Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yarın çok güzel bir gün olsun inşallah.

Benim tahminim de panik, cilekliturta, deniz kız, özgür ve canın oğlan. Meryemin belli olmusmuydu? ve efective var daha sirada

Benim tahminim de panik, cilekliturta, deniz kız, özgür ve canın oğlan. Meryemin belli olmusmuydu? ve efective var daha sirada
Favoriye ekledim mesajı 3 5 hafta sonra belli olur inşallah bizimki de tutacak mı kehanetin bakarız

Evet canım beklemediğim bir süreç yaşanmıyor o nedenle gayet sakinim. Diyetle ilaçla bir şekilde dengelenir. yarın güzel haberi alalım gerisi gelir bence :)
dennisgo yu da kız hissediyorum, sanki kız gibi geliyor ama başka tahminim yok, tahmin de değil de öyle bi his geliyor, ama panic_attack kız olmazsa hiç inanmam gibi yani onda çok hissediyorum.
Benim eşim ve görümcem de kız hissediyor, kardeşim ve ben de erkek hissediyoruz. Aile ortadan ikiye bölünmüştü ki, senin tahminin ibremizi kızdan yana çevirdi :)
kuzum kesin bi hissim yok sende , ya kız olucak ya da erkek
Süper tahmin.. bı

Anladım canım Mart’tan beri folik asit kullanıyorum fazlasına da gerek yok diye düşünüyorum bakalım bizim daktır ne diyecek
Ben kaç senedir kullanıyor. Aile doktoru kesiyor jinekolog başlatıyor :) yarın soracağım sanırım benimki de değişecek. Hamile kalmak isterken olanı kullanıyordum, hamile kalınca kullanılacak başka bir tane var sanırım ona geçer..

Zaman o kadar hızlı akıyor ki bir bakmışsın doğumunu konuşuyor olacağız. Keyifli bir hamilelik sonrasında sağlıkla bebeğine kavuşacaksın umarım canım

tatil yolundayim otopisteeeee ağladım ya kiz ben darisi basimaaaaa ikizleri alip gidicem aminnnnnn
Bir sonraki gözyaşın alacağın güzel haberlerin sonucu mutluluk gözyaşları olsun :)

Folik asit depolanmıyor fazlası atılıyor olabilir mi acaba. Bende böyle bir bilgi var da nereden geliyor hatırlamıyorum şu an.. yazıyı da okumadım henüz.

Teşekkürler canım umarım güzel olur.. kız olsun çok istiyoruz aslında. Tabi erkeğin de başımızın üstünde yeri var o ayrı :) yarın sağlıklı bir hamilelik olduğunu öğrenelim önce, sonra merakla bekleyeceğiz bakalım.

İyi günler. 17 temmuzda acil serviste beta hcg sonucum 224 çıkmıştı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim on gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim? İlk gebeliğim kalp atışı olmadığı için bundan bir yıl evvel kürtajla sonuçlanmıştı

5,5 haftalık hamilesiniz ve şu an keseyi görmeniz mümkün.

maşallah guzelım allah kolaylıkla kavusmayı nasıp etsın ınsallah

Folat 24 dü birkaç ay önce
Dün verdiğim kanda 14.79 çıktı, bıraktım folik asiti 1 aydır, tekrar başlayayım. 1.5 yıl düzenli içtim bende folik asiti ama doktor hiç önemli değil yüksek olsun demişti
B12 155
D vit. 27.89

Kuzenim otistik, yengem çok fazla balık tüketmişti, ama kahvaltıda bile, doktor dip balığındaki ağır metallerden olabileceğini söylemişti, gerçi dip balığından ziyade yüzey balığı yemişti.

bende sayfanın sonuna yaklaştıkça gözlerim dennisgo yu aradı
saati kaç tam bilmiyorum ama güzel haberlerle gelecek inşAllah

ınsallah, o da kalp atısını duyup sevıncten aglayarak cıkar, tum hamıslerımız ıcın hersey yolunda gıder umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…