- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #10.161
Tecrübeli anne bacılarım.
Önceki bebelerinizin 9.-10. haftalardaki nabız hızını biliyor musunuz? Hatırlıyor musunuz?
Yabancı sitelerde cinsiyet ile erken dönem nabız hızı arasında bi ilişki olduğu yazıyor ama ne kadar bilimsel bilemedim. :)
Hatta yavaş bilee :)) o yeni attığı zamanlar olabilir mi flxcimm❤oğlumda hafta çok net olmamakla birlikte 110 ve üstü gibi bi hız hatırlıyorum çünkü doktora demiştim bi sorun mu var çok hızlı atıyor diye, o da normal olduğunu soylemıstı
Hatta yavaş bilee :)) o yeni attığı zamanlar olabilir mi flxcimm❤
panic_attack 150 gibi hatırlıyorum ben de vee kız doğruluk payı olabilir gibi:)
İviit kızlarınki hızlı atıyo . Bakalım doğru çıkcak mıKimi doktor bi ilişki yok demiş kimisi de çoğu zaman tutuyor demiş. Mantıken saçma çünkü başta yavaşken sonraları hızlanıyormuş ama bunun içinde 10.haftaya doğru olan sayıyı baz alacaksınız demişler. İlk haftaları değil. :/ Bu mantığa göre benimkinin kız olması lazım çünkü dün 179 ile yardırıyordu.
Seninki kaçtı kuzu 10 haftaya yakınİviit kızlarınki hızlı atıyo . Bakalım doğru çıkcak mı
Bilsem örnek olsun diye söylicektim ama hatırlamıyorum.Seninki kaçtı kuzu 10 haftaya yakın
hayırlı olsun gözün aydın aydın olsuun sağlıkla gelsinler de :)Bilsem örnek olsun diye söylicektim ama hatırlamıyorum.
Bu arada dün ikili test yapıldı, perinatolog da yüzde 80 kız dedi. Kendi doktorum da kız demişti.
Nubu filan gösterdi karşıya doğru bakıyo, ve bacak arası boştu.
Bu durumda keseye göre ve kesedeki bebeğin konumuna göre olan teorileri çürüttüm :)
Kimi doktor bi ilişki yok demiş kimisi de çoğu zaman tutuyor demiş. Mantıken saçma çünkü başta yavaşken sonraları hızlanıyormuş ama bunun içinde 10.haftaya doğru olan sayıyı baz alacaksınız demişler. İlk haftaları değil. :/ Bu mantığa göre benimkinin kız olması lazım çünkü dün 179 ile yardırıyordu.
nerden eminiz mücadeleci olduğundan mı?canım seninki zaten kız :)
nerden eminiz mücadeleci olduğundan mı?
şimdi benimkini ne hissediyosun diyen gelirr kuzuuu :) benimki neee :)onun kız olduğunu daha ilk zamandan beri hissediyorum, başka kimsede o kadar kesin hissim yok mesela, bence çok kız
şimdi benimkini ne hissediyosun diyen gelirr kuzuuu :) benimki neee :)
kız benimkini soruyoruuummdennisgo yu da kız hissediyorum, sanki kız gibi geliyor ama başka tahminim yok, tahmin de değil de öyle bi his geliyor, ama panic_attack kız olmazsa hiç inanmam gibi yani onda çok hissediyorum.
kız benimkini soruyoruuumm
kuzum kesin bi hissim yok sende , ya kız olucak ya da erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?