediyorum iste ne bilim zaman geçmiyor anamdayim ye ic yat kalk ismis yapmiyorum hazira konuyorumSelam kızlar umarım herkes iyidir.
Hem iş bastırması, hem de sıcakları hiç sevmediğim için boş zamanlarımda homurdanıp uyukladığım bir dönem, ara ara okuyabildim. 16.haftanın içindeyim bulantı azalsa da kesilmedi, hele bu baş ağrısı denen illet hiç hız kesmedi. Neyse alıştım tabi ki böyle yaşamaya.
Gelişmeleri geç görüyorum, bazen söylenecek herşey söylenmiş oluyor, aynı şeyleri tekrar etmemek için yazmadım.
dennisgo 'nun son durumu ne oldu, ameliyat sonrası hala beta hcg yükseliyordu, durum tam anlaşılmamıştı, aradım bulamadım son haberleri...
E Effective çok can sıkıcı bir durum, için içini yemekte haklısın ama daha bilgili diğer arkadaşların dediği gibi, bunlar şimdilik sadece risk, NİPT tipi testler de risk belirtiyor sonuçta, nerde yapıldığı da önemli. Ben de çevremde duydum ense kalınlığı fazla denip sonra sapasağlam doğanlar, düşün ne kadar sık yaşanıyor ki burada bile bizzat yaşayan da var, tanıdığı yaşayan da.
Senella iyi şanslar şekerim. Ve Armin , kız deli Armin! Girdin artık bir yola, tedavin de kolay güzel ilerledi, biliyorum zor ama azıcık zihnini rahat bırak anacım, düşünceler Yıldız Tilbe gibi deli deli dansetmesin kafanda. Bir de söyleyeyim o rüya işi hamilelik boyunca devam ediyor ilginç repertuvarlarla, kaçış yok. Yorucu şeyler de yapma kafa dağıtıcam diye o ayrı.
İyi bayramlar, tatiller olsun, kendinize iyi bakın canlarım, amanın, sevgiler.
ahh meryem sabrim kalmadi galiba merak ediyorum iste ne bilim zaman geçmiyor anamdayim ye ic yat kalk ismis yapmiyorum hazira konuyorumsenin ve yigenimin de bayrami kutlu mutlu olsun cok bayramlarrrrr goresiniz yavrunla ana ogul dicektim cinsiyeti belli oldumu ?
12 agustos değilmiiydi senin cnm@Efembahya batımız senınle yakındı dıye hatırlıyorum, ben bugun kırmızı kart gordum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?