- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi panic_attack
- #10.221
Randevum oranın saatine göre 16;45 te canım. Daha 3 saat var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevum oranın saatine göre 16;45 te canım. Daha 3 saat var :)
Randevum 16;45 te canım. Henüz evde sıcakla mücadele halindeydim :)bende sayfanın sonuna yaklaştıkça gözlerim dennisgo yu aradı
saati kaç tam bilmiyorum ama güzel haberlerle gelecek inşAllah
ayy bayılıyorum sana bize göre cevap veriyorsun yaa kuzum. ayy çok heyecanlıyımmm sen ne durumdasın acabaa?Randevum oranın saatine göre 16;45 te canım. Daha 3 saat var :)
Bu totemse en az dört beş hamilelik haberi getirir bize@Zeyneppp83 nerdesin kızz, bu nasıl totem nerde kaldın
Bu totemse en az dört beş hamilelik haberi getirir bize
Heyecanla ve merakla bekliyorum :) sonuçta her şey bugün netleşecek. Elimde 51 değerinden başka bir şey yok kaç haftadır :)ayy bayılıyorum sana bize göre cevap veriyorsun yaa kuzum. ayy çok heyecanlıyımmm sen ne durumdasın acabaa?
Çok haklısın orada görmedikten sonra da bilemiyorsun tabi.. inşallah hemen geçsin güzel haberini paylaş bizimleee❤Heyecanla ve merakla bekliyorum :) sonuçta her şey bugün netleşecek. Elimde 51 değerinden başka bir şey yok kaç haftadır :)
Hamilelikte gerekli olan tahlilleri istiyorum demişti. Ne yani Demir ve b12 hamilelikte gerekli değil miymiş? Tekrar istemek en iyisi..Çok haklısın orada görmedikten sonra da bilemiyorsun tabi.. inşallah hemen geçsin güzel haberini paylaş bizimleee❤
Bende cuma devlete gideceğim test sonuçları için bide d demir b12 bakmamış baksa çıkardı onu istetiyim inşallahh görürümm yine kalbi atıyor olsuuunn❤
aynen gerekli olanları istedim dedi istenilenlere yani bendeki listeye bakmadı bile iyi hatırladın kuzu.. amann hepsi ayrı bi nane.. şimdi gene görmezler mi ki telaşesi başladı bende de:)Hamilelikte gerekli olan tahlilleri istiyorum demişti. Ne yani Demir ve b12 hamilelikte gerekli değil miymiş? Tekrar istemek en iyisi..
Tam kan sayımı yani hemogram yapılıyo sana da yapılmıştı hatırlıyorum sonuçların iyiydi. Demir ferritin gibi değerler sorun yoksa genelde bakılmıyo. Hgb ve diğer değerler normalken de demir düşebiliyo. Depolar boşalmadan müdahale etmek için ferritin ve demir bağlama kapasitesi değerlerini bilmek lazım. B12 için de belirtmen gerekiyo cancan. İstersen hepsini güzelce not al eksik kalmasınÇok haklısın orada görmedikten sonra da bilemiyorsun tabi.. inşallah hemen geçsin güzel haberini paylaş bizimleee❤
Bende cuma devlete gideceğim test sonuçları için bide d demir b12 bakmamış baksa çıkardı onu istetiyim inşallahh görürümm yine kalbi atıyor olsuuunn❤
evet kuzum onlar eksik 1 günde çıkan sonuçlar tee 16sında vermiştim istemiş olsa çıkardı bi dinleseydi beni en azından bunları söylerdim.. eksik olanlar demir demir bağlama kapasitesi b12 ve d vit. geçenlerde gittiğimde d'ye biz bakmıyoruz dediklerini hatırlıyorum kadındoğumun.. hatta sinirlenmiştim sen bakmayacaksan kim bakacak diye de. neyse son durumu görmemiz lazım derim ben tedavideydim en nihayetinde hepsi için.. hatta kanın iyi demir düşüklüğünü önemsemiyoruz bile demişti biri..Tam kan sayımı yani hemogram yapılıyo sana da yapılmıştı hatırlıyorum sonuçların iyiydi. Demir ferritin gibi değerler sorun yoksa genelde bakılmıyo. Hgb ve diğer değerler normalken de demir düşebiliyo. Depolar boşalmadan müdahale etmek için ferritin ve demir bağlama kapasitesi değerlerini bilmek lazım. B12 için de belirtmen gerekiyo cancan. İstersen hepsini güzelce not al eksik kalmasın
Biz de heyecan ve merakla bekliyoruz deniz güzel haberler getireceksinHeyecanla ve merakla bekliyorum :) sonuçta her şey bugün netleşecek. Elimde 51 değerinden başka bir şey yok kaç haftadır :)
2 saatin kaldı Deniz, bu defa çok daha fazla bilgiyle, güzel haberlerle geleceksinRandevum oranın saatine göre 16;45 te canım. Daha 3 saat var :)
Folat 24 dü birkaç ay önce
Dün verdiğim kanda 14.79 çıktı, bıraktım folik asiti 1 aydır, tekrar başlayayım. 1.5 yıl düzenli içtim bende folik asiti ama doktor hiç önemli değil yüksek olsun demişti
B12 155
D vit. 27.89
Kuzenim otistik, yengem çok fazla balık tüketmişti, ama kahvaltıda bile, doktor dip balığındaki ağır metallerden olabileceğini söylemişti, gerçi dip balığından ziyade yüzey balığı yemişti.
Ben de çok fazla balık tüketen biri değilim, yersem hamsi yiyorum. Çok zor bir durum gerçekten, eşimin yeğeni de otistik. Bir de sen öğrencilerinden dolayı zorluğunu daha fazla hissediyorsundur, Allah korusun tüm yavruları...Ben de yüzey balığı yemeye çalışıyorum ama sanırım hiçbiri güvenli değil. Hiç canım istemiyo zaten dün zorla yedim daha da yiyemem. Cevizden, ottan çöpten almaya çalışalım bari omega 3'ü. Hoff.. Ödüm kopuyo otizmden. Down Sendromu daha hafif hatta. :/
benimde favorim hamsi,büyük balıkta da çipura ama yine de yerken de çok bayılarak yemem,Ben de çok fazla balık tüketen biri değilim, yersem hamsi yiyorum. Çok zor bir durum gerçekten, eşimin yeğeni de otistik. Bir de sen öğrencilerinden dolayı zorluğunu daha fazla hissediyorsundur, Allah korusun tüm yavruları...
benimde favorim hamsi,büyük balıkta da çipura ama yine de yerken de çok bayılarak yemem,
Ben de çok fazla balık tüketen biri değilim, yersem hamsi yiyorum. Çok zor bir durum gerçekten, eşimin yeğeni de otistik. Bir de sen öğrencilerinden dolayı zorluğunu daha fazla hissediyorsundur, Allah korusun tüm yavruları...
Hakkaten ya bi çözülmedi sebebi ,ben balık yiyemiyorum midem bulanıyor ceviz semiz otu falan yiyorum allah korusun ya bebelerimiziEvet aynen öyle. Sağlıklı çocuk tepkileri görünce ne kadar zeki diyorum düşün. Halbuki normali o.
İnanılmaz bi artış var otizmde. İşin ilginç tarafı eğitimli orta ve üst tabaka ailelerin çocuklarında daha fazla görülüyo. Fazla bilinçli olarak balık yemekten ve balık yağı tüketmekten mi, petrol türevi diğer ürünlerin kullanımından mı kozmetik, deterjanlar vs. Mevsimsiz sebze meyve tüketmekten mi, hazır gıdalardan mı bi çözemedi koca dünya sebebini.