- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.181
Sağlık olsun da herşeyin bi çözümü oluyor tedbirli olmakta yarar var zaten sen kendini hazırlamıştın troidde inşallah artmaz aynı dozla hepi devam edersin ,ay yarin için heyecan dorukta dediğin gibi hem kese hem kalp atışını gör gel denniscim güzel haberlerini bekliyoruzDiyabet hemşiresi ile görüştüm, şeker ölçümüme göre insülin başlayacağım. Doza karar vermek için öğleden sonra doktoruma danışacak.. belli olunca tekrar gideceğim iğnemi alacağım. Troid normalmiş değeri sormadım normal dediği için ama şimdilik ilaç dozum aynı kaldı.
Ben böyle nokta atışlı müneccimlik görmedim.
Yaaaa ben de izledim bu videoyu, tüylerim diken diken oldu, gözlerim doldu yaaa, ne tatlı tepkiler verdi di miii
Hadi size 12+3'ten bildireyim.
Cümleye isteksiz girdim gibi oldu çünkü çok halsizim canım anneler ve yakın gelecekte anne olacaklar!
Çorba ve meyve dışında hiçbişey istemiyorum.
Dünki kontrolde bi buçuk kilo verdiğimi öğrendim. Ben baya belirgin bi göbeğim olduğundan almışımdır diye düşünüyodum.
Folik asiti bıraktım şimdilik bişeye ihtiyacım yokmuş. Omega 3 alıyorum.
Her şey yolunda giderse 6 ay sonra bebeğim yanımda olacak! (38.haftada istemese de çıkmak zorunda)
Bugün bunu farkettim ve içimi heyecan kapladı. Düşününce çok kısa geldi. Bakalım başımıza neler gelicek.
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur
Solgar kullanıyorum. Sen multivitamin olarak ne alıyodun? Konuşulmuştu karıştırdım şimdi.İki hafta sonra omega 3e ben de başlayacakmışım ama multivitamine aynen devam ederiz dedi daktırım. Hangi omega 3'ü kullanıyosun?
Bana imom verdi 5 temmuzdan beri kullanıyorum bırak diğerlerini dedi. Vinalac dedim o da olur da omega3lü olduğundan imomu tercih ediyoruz dediİki hafta sonra omega 3e ben de başlayacakmışım ama multivitamine aynen devam ederiz dedi daktırım. Hangi omega 3'ü kullanıyosun?
Solgar kullanıyorum. Sen multivitamin olarak ne alıyodun? Konuşulmuştu karıştırdım şimdi.
5.ayda da demir takviyesine başlanacakmış.
Ben aşırı adet kanamasına bağlı demir eksikliğini sık yaşadığımdan demir takviyesi alıyodum, tsh yükselmesine sebep oluyo.
Bi ay içiyorum tsh 5 oluyo,bıraktığımda 1.5'a iniyo. Bakalım o konuyu napıcaz.
Bana imom verdi 5 temmuzdan beri kullanıyorum bırak diğerlerini dedi. Vinalac dedim o da olur da omega3lü olduğundan imomu tercih ediyoruz dedi
Vinalac da folik asit var sanırım 12.haftadan sonra folike devam ediliyor mu?Benim doktor vinalac'ta ısrarcı. Zengin vitamini bu, italyan malı, en iyisi bu diyoYanına da iyi bi omega 3 ekleriz tamam diyo. Bakalım hangini diyecek.
Vinalac da folik asit var sanırım 12.haftadan sonra folike devam ediliyor mu?
Anladım canım Mart’tan beri folik asit kullanıyorum fazlasına da gerek yok diye düşünüyorum bakalım bizim daktır ne diyecekEvet var. Devam ederiz dedi valla. Gün aşırı içerim muhtemelen ben onu çaktırmadan. :))
İmomda da var folik asit 12 haftadan sonra başka vitamine geçcek olabilirler bilemedim
Anladım canım Mart’tan beri folik asit kullanıyorum fazlasına da gerek yok diye düşünüyorum bakalım bizim daktır ne diyecek
Bunu duymuştum araştırmalar devam ediyormuşFAZLA FOLİK ASİT OTİZM RİSKİNİ YÜKSELTİYOR
FOLİK ASİT OTİZMİ ARTIRIYOR Yapılan yeni bir araştırmaya göre gebelikte çok fazla folik asit alan annelerin çocuklarında otizm görülme riski artabiliyor. Doğumdan kısa süre sonra annelerin k…www.google.com.tr
Folat 20 b12 350 çıktı şu an normal gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?