• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar
Ohh lanet iğneden kurtuldum, ecopirin ile devam edeceğim kan sulandırıcı olarak. E Effective merak etme doktorun kan tahlillerinin sonucuna göre yeterli vermiştir iğneyi. dennisgo dennisgo gez dolaş havalan kuzum yerleşen yerleşmiştir, o da keyfine baksın. can09e can09e eşin ne tepki verdi, ben oraları kaçırmışım galiba. İyi tatiller. @panic_attack haberlerini bekliyorum.

Benim kromozom testleri zamanı yaklaşıyor ıyy sevimsiz konular. İki hafta sonra konuşacağız bakalım bir perinatolog ile, en az ama öz hangisini yapsak geri kalanları boşa çıkarıyor onu soracağım.
Aynen canım artık 6. Gün olan oldu bence. Sadece şimdilik sonucu bilmiyorum :)

Bizim riskli gebelik olduğu için hep perinatolog takİp edecekmiş galiba tam anlayamadım...
35 yaş üstü ilk gebelikleri doğrudan riskli gebelik kabul ediyorlar galiba, tüpü organiği farketmiyor. Hele öncesinde düşük varsa. Olsun, işin uzmanı baksın, ama özel hastanede maddi olarak bir fark olabilir gibime geliyor.

Evet kaçırdıın demek😁 hay allah dedi vay arkadas ayda 3le hamile kalıyon dedi
Fakat bugün sağ kasığımda ağrı var durduğu yerde ağrımayan fakat yürürken aksatan cinsten hayır olsun inşallah..
Nifty testi sanırım onu yaptırıp geçeceksin bence.
Bak adama ya :olamaz: Kudretine güveniyormuş ondan örnek vermiyormuş demek ki.:KK48: Boşver ağrıyı biliyorsun ilk haftalar ağrı, sızı, kramp bol oluyor.

Bak adama ya :olamaz: Kudretine güveniyormuş ondan örnek vermiyormuş demek ki.:KK48: Boşver ağrıyı biliyorsun ilk haftalar ağrı, sızı, kramp bol oluyor.
He valla bildiği varmış zaar..😆
Kalçama da vuruyor bişiy yoktur demi. Geeçi hafifledi epey. Yaş da olunca insan endişe ediyor biraz tabi.. Allah esirgesin...

Ben geldiiieem :rolleyes:

Kalp atışını duyduk. 😍 120'nin üzerinde atıyor gayet iyi dedi. Kısacık dinletti doktor ısı zarar vermesin diyemiş.

7. Haftanın ortasında (ben merak ederim diye) ve 10.hafta başında (zorunlu) tekrar kontrole gidilecek.

Bir sürü tahlil istedi aile hekimliği yapacakmış.
Smear testi yapmayacakmış crinone jel kullandığım için sonucu yanıltabiliyomuş. 1,5 sene önce yapıldığı için şart değil doğum sonrası yaparız dedi.

Adet hesabına göre 6+3 idik bugün ama ultrason 6 haftalık dedi. cilekliturta_33 cilekliturta_33 Bi süre daha sürekli değişirmiş o.

Kalp atışını duyduk. 😍 120'nin üzerinde atıyor gayet iyi dedi. Kısacık dinletti doktor ısı zarar vermesin diyemiş.

7. Haftanın ortasında (ben merak ederim diye) ve 10.hafta başında (zorunlu) tekrar kontrole gidilecek.

Smear testi yapmayacakmış crinone jel kullandığım için sonucu yanıltabiliyomuş. 1,5 sene önce yapıldığı için şart değil doğum sonrası yaparız dedi.

Adet hesabına göre 6+3 idik bugün ama ultrason 6 haftalık dedi. cilekliturta_33 cilekliturta_33 Bi süre daha sürekli değişirmiş o.
Gözün Aydın olsun canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben ekim ayında smear yaptırmışım onu da gösteririm doktora
Vajinal mi baktı ? Bide estrofem falan devam dimi

Gözün Aydın olsun canım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben ekim ayında smear yaptırmışım onu da gösteririm doktora
Vajinal mi baktı ? Bide estrofem falan devam dimi

Karından baktı.
Müstecep Bey'e sordum Estrofem'i 8.haftada azaltarak bırak dedi. Doktorum da öyle dedi.

Crinone jeli 10.haftada bırakabilirsin dedi Müstecep Bey.
Kan sulandırıcı için bişi demedi henüz ama Aydın'daki doktorum 12. hafta bitene kullanılması taraftarı jel ve iğnenin. Ben de aynı fikirdeyim.

masallahhhhh aslan yigenimle anasına hersey yolunda 🤲🙏🏼❤️🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿

kiz benim koca geldi bugün 😍🎈ben de bir bayram havası. yarin kontorole birlikte gidecegiz😀🙏🏼

Karından baktı.
Müstecep Bey'e sordum Estrofem'i 8.haftada azaltarak bırak dedi. Doktorum da öyle dedi.

Crinone jeli 10.haftada bırakabilirsin dedi Müstecep Bey.
Kan sulandırıcı için bişi demedi henüz ama Aydın'daki doktorum 12. hafta bitene kullanılması taraftarı jel ve iğnenin. Ben de aynı fikirdeyim.
Bende kalp atışından sonra estrofemi 2ye düşüreceğim 8.hafta son ,jel sulandırıcı multivitamin aspirin 12.haftaya kadar ,benim mthfrc677t heterozigot çıkmıştı iğneye Dr karar verecek artık devam edip etmemeye

İyice rahatlamışsındır canım. Böyle keyifli bir şekilde devam etsin kontrollerin Doğuma kadar

masallahhhhh aslan yigenimle anasına hersey yolunda 🤲🙏🏼🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿

kiz benim koca geldi bugün 😍🎈ben de bir bayram havası. yarin kontorole birlikte gidecegiz😀🙏🏼

Kocişin de gelmiş oh ne güzel. 💃💃
Kaçta yarın kontrol? Ayy yımırtalar sayılcek, ölçülcek, çok zevkli :))

Bende kalp atışından sonra estrofemi 2ye düşüreceğim 8.hafta son ,jel sulandırıcı multivitamin aspirin 12.haftaya kadar ,benim mthfrc677t heterozigot çıkmıştı iğneye Dr karar verecek artık devam edip etmemeye

Ben 7.haftaya girdiğim günden itibaren ilk 3 gün 3'e, sonraki 3 gün 2'ye, sonraki 3 gün 1'e düşüreyim diyorum. 8+1'de sonuncuyu içmiş olacam. 🤔

İyi haftalar kızlar :KK76: herkes iyi mi
Bugün @panic_attack kalp atışı duyacak inşallah @can09e sen ne zaman Dr gitmeyi düşünüyorsun @Effective naptın kan sulandırıcı kaç dozla başlattı Dr @Kanguru ve Koala kan verdin mi

Evet kan verdim canim pazartesi gunu tabi carsamba bidaha vericem ve aksamina doktoruma gorunup tum sonuclari alicam. Aslinda arasam belki soylerler telefonda degerimi ama korkuyorum. Buyuk ihtimal carsambayi beklicem. :dua:

Sen nasil hissediyosun kendini? semptomlarin ne ahngi asamadasin?

Back