- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 158
- 44
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.801
Maşallah katlanarak artsın kuzum darısı başımıza inşallah aminnnKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah katlanarak artsın kuzum darısı başımıza inşallah aminnnKızlar sonuç düştü nihayet kutuyaa 258.23
Geçmiş olsun canım umarım düşündüğü gibi yağ dokusudur..Mamografi çektireli 1 yıl olmadığı için bana bıraktılar mamografiyi, istemiyorum dedim:) Miyomların sadece en büyüğü bir kaç mm artmış, o da çok anlamlı değil dedi. Yağ dokusu olduğunu düşündüğü 2 yeni şey gördü, emin olmak için meme MR istedi, 3 ay içerisinde çektireceğim.
amiin kuzum teşekkürler darısı sana olsunn senin de haberini alalıımm amin amin aminMaşallah katlanarak artsın kuzum darısı başımıza inşallah aminnn
Maşallah tebrik ederim darısı başımıza olur inşallah aminnnEveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillililili Masallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustum zoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah.
aminnn inşallah kuzumamiin kuzum teşekkürler darısı sana olsunn senin de haberini alalıımm amin amin amin
Kız diyor :)şimdi hamileliğin eğlenceli bir tarafına da bakalım mı madem bu kadar bol hamişimiz var maşallah, panic_attack @Marjo cilekliturta_33 ZincirKirma Madam Seyyan can09e @selozy E Effective Kanguru ve Koala çin takvimine göre cinsiyet hesabı yapsanıza, bakalım gerçek cinsiyetlerle örtüşecek mi, bir kaç arkadaşım var çin takvimine göre cinsiyet hesaplayıp öyle tutturmaya çalışıyor, takvim gerçekten işliyor mu merak ettim, çin takviminden cinsiyetlerinize bakar mısınız, bakalım ne çıkacak, hep stres oldu olmadı tutundu tutunmadı diye gerilmeyelim biraz da keyfine bakalım hamileliğin kızlar, darısı da bizim başımız olur inşallah.
ben karar veremedim kuzum adeti 3 gün mü geçmiş oluyor 4 gün mü 28di bat :) cuma gibi görünsem diyorum kısmetse.. cumartesi sabaha karşı da yola çıkacağız inşallah.. gitmeden görelim konuşalım durumu bakalımİyi haftalar kızlar herkes iyi mi
Bugün @panic_attack kalp atışı duyacak inşallah @can09e sen ne zaman Dr gitmeyi düşünüyorsun @Effective naptın kan sulandırıcı kaç dozla başlattı Dr @Kanguru ve Koala kan verdin mi
İyi düşünmüşsün ya bencede cumaya bi görün aklındaki soruları falan sorarsın denize girmen de bi sakınca olur mu ki ,iyiym çok şükür ama arada bulantı yokluyor evet yarın gideceğim inşallahben karar veremedim kuzum adeti 3 gün mü geçmiş oluyor 4 gün mü 28di bat :) cuma gibi görünsem diyorum kısmetse.. cumartesi sabaha karşı da yola çıkacağız inşallah.. gitmeden görelim konuşalım durumu bakalım
sen nasıılsın kendi dr.una ne zaman yarın mı gidecektin?
deniz değil de havuz sıkıntı olur havuzu da sevmem girmem zaten.. Allaha emanet artık inşallah.. kesenin yerini bi görelim değil mi :))İyi düşünmüşsün ya bencede cumaya bi görün aklındaki soruları falan sorarsın denize girmen de bi sakınca olur mu ki ,iyiym çok şükür ama arada bulantı yokluyor evet yarın gideceğim inşallah
İyi yapmışsın canım inşallah beybi de seninle geziyordurSelam kızlar
Bugün çıktım geziyorum. Hatta yeğenime almak istediğim bir oyuncak var onu arıyorum hazır çıkmışken. Evde durmaktan sıkılmıştım ama hava çok sıcaktı maalesef. Bugün daha iyi o nedenle ben de attım kendimi dışarıya, çok da iyi geldi :)
İyi haftalar kızlar herkes iyi mi
Bugün @panic_attack kalp atışı duyacak inşallah @can09e sen ne zaman Dr gitmeyi düşünüyorsun @Effective naptın kan sulandırıcı kaç dozla başlattı Dr @Kanguru ve Koala kan verdin mi
[/QUOTE
4000 enox başladık bugün canım inş doz uygundur çok ya da az olmaz
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım umarım düşündüğü gibi yağ dokusudur..
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim canım
Bizim riskli gebelik olduğu için hep perinatolog takİp edecekmiş galiba tam anlayamadım...Selam kızlar
Ohh lanet iğneden kurtuldum, ecopirin ile devam edeceğim kan sulandırıcı olarak. E Effective merak etme doktorun kan tahlillerinin sonucuna göre yeterli vermiştir iğneyi. dennisgo gez dolaş havalan kuzum yerleşen yerleşmiştir, o da keyfine baksın. can09e eşin ne tepki verdi, ben oraları kaçırmışım galiba. İyi tatiller. @panic_attack haberlerini bekliyorum.
Benim kromozom testleri zamanı yaklaşıyor ıyy sevimsiz konular. İki hafta sonra konuşacağız bakalım bir perinatolog ile, en az ama öz hangisini yapsak geri kalanları boşa çıkarıyor onu soracağım.
Evet kaçırdıın demek hay allah dedi vay arkadas ayda 3le hamile kalıyon dediSelam kızlar
Ohh lanet iğneden kurtuldum, ecopirin ile devam edeceğim kan sulandırıcı olarak. E Effective merak etme doktorun kan tahlillerinin sonucuna göre yeterli vermiştir iğneyi. dennisgo gez dolaş havalan kuzum yerleşen yerleşmiştir, o da keyfine baksın. can09e eşin ne tepki verdi, ben oraları kaçırmışım galiba. İyi tatiller. @panic_attack haberlerini bekliyorum.
Benim kromozom testleri zamanı yaklaşıyor ıyy sevimsiz konular. İki hafta sonra konuşacağız bakalım bir perinatolog ile, en az ama öz hangisini yapsak geri kalanları boşa çıkarıyor onu soracağım.
Aynen dünya zevklerini gösteriyorum eğer benimleyse :)İyi yapmışsın canım inşallah beybi de seninle geziyordur