Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım umarım düşündüğü gibi yağ dokusudur..

Maşallah tebrik ederim darısı başımıza olur inşallah aminnn

Kız diyor :)

ben karar veremedim kuzum adeti 3 gün mü geçmiş oluyor 4 gün mü 28di bat :) cuma gibi görünsem diyorum kısmetse.. cumartesi sabaha karşı da yola çıkacağız inşallah.. gitmeden görelim konuşalım durumu bakalım
sen nasıılsın kendi dr.una ne zaman yarın mı gidecektin?

İyi düşünmüşsün ya bencede cumaya bi görün aklındaki soruları falan sorarsın denize girmen de bi sakınca olur mu ki ,iyiym çok şükür ama arada bulantı yokluyor evet yarın gideceğim inşallah

deniz değil de havuz sıkıntı olur havuzu da sevmem girmem zaten.. Allaha emanet artık inşallah.. kesenin yerini bi görelim değil mi :))

sen de hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

İyi yapmışsın canım inşallah beybi de seninle geziyordur

Selam kızlar
Ohh lanet iğneden kurtuldum, ecopirin ile devam edeceğim kan sulandırıcı olarak. E Effective merak etme doktorun kan tahlillerinin sonucuna göre yeterli vermiştir iğneyi. dennisgo gez dolaş havalan kuzum yerleşen yerleşmiştir, o da keyfine baksın. can09e eşin ne tepki verdi, ben oraları kaçırmışım galiba. İyi tatiller. @panic_attack haberlerini bekliyorum.

Benim kromozom testleri zamanı yaklaşıyor ıyy sevimsiz konular. İki hafta sonra konuşacağız bakalım bir perinatolog ile, en az ama öz hangisini yapsak geri kalanları boşa çıkarıyor onu soracağım.

Bizim riskli gebelik olduğu için hep perinatolog takİp edecekmiş galiba tam anlayamadım...

Evet kaçırdıın demek hay allah dedi vay arkadas ayda 3le hamile kalıyon dedi
Fakat bugün sağ kasığımda ağrı var durduğu yerde ağrımayan fakat yürürken aksatan cinsten hayır olsun inşallah..
Nifty testi sanırım onu yaptırıp geçeceksin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…