Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNşallah her bişeyi iyi çıkacak canım endişe etme yarın daha net görürsün belki cinsiyet tahmini de yapar bebeyi görünce tüm kaygılar uçuyor

Gönlünü ferah tut Rabbim ol desin yeter. Hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle

Kızlar organik az kimyasallı saç boyası Marka önerileri alabilirmiyim ?

Benim doktor Color Soin ile boyamış 10.haftasında. Perinatolog tavsiyesidir dedi. Ben de ondan aldım ama henüz denemedim. Pazartesi boyatırım sanırım.
Normalde kullandığım organik boya Naturigin. Beyazları kapatıcılığı harika. Color Soin kapatmazsa ona dönecem.
İki boya da amonyak, paraben, sls içermiyor.

Kuafördekiler genellikle sadece amonyak içermiyor.

Tamamdır teşekkür ederim tatlım sanırım naturign piyasada bulabilirim beyaz kapatsın da bayramda kendimi iyi hissedeyim

Sağol canim amin inşallah. Senin tedavini çok beğenmiştim seninki gibi natürel oldu çok şükür.
Ben tüp bebek tedavisi hiç görmedim. 3 kez dogal yoldan hamile kaldım üçünüde kaybettim histerskobi oldum. Perde ve yapışıklık varmış bebek ler onun için ölmüş karnımda. Dogal yoldan deniyoruz insallah dogal yoldan kalırım tüpe gerek kalmaz

Geçmiş olsun canım.
Ya hep karıştırıyorum galiba, isim benzerliğinden kusura bakma, ama Belki de Allah söyletti natürel olacak senin ki :) amin dedim öyle de oldu. :)

yavrular transfer guzel gecti bogazim dugum düğümlü izledim cok sey yazmak istedim size cikinca orda net vardi ama cok sıkışmıştım teplenemiyodum eve geldim evde modem bozuk dunden şansıma tüküreyim: şaşkınım heycanliyim duygusalim aglamakli bi haller bi haller kasigima civi cakmislar sanki sol ayagimi basarken kasigim agriyor o alet edevatlar iceriye girdi ondan mi ? insallah icerde guzel seyler oluyordur. hepinize ayri ayri tesekkur ederim insallah mujdemi vermekte nasbimdir oylede oldu amin Senella test günüm 19 seninkisi kaciydi ? panic_attack sen kaç gün sonra yapmistin testi ? kac gun sonra yapsam ? dinimiz amin

aksamdan bir subardagi suya kayisi koyup sabah icmeliymisin !

7 gün sonra yapmıştım kuzum. Yap kurtul kampanyası kapsamında

hayırlı olaun
hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah ,kefir iç bol bol

arminn inşallah bebişini alır evine gidersin amin 9 ay sonra hoop kucağına alırsın inşallah

senalla ilaçsız tüp bebekmi natürel derken?

Sadece klomen kullandım, tedavi protokol: natürel yazmışlar ondan öyle dedim. 5 gün klomen ve yumurta takibi, birde folbiol ve wm evolution vitamin (icinde myo instol var ve daha bir sürü kapsamlı vitaminler içeriyor.) Biraz inceledim bu vitamini yumurta geliştirmeye katkısı varmış. Sadece bunları kullandım, sonrada catlatma iğneleri olup opu oluyorsun. Yani süreç catlatma iğneleri hariç iğnesiz. Ama şimdi onun acısı çıkıyor ıgneler çifter çifter

Hadi hayırlı uğurlu olsun, bebeler güzel yer bulsun, amin.
Bayramdan sonraki gün. Bayrami devam ettirecz inşallah amin dedim öyle de oldu. :) Aramızda 4 gün var, senin bebeler benden 2 gün büyük tabi haliyle aynı zamanda öğrenebiliriz. Ben erken test yapmayacağım çünkü her halükarda o iğneleri göbekten olmayı kesmeyecekler gününe kadar. Eğer negatif olursa ıgneler daha izdirap verebilir. Ben hep erken yapmamın sebebi eğer müdahale ediliyorsa pihtilasmadan dolayı bir an önce müdahale edilsin diye. Ama şu an her türlü müdahale oluyoruz progestan kan sulandiricisi var. Kafamiz rahat. Surecimiz uzunsa sabır edicez zaten.

hayırlı olaun

hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavuşursun inşallah ,kefir iç bol bol

Teşekkür ederim amin inşaallah. Sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Kefir deneyeyim de bu aşamada zararı olmaz değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…