• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet geldi cumartesi gittim 4.gün. sağ 12 mm sol 10 mm ve solda 27 mm 25 mm 4 folikül gördü. Adetliyken o kadar büyük şaşırdım. Kapsül olabilirmiş. Klomen başladık perşembe günü kontrol var. Kan tahlilleri istedi onları yaptırdım bugün. Şimdilik böyle durumlar. Ama ora da çok kalabalık.
kapsül derken ? masallah 4 cu gune gore baya büyükler ? 27 ile 25 mm olanlarin akibeti ne olcak? adetten oncemi baslamislar buyumeye ? hayirlisi olsun umutluyum ben senden🙏🏼. bu arada senellaaaa yine pespese bir dönemdeyiz senle 😀 zamanimiz gelmistir insallahhhh 🙏🏼

Kontrolden çıktım şimdi. Bebikim resmen dik bi şekilde bilmiş bilmiş kıçının üstünde oturuyodu 😂 Doktorum çok nadir denk geliriz bu duruşa bak şimdi napacam dedi karnımı dürtükledi hoop yavaşça kafasının üstüne devrildi ahaha hacivat karagöz gibi hareket ettirdi çocuumu. Ben güldükçe kımıldadı normal yatar pozisyona geldi kendi kendine, sonra kafa üzeri rahat edemedi dönüp yüzünü yukarı çevirdi tombik göbeğini falan gördük. Hepsini cdye kaydetmişler aldık cdyi evde izledikçe gülecem 😂 Ay şimdi eğlenmeye başladım galiba. Anası babası gibi eğlenceli komikli olacak galiba sıpam.

8 Ağustos'ta ikili test yapılacak. Gerilim dolu testlere başlıyoruz yani.

Ee kim anası sende burda bizleri az mi güldürdün.

Transfer oldun mu şimdi. Eğer öyleyse kızlardan fikir al. Nâr suyu vs. Ne yediler içtiler panic_attack panic_attack bilir.

Burada b12 280 d vitamin 14 cıkmış nasıl arttıracam ben bunları
yok kiz ne transferi anacim 😅 transfer hazirligina basladik adetimin 2 ci günü bugün tekrar hormonlara bakildi muayne oldum ilaclarim yazildi filan. benim b12 d vitaminlerimden hic haberim yok🤣

Transfer oldun mu şimdi. Eğer öyleyse kızlardan fikir al. Nâr suyu vs. Ne yediler içtiler panic_attack panic_attack bilir.

Burada b12 280 d vitamin 14 cıkmış nasıl arttıracam ben bunları

Çoğu doktora sorsan önemli değil o kadar ama bence düşük . Yani tedavi sırasında yükselmiş olmasının işe yaradığını düşünüyorum.

N11'den
Venatura B12 Metilkobalamin ve
Venatura vit d + k2 damla al bacım. Fiyatları uygun.

Ben günde 10 damlayla 23 olan d vitaminimi tedavi öncesi 1 ayda 33'e çıkarmıştım. Tavsiye ederim.

Çoğu doktora sorsan önemli değil o kadar ama bence düşük . Yani tedavi sırasında yükselmiş olmasının işe yaradığını düşünüyorum.

N11'den
Venatura B12 Metilkobalamin ve
Venatura vit d + k2 damla al bacım. Fiyatları uygun.

Ben günde 10 damlayla 23 olan d vitaminimi tedavi öncesi 1 ayda 33'e çıkarmıştım. Tavsiye ederim.

Tamam canım teşekkür ederim. Bence de düşük. B12 dil altı aldıklarına ne diyorsun. Cancanin bayağı hızlı yükseltmişti.

Diyabet hemşiresi ile görüştüm, şeker ölçümüme göre insülin başlayacağım. Doza karar vermek için öğleden sonra doktoruma danışacak.. belli olunca tekrar gideceğim iğnemi alacağım. Troid normalmiş değeri sormadım normal dediği için ama şimdilik ilaç dozum aynı kaldı.
geçmiş olsun umarım çok önemli bir değişim yoktur tedbirdir. tiroide sevindim kuzumm yarın güzel haberlerini bekliyoruuum

geçmiş olsun umarım çok önemli bir değişim yoktur tedbirdir. tiroide sevindim kuzumm yarın güzel haberlerini bekliyoruuum
Kuzum doktorum şeker takibinin erken başlayacağını tüp bebek tedavisi başlarken söylemişti ya, bunların olabileceği çok önceden söylendiği için rahatım. Kaldı ki, çözümü olan dertler pek de dert sayılmaz. Yeter ki yarın güzel haberi alalım,sağlıklı bir hamilelik olsun.. insülin, diyet ve sporla dengelenir muhtemelen.

Kuzum doktorum şeker takibinin erken başlayacağını tüp bebek tedavisi başlarken söylemişti ya, bunların olabileceği çok önceden söylendiği için rahatım. Kaldı ki, çözümü olan dertler pek de dert sayılmaz. Yeter ki yarın güzel haberi alalım,sağlıklı bir hamilelik olsun.. insülin, diyet ve sporla dengelenir muhtemelen.
öyle de oldu hepimizinnn amin amiiinn aminnn :KK200:

tedbir alınması güzel bir şey canım,dediğin gibi sen onu dengelersin bir şekilde,az kaldı heyecan dorukta demi
inşAllah bir kerede kalp atışına kadar duyup gelirsin

tedbir alınması güzel bir şey canım,dediğin gibi sen onu dengelersin bir şekilde,az kaldı heyecan dorukta demi
inşAllah bir kerede kalp atışına kadar duyup gelirsin
Evet canım heyecan dorukta. Bu kadar bekledim umarım tek seferde kese ve kalp görülüp duyulur ve güzel haberlerle çıkar gelirim.

Back