• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim. Seninde guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz armincigimmmm 🤞🏼🤗

Hihihihi heyecanliyim bi yandanda korkuyorum. Kimyasalda cok silik cikmisti ve erken gebelik testiydi. Ikincisi koyu olunca biraz olsun rahatladim. Darisi basina zeynoom 🙋🏻‍♀️
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle

😄 di mi ya, ben şimdilik ilaçlara devam, ayın 5 inde kontrol, sonra da herhalde transfer günü belirlenir🙏🏻 sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Harikaaaa.. hayırlı olsunn en uygun zamanda transferin olsun tutunsun inşallahhh..❤
valla arada ben burdayım dikkaatt diyor.. inşallah büyodur..😍

Kızlaaarr sesiniz çıkmıyoo nasılsınız?
fırtına öncesi sessizlik gibiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Canım ben 🥚 Takibi yaptırıyorum yarın sabah sanırım Bi aksilik olmazsa iğne yapacaklar. İlac kullanmadım. Cuma günü bakıldı enson15 ve arkada 17 mm 🥚 varmıs birkac tane var ama biri 16,5 mm di o büyümedi sönmüs yani emilize olmus. 3, 4 tane var bakalım birinden biri tutar insallah. Suan kasık belde müthiş bir agrı sag bacagimin üstüne basamıyorum agrıdan. Ovülasyontesti çift cizgi ve Lambada yaptık belimde iki yastık agrıdan gözümden yaslar akıyor. Apandisit degildir insallah. Duaya ihtiyacım var insallah Rabbim layık görür anneliği ve den getirir hamile olmaya arkadaş larımızı. Olanlarında saglıkla kavustursun insallah 😘 🙏

Canım ben 🥚 Takibi yaptırıyorum yarın sabah sanırım Bi aksilik olmazsa iğne yapacaklar. İlac kullanmadım. Cuma günü bakıldı enson15 ve arkada 17 mm 🥚 varmıs birkac tane var ama biri 16,5 mm di o büyümedi sönmüs yani emilize olmus. 3, 4 tane var bakalım birinden biri tutar insallah. Suan kasık belde müthiş bir agrı sag bacagimin üstüne basamıyorum agrıdan. Ovülasyontesti çift cizgi ve Lambada yaptık belimde iki yastık agrıdan gözümden yaslar akıyor. Apandisit degildir insallah. Duaya ihtiyacım var insallah Rabbim layık görür anneliği ve den getirir hamile olmaya arkadaş larımızı. Olanlarında saglıkla kavustursun insallah 😘 🙏
Kuzum o yum ağrısıdır.. tutar inşallahhh.. ❤❤ amin amin amin..
o iğne ne iğnesi oluyor?

Kuzum o yum ağrısıdır.. tutar inşallahhh.. ❤❤ amin amin amin..
o iğne ne iğnesi oluyor?
Amin inşallah sagolasın canım benim. Catlatma iğnesi olcagım. Klomen kullanmadım zaten yumurta atılımı erken basladı.bu arada takip yaptırır Ken 3 ayrı Dr baktı amh sı söylediğimde hepsi yumurta larınn çok iyi dediler amh ve yasa göre çok şükür. İçlerinden saglıklı olan biri denk gelir insallah.

Amin inşallah sagolasın canım benim. Catlatma iğnesi olcagım. Klomen kullanmadım zaten yumurta atılımı erken basladı.bu arada takip yaptırır Ken 3 ayrı Dr baktı amh sı söylediğimde hepsi yumurta larınn çok iyi dediler amh ve yasa göre çok şükür. İçlerinden saglıklı olan biri denk gelir insallah.
Süper o zaman hadi bakalım güzelce yaşasınlar aşklarını😍 denk gelir tabiki ❤

Kızlaaarr sesiniz çıkmıyoo nasılsınız?
fırtına öncesi sessizlik gibiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben 40 yaş üzeri grupta takıldım dün ilk defa bi sebepten. Sonra Bahçeci reklamcısı ilan edildim. Açıklamamı yaptım geldim. Sanırsın devlet dairesinde siyaset konuştuk. 😁
Müstecep Bey bana mayış bağlaaaa! 🤤

Ben 40 yaş üzeri grupta takıldım dün ilk defa bi sebepten. Sonra Bahçeci reklamcısı ilan edildim. Açıklamamı yaptım geldim. Sanırsın devlet dairesinde siyaset konuştuk. 😁
Valla ben orayı takibi bırakmıştım.. üşenmedim gittim okudum.. sizin moonla seviyeli atışmalarınız hep oluyor.. diğer arkadaş da sana demediğini söyledi.. biz biliyoruz neyi nasıl düşündüğünü söylediğini kuzumm neden açıklama yapma gereği hissettin ki😁
Neyse sağlık olsuunn kuzu ❤❤

Ahahhaha ben onu sana yazacaktim, kizzz meshur oldun, her sayfada senden bahsediyorlar diye, hatta okudum, yok doktor umitsizmis falan, mucize olmus, seni etikletleyecektim bak hele buraa diye, aman dedim boşver,sana gelene kadar o sayfada cokk bahceciyi öven var, neyse kac para aliyon de hele bize :rolleyes: :rolleyes:

Ahahhaha ben onu sana yazacaktim, kizzz meshur oldun, her sayfada senden bahsediyorlar diye, hatta okudum, yok doktor umitsizmis falan, mucize olmus, seni etikletleyecektim bak hele buraa diye, aman dedim boşver,sana gelene kadar o sayfada cokk bahceciyi öven var, neyse kac para aliyon de hele bize :rolleyes: :rolleyes:

Anaaa meşhur olmuşum aheeyy aheeyyy :rolleyes:
Para almıyom henüz yaa, ikinciyi beleşe yapacaklar öyle anlaştık. Ahahshsha

Meme ultrasonu ile izleyebilirler sanırım. Herhangi bir şikayetin var mı bu arada. Umarım büyümemiştir
Mamografi çektireli 1 yıl olmadığı için bana bıraktılar mamografiyi, istemiyorum dedim:) Miyomların sadece en büyüğü bir kaç mm artmış, o da çok anlamlı değil dedi. Yağ dokusu olduğunu düşündüğü 2 yeni şey gördü, emin olmak için meme MR istedi, 3 ay içerisinde çektireceğim.

Back