• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydinnnnnn gunaydinnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr kontrol oldum hersey yolunda cuma bida kontorol ve 7 ağustos transfer :rolleyes: :halay:@panic_attack
Süper bir haberrr Arminim, hadi bakalım gelsin 7 ağustos çabucak ve yolunda gitsin her şey. Hişş halaybaşı benim, ver bakim mendili:))

Benim de bir arkadaşımın önerilerini olduğu gibi iletiyorum😊ailesinde çatlama hep olduğu halde kendisi bolca kilo almasına rağmen hiç çatlamamış👏🏻
Bol bol su iç
Günde 3 litreye yakın
Sabah akşam günde iki kez kremlen
Özellikle karnım ama sen çatlama ihtimali olan her yerine sür
Önce doğal Hindistan cevizi yağı üstüne de lierac marka çatlak kremi
Krem tek başına etkili olmayabilir
Önden muhakkak yağı sür ki cildin nemlensin, krem çok yağlı değil çünkü
Çatlak cildin esnemesi ve kalojen kaybından olur, kemik suyu kalojen deposu .
Evde 24 saat kısık ateşte kaynattığın inek kemiğinin suyunu bulyonlar halinde buzlukta sakla ve bütün yemeklerine muhakkak koy
Kemik suyu uzun süre kaynatılırsa faydalı
İnternette tarifler var Bu 3 öneri çok işine yarayacak
ufak bir not, aktarda da çatlak önleyici kremler istediğiniz yağları karıştırarak ypılabiliyor, ve hayli uyguun oluyor iyi de geliyor, üstelik standart kremlerde bulunan tüyleri de besleyebilecek yağları karıştırmmamış olyorsunuz, yoksa bebeğiniz az çatlaklı fakat bol kıllı olabiliyor :)

Yimirtlama donemindeyim canim. Hayirlisi insallah :)
Sen nasilsin?

hayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)

hayırlı yımırtlamalar canım :) allah o yumurtalardan bırını sana evlat eylesın ınsallah. ben hafta sonu ovu da pik gördüm cuma cumartesi aksamı, dun cızgı sılıklesmıstı, bakalım nooolcek :)
Amknnnn feliximmm insalalhhh.Senin de dun gordugun silik cizgi gibi silik bi cizgiyle ogren insallah bu ay yegenimizi 😍😍

Amknnnn feliximmm insalalhhh.Senin de dun gordugun silik cizgi gibi silik bi cizgiyle ogren insallah bu ay yegenimizi 😍😍

ayy ağzın bal yesin canımm, inşallah burada sırasını bekleyen tüm kızçeler de dahil görelim o cizgiyi ve onun habercisi olduğu yavrularımızı kucağımıza alalım canımmm

ufak bir not, aktarda da çatlak önleyici kremler istediğiniz yağları karıştırarak ypılabiliyor, ve hayli uyguun oluyor iyi de geliyor, üstelik standart kremlerde bulunan tüyleri de besleyebilecek yağları karıştırmmamış olyorsunuz, yoksa bebeğiniz az çatlaklı fakat bol kıllı olabiliyor :)
Hııııı tamam o zaman, bu da aklımda bulunsun :KK39:

Back