• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohh maşallah :) kaç mm mis rahim kalınlığı şimdi. Adetin kaçıncı günü oluyor şimdi?

Bu ay koç mu? :rolleyes::rolleyes: hem de iki koç? Öyle de oldu amin.

Bayramı bebelerinle geçireceksin iyisin. :) Öyle de oldu aminn..
transfer gününu duyunca uctu gitti aklimdan😂 kardesim benimleydi kac dedi dedim 5 bucuk mu 6 bucuk mu ne dedi dedi .adetimin 10 günüydü dun. dun gece ruyamda tek yumurta ikizlerim bir de tek toplam 3 lerim vardi o tek yumurta erkekti digerleri kiz ondan once ki gun de bir tek oglum vardi ruyamda 😂 gundem bebe olunca ruyalarda bebe bebeler oluyor.

sen de gelismeler nasil durum ne soruyorum gormuyosun yada ben cevaplarini görmüyorum 🤣en son birdaki adet baslayacaktin ? bat ne nazaman 💋

denizim dualarimiz sen ve bebeginle güzel haberle geldin hersey yolunda sen ve bebegin sağlıklısiniz hamilelik surecini saglikla devam ettirebilirsiniz öyle de oldu aminnnnnnnnn 🙏🏼

Günaydın canlar. Dün gece kanamam olmuş, uyanınca baktım kan var. Çok değil ama az da değil. Sabaha kadar zor sabrettim doktora gittim. Zaten dün muayene olmuştum kanama alanı yoktu her şey yolundaydı dedi, tekrar kısacık bakalım dedi. Bebek iyiydi hatta benim için endişelenmeyin rahat olun dercesine kendi etrafında dönerek estetik hareketlerle bana hava attı. :KK76:
Sonra vajinal muayene de yaptı bişey göremedi ama vajinal muayene sonrası yine biraz kan gelmiş. Herhalde kılcal damarlarla ilgili bi durum. Sanırım çileklinin de başına gelmişti en son. Şimdilik atlattık gibi tekrarlarsa yine gel dedi.
Çok korktum:dua:

Günaydın canlar. Dün gece kanamam olmuş, uyanınca baktım kan var. Çok değil ama az da değil. Sabaha kadar zor sabrettim doktora gittim. Zaten dün muayene olmuştum kanama alanı yoktu her şey yolundaydı dedi, tekrar kısacık bakalım dedi. Bebek iyiydi hatta benim için endişelenmeyin rahat olun dercesine kendi etrafında dönerek estetik hareketlerle bana hava attı. :KK76:
Sonra vajinal muayene de yaptı bişey göremedi ama vajinal muayene sonrası yine biraz kan gelmiş. Herhalde kılcal damarlarla ilgili bi durum. Sanırım çileklinin de başına gelmişti en son. Şimdilik atlattık gibi tekrarlarsa yine gel dedi.
Yaa çok geçmiş olsun, bu kanamalar korkutuyo insanı tabi😕 neyse ki sorun yokmuş gözün aydın canım, inşallah bidaha hiçkimse hiiiiç yaşamasın bu tür olumsuzlukları :dua:

Geçmiş olsun kuzumm iyiymiş şükür bebiş.. bu haftalarda oluyormuş sanırım büyüyo yukarı çıkıyo falan derken.. bişiy verdi mi.. kontrol mü olucak?

çok geçmiş olsun,bu süreçte kalpten gitmezsek iyi valla,hep endişe hep korku
Allah bir daha yaşatmasın

Geçmiş olsun canım insanın ömründen ömür gidiyor kanı görünce ,benim kahve lekenmeye döndü progestan falan iç demedi mi ?

Progesteron yazdı.
Aslında gerek yok tekrarlamazsa içmeyebilirsin dedi.
Kendime ilişkiyi yasakladım:KK14:
aa yine mi ilişkiden sonra olduu.. dikkat et kuzu.. doktor onla ilgisi yok dedi mi :KK14:
inşallah tekrarlamasın..
bende son ikisini kullanmadım yaa şeyim bi acayip oldu acıdı titredi falan.. midem bulansa progesterondan şüpheleniyorum zaten :KK48:

Evet yazdı. Ama sorun göremiyorum tekrarlamazsa içmene gerek yok dedi. İçsem mi içmesem mi acaba?
Bende de kanama alanını göremedi ama tedbir amaçlı sabah akşam kullan dedi bugün de kontrol vardı çok şükür iyiydi erkeğe benzetti 😍 inşallah bidaha kan görmeyiz 🙏

aa yine mi ilişkiden sonra olduu.. dikkat et kuzu.. doktor onla ilgisi yok dedi mi :KK14:
inşallah tekrarlamasın..
bende son ikisini kullanmadım yaa şeyim bi acayip oldu acıdı titredi falan.. midem bulansa progesterondan şüpheleniyorum zaten :KK48:
Yok dün ilişki olmadı. Durup dururken kanama olmuş. Ama vajinal muayene sonrası kanama olduğuna göre ilişki olmamalı diye düşündüm

Aynı dönemlerde mi yımırtladıkkk:confused: cumartesi pik dün birazcık silikleşti ve agrı çoktu bugün tamamen silikleşti. 17 gün sonra adet oluyorum. Üçümüz birden kalsak ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Hayırlısı olsun hakkımızda insallah birlikte bekleyeceğiz 14 agustos bat :KK25:

inşallah bu ay guzel haberlerı alırız canım, hayırlısıyla saglıkla

Back