• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tüp bebek bölümünün el bebek gül bebek büyüttüğü, transfer öncesi doktorun bir sürü iltifat ettiği embriyomu rencide ederek beni de kızdırdı bu doktor :)
verin ağzının payını yarınn,ne zorluklardan geçti bu çocuk senin haberin var mı de

hayir olsun denizim ne dedi kızdırdılar seni ?
Geçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.

Geçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.
rabbim sağlık şifa versin sana da guzel haberlerini ve bebeginin o melek kalbinin guzel sesini duymak nasibin eglesin yarın🙏🏼 bebegin sağlıklı hersey olmasi gerektiği gibi yanildiklarini görecekler öyle de oldu aminnnnnn denizim 🙏🏼💐

gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer :rolleyes: :halay:@panic_attack

Ohh maşallah :) kaç mm mis rahim kalınlığı şimdi. Adetin kaçıncı günü oluyor şimdi?

İkiz olsun koç olsun Armin. :rolleyes:

Bu ay koç mu? :rolleyes::rolleyes: hem de iki koç? Öyle de oldu amin.

:rolleyes: :confused: niye bana ikiz deyince bi kal geliyor 😅 rabbim neylerse guzel egler bayramda bebelerim benimle🙏🏼 insallah sağlıcakla nice bayramlar hep benimle kalirlar oyle de oldu aminnnnnn 🙏🏼🥰😅

Bayramı bebelerinle geçireceksin iyisin. :) Öyle de oldu aminn..

Merhaba bacılar, anne adayları, anneler,
Armin Armin gözün aydın transfer tarihi çıkmış kıııııııız :) Bayramda berabersiniz ne güzel :KK50:
dennisgo dennisgo yarın inşallah iyi haberler alırsın, bakalım yavru hayata iyice tutundu mu görelim, müjde alalım sevinelim.

Biz bugün gittik kontrole, genetik testin sonucu temiz çıkmış, cinsiyet de oğlan gözüküyor. Kan değerlerim iyi neyseki bir tek D vitamini eksikmiş. 13.haftanın son günü mide bulantısı ve baş ağrısı tam gaz...

hayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)
Aynı dönemlerde mi yımırtladıkkk:confused: cumartesi pik dün birazcık silikleşti ve agrı çoktu bugün tamamen silikleşti. 17 gün sonra adet oluyorum. Üçümüz birden kalsak ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah birlikte bekleyeceğiz 14 agustos bat :KK25:

Back