• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar. Dün gece kanamam olmuş, uyanınca baktım kan var. Çok değil ama az da değil. Sabaha kadar zor sabrettim doktora gittim. Zaten dün muayene olmuştum kanama alanı yoktu her şey yolundaydı dedi, tekrar kısacık bakalım dedi. Bebek iyiydi hatta benim için endişelenmeyin rahat olun dercesine kendi etrafında dönerek estetik hareketlerle bana hava attı. :KK76:
Sonra vajinal muayene de yaptı bişey göremedi ama vajinal muayene sonrası yine biraz kan gelmiş. Herhalde kılcal damarlarla ilgili bi durum. Sanırım çileklinin de başına gelmişti en son. Şimdilik atlattık gibi tekrarlarsa yine gel dedi.
Çok korktum:dua:

gecmıs olsun canım, allah bır daha boyle korku yasatmasın ınsallah

Bende de kanama alanını göremedi ama tedbir amaçlı sabah akşam kullan dedi bugün de kontrol vardı çok şükür iyiydi erkeğe benzetti 😍 inşallah bidaha kan görmeyiz 🙏
Ayyyy haberler harika maşallah :nazar: :KK36:gözün aydın canım benim, çok sevindim çooook:KK71:

Geçen çarşamba ilk kontrolüm vardı. Kalp atışını beğenmediği bebeğin, düzelebilir ama ben ihtimal vermiyorum dedi. Sağlıklı bir hamilelik gibi görünmüyor şimdilik. Yarın tekrar kontrolüm var durum netleşecek.

bı gelısme var mı gulum, ınsallah doktordan yuzun gulerek ayrılırsın, beklıyoruz mujdelı haberlerını

Kızlar ;
Dış gebelik teşhisi koydular.. iki riskli gebelik doktoru bir cerrah acil ameliyat kararı verdi. Şimdi yatışım yapılıyor, anestezi gördükten sonra akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
nasıl yaa,bunlar geçen hafta bebek gördü,nerede gördüğünü anlayamamışlar mı
ya çok üzüldüm denis
öyleyse bile ilaçla sonlandırmayı neden denemiyorlar

Kızlar ;
Dış gebelik teşhisi koydular.. iki riskli gebelik doktoru bir cerrah acil ameliyat kararı verdi. Şimdi yatışım yapılıyor, anestezi gördükten sonra akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
Canım benim ya tüh. Ne diyeyim bilemedim cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun

Kızlar ;
belki almadan kurtarılabilir kuzumm rabbim yanında yardımcın olsun inşallah özgüre katılıyorum gördüler sadece kalp atışını beğenmediler nasıl dış gebelikmiş bu :/

Kızlar ;

sankı keseyı gormustun dıye hatırlıyorum, keseyı gorunce dıs mı ıc mı anlamıyorlar mı kı, kanalın alınması mı gerekıyormus, daha cok kucuk hapla bıle dusurtulebılıyorken neden kanal alıyorlar canım, allah acılen sıfalanmanı ve hem bedenen hem ruhen ıyı olmanı sağlasın ınsallah. vardır bır hayır dıyoruz, demek bu asamanın da atlatılması gerekıyormus. saglıkla daha guclu bır rahımle yavruna hamıle kalacagın gunler ıcın dua edıyorum canım. yakın zamanda boyle bır durum yasamıs bırı olarak senı anlıyorum az cok, sadece onune bak ve operasyon sonrası ılk adetını beklemeyı guzel bır heyecan olarak gözle ınsallah. gecmıs olsun kuzum

Kızlar ;
Canım benim ya rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm dualarım seninle

Kızlar ;
Çok geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun.😔

Back