- 9 Şubat 2019
- 4.506
- 9.447
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.401
Çok az kaldı Arminimgunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
Mutlu sona az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok az kaldı Arminimgunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
Zaman hızla aksın ve 7 Ağustos gelsin bir an önce.. sıkıca tutunsun bebeğin sana :)gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
canım durum ne şu anda sende,Zaman hızla aksın ve 7 Ağustos gelsin bir an önce.. sıkıca tutunsun bebeğin sana :)
Bu sabah kan verdim yarın öğlen kontörlüm var canım. Şimdilik bekliyorum, yarın netleşecek.canım durum ne şu anda sende,
salı demiştin,bugünden kan falan verecek misin,yoksa ultrason mu olacak
güzel haberlerle gel inşAllah canım,umarım küçük savaşçı inatlaşarak hızlanmıştırBu sabah kan verdim yarın öğlen kontörlüm var canım. Şimdilik bekliyorum, yarın netleşecek.
Çok saol canım umarım güzel şeyler duyarım ama doktorun tavrını düşünürsek sanırım bu mucize olur :)güzel haberlerle gel inşAllah canım,umarım küçük savaşçı inatlaşarak hızlanmıştır
Pis doktorrr :))kahraman embriyon gününü gösterecek o doktoraÇok saol canım umarım güzel şeyler duyarım ama doktorun tavrını düşünürsek sanırım bu mucize olur :)
Tüp bebek bölümünün el bebek gül bebek büyüttüğü, transfer öncesi doktorun bir sürü iltifat ettiği embriyomu rencide ederek beni de kızdırdı bu doktor :)Pis doktorrr :))kahraman embriyon gününü gösterecek o doktora
hayir olsun denizim ne dedi kızdırdılar seni ?Tüp bebek bölümünün el bebek gül bebek büyüttüğü, transfer öncesi doktorun bir sürü iltifat ettiği embriyomu rencide ederek beni de kızdırdı bu doktor :)
verin ağzının payını yarınn,ne zorluklardan geçti bu çocuk senin haberin var mı deTüp bebek bölümünün el bebek gül bebek büyüttüğü, transfer öncesi doktorun bir sürü iltifat ettiği embriyomu rencide ederek beni de kızdırdı bu doktor :)
gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
kızlar benim bu göğüslerim ne olacak azalmıyor artıyor test yapıyorum negatif zaten adet oldum dr gitsem ne diyeceğim
kullandığım takviyelerden ve cyclo progynova ile ilgili olabilir mi panic_attack
Geçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.hayir olsun denizim ne dedi kızdırdılar seni ?
rabbim sağlık şifa versin sana da guzel haberlerini ve bebeginin o melek kalbinin guzel sesini duymak nasibin eglesin yarın bebegin sağlıklı hersey olmasi gerektiği gibi yanildiklarini görecekler öyle de oldu aminnnnnn denizimGeçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.
niye bana ikiz deyince bi kal geliyor rabbim neylerse guzel egler bayramda bebelerim benimle insallah sağlıcakla nice bayramlar hep benimle kalirlar oyle de oldu aminnnnnnİkiz olsun koç olsun Armin.
gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer @panic_attack
İkiz olsun koç olsun Armin.
niye bana ikiz deyince bi kal geliyor rabbim neylerse guzel egler bayramda bebelerim benimle insallah sağlıcakla nice bayramlar hep benimle kalirlar oyle de oldu aminnnnnn
Aynı dönemlerde mi yımırtladıkkk cumartesi pik dün birazcık silikleşti ve agrı çoktu bugün tamamen silikleşti. 17 gün sonra adet oluyorum. Üçümüz birden kalsak ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah birlikte bekleyeceğiz 14 agustos bathayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)