Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık olsun da herşeyin bi çözümü oluyor tedbirli olmakta yarar var zaten sen kendini hazırlamıştın troidde inşallah artmaz aynı dozla hepi devam edersin ,ay yarin için heyecan dorukta dediğin gibi hem kese hem kalp atışını gör gel denniscim güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi size 12+3'ten bildireyim.
Cümleye isteksiz girdim gibi oldu çünkü çok halsizim canım anneler ve yakın gelecekte anne olacaklar!
Çorba ve meyve dışında hiçbişey istemiyorum.
Dünki kontrolde bi buçuk kilo verdiğimi öğrendim. Ben baya belirgin bi göbeğim olduğundan almışımdır diye düşünüyodum.
Folik asiti bıraktım şimdilik bişeye ihtiyacım yokmuş. Omega 3 alıyorum.
Her şey yolunda giderse 6 ay sonra bebeğim yanımda olacak! (38.haftada istemese de çıkmak zorunda)
Bugün bunu farkettim ve içimi heyecan kapladı. Düşününce çok kısa geldi. Bakalım başımıza neler gelicek.
Umarım her şey hepimiz için çok güzel olur

İki hafta sonra omega 3e ben de başlayacakmışım ama multivitamine aynen devam ederiz dedi daktırım. Hangi omega 3'ü kullanıyosun?

İki hafta sonra omega 3e ben de başlayacakmışım ama multivitamine aynen devam ederiz dedi daktırım. Hangi omega 3'ü kullanıyosun?
Solgar kullanıyorum. Sen multivitamin olarak ne alıyodun? Konuşulmuştu karıştırdım şimdi.
5.ayda da demir takviyesine başlanacakmış.
Ben aşırı adet kanamasına bağlı demir eksikliğini sık yaşadığımdan demir takviyesi alıyodum, tsh yükselmesine sebep oluyo.
Bi ay içiyorum tsh 5 oluyo,bıraktığımda 1.5'a iniyo. Bakalım o konuyu napıcaz.

Bana imom verdi 5 temmuzdan beri kullanıyorum bırak diğerlerini dedi. Vinalac dedim o da olur da omega3lü olduğundan imomu tercih ediyoruz dedi

Demirim yüksek benim yav. Düşmez inşalla. Vinalac kullanıyorum kuzum.

Bana imom verdi 5 temmuzdan beri kullanıyorum bırak diğerlerini dedi. Vinalac dedim o da olur da omega3lü olduğundan imomu tercih ediyoruz dedi

Benim doktor vinalac'ta ısrarcı. Zengin vitamini bu, italyan malı, en iyisi bu diyo Yanına da iyi bi omega 3 ekleriz tamam diyo. Bakalım hangini diyecek.

Bunu duymuştum araştırmalar devam ediyormuş
Folat 20 b12 350 çıktı şu an normal gözüküyor

Otizm 2-3 yaşından sonra ortaya çıkan bi durum. Muhtemel sebebi ağır metaller, kimyasallar ve teknolojik aletler. Bebeği tv, tablet, telefonla ne kadar çok başbaşa bırakırsanız risk o kadar yükseliyor. Her bebek otistik doğar aslında. Ellerine bakar, çırpınarak sevinir veya şaşırır. Renklere, sese, dönen şeylere, ritmik hareketlere takılır kalırlar ama bunun 2-3 yaşında son bulması lazım. Niye son bulmadığı henüz net değil. Folik asit aklanmıştı. Toksik düzeyde olması için çok yüksek dozlar gerekiyormuş. Asıl tehlikenin balık yağlarında yani ağır metallerde olduğunu düşünüyorum ben.

Folat 22 . B12 366 Çok yakınız yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…