- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.761
yaww onu atlasak çok iyi olur çok fenaydı yaaaa...Bu 3 günlük sürede zehirlenerek de totem yapmayı düşünmezsin umarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaww onu atlasak çok iyi olur çok fenaydı yaaaa...Bu 3 günlük sürede zehirlenerek de totem yapmayı düşünmezsin umarım :)
amannn bee ne ketumlar yaaa.. Haksızlık bu kadarıda.. !!!!Diğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)
Ama bu ay umarım göüğüs hassasiyetim de kasık ağrım da hamilelik kaynaklı olur :) burada evde test yapabiliyorsun ama pozitif çıktı hemen gideyim kan vereyim durumu yok. Benim kan testleri 8 ve 11. Günlerde olacak. Ölüyorum desem başka gün bakmazlar. Ki 8. Gün sonucunu da söylemiyorlar. 9. Gün adet başlamıştı benim o zaman 8. Gün kanına göre ilacı bıraktırmıştı doktor ama sonuç pozitif olsaydı, değer artışına göre sağlıklı ilerliyormu diye bakıyorlar 11. Günde söylüyorlar :)
yayınlamıştır zaarrr du bakıyorum...baktımmmmm evettt hamiş bu kız kabak gibi çizgi var gııı.. :=) Kanguru ve Koala tekrardan tebrikler kuzuuu... ben aslında emin gibiydim ilk çızıktan sonra silik milik vardı yanim...Koala pozitif koyulaşmayı takip ediyor bu akşam koyu testini göreceğiz umarım. Benim kaldı 8 gün.
inşallahh kuzummmSaol canım umarım arkanızdan ben de geliyorumdur. Şu an içeride beni anne yapmak için arı gibi çalışan bir minik kahraman vardır :)
bende diyorumda kıyamıyo bizimkiHamilesin diyosam hamilesin aaa! Ayrıca çok yüz verme bu sefer. Tutunsan şaşarım de. Ezikle.
heh şöyle..Ahaha bu kez ezikliyorum tabiki, agrım başlayınca, bir ay dondun soğukta aklın başına gelmedi mi senin diye yükseliyorum :)
Eveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillililili Masallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustum zoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah.
hepimizin enerjisi bu birbirimizden yansıyor...Tesekkur ederim zeynoo. Enerjine hayranim bebegimmm yikiliyo buralar yine sana gecmis olsun ve basin sagolsun.
Hamileler hamile kalmak isteyenleri arkasından sürüklüyor ve sonunda herkesin hamile kaldığını göreceğiz :)
tebriklerrrrrrrrrr sendemi hamilesinnnn vayyy arkadas ne bereketli bir ay rabbim kucagina almayi da nasip etsin
yayınlamıştır zaarrr du bakıyorum...baktımmmmm evettt hamiş bu kız kabak gibi çizgi var gııı.. :=) Kanguru ve Koala tekrardan tebrikler kuzuuu... ben aslında emin gibiydim ilk çızıktan sonra silik milik vardı yanim...
En azından rüzgar var canım ben oturduğum yerde terliyorum o kadar sıcakburada sabah serindi yağmur yağacak gıbı, garıp bir ruzgar var yakıyo mu serınletıyo mu bellı degıl
Evet acile gideyim, şöyle yakında bir hastanede kan vereyim olayı yok :) kontroller de benzer şekilde ilerliyor. pozitif oldu diyelim ilk kontrol 1 ay sonra :)amannn bee ne ketumlar yaaa.. Haksızlık bu kadarıda.. !!!!
Dördüncü günden bildiriyorum ağrı sızı kalmadı biraz daha üstüne gidersem embriyo bu anne sinirli galiba, beni çiğ çiğ yer diyip korkup kaçacak :)heh şöyle..
Yerleşmiştir belki deDördüncü günden bildiriyorum ağrı sızı kalmadı biraz daha üstüne gidersem embriyo bu anne sinirli galiba, beni çiğ çiğ yer diyip korkup kaçacak :)
Hep duyun inşaallah. Sevgiler. Tebrikler.Pazartesi kontrol. Her Pzt. başka bi şey için gidiyorum :) Sıradaki kalp atışını duymak.
Bugün 4. Günüm canım test tarihi 6 Temmuz şimdilik bekliyorum.Sorma ya hem ay sonu malum işler, hem de özel ev tadilat tamirat durumları oldu, bugün de sehirdisindan kaynim ailesi geldi 1 hafta yatili bendeler. Bu ay hiç bişey yapamadım. Takvime göre bugün ovulasyon günü. Evde misafir varken zor.
Şimdi sizler naptınız özet geçin bayağı okuyamadım burayı, sinemin haberini bile 2 gün sonra öğrendim.
Başka öğrenemediğim hamile var mi?
cilekliturta_33
Bebekler ikiz mi? Kalp atışlarını aldınız mı Armin
Ne yaptın caniko, hiç seninle de ilgilenemedim herşey yolunda mı?
dennisgo nasıl gidiyor test günü geldi mi?
Diğer hamile arkadaşlar herşey yolunda mı?
Ve hamile kalmaya çalışanlar hepimize kolay gelsin. O bebeler buraya gelecek :)
Okuyamadığım bir sürü sayfa var sanırım okuyamam da bir süre. Herkesleri öpüyorum :)
Keşke keşke :) 7 gün sonra karnesini alacağız :)Yerleşmiştir belki de
Canım dün bi kese bi bebe gördük tezzzz zamanda darısı size olsun misafirlerin gitsin de çalışınSorma ya hem ay sonu malum işler, hem de özel ev tadilat tamirat durumları oldu, bugün de sehirdisindan kaynim ailesi geldi 1 hafta yatili bendeler. Bu ay hiç bişey yapamadım. Takvime göre bugün ovulasyon günü. Evde misafir varken zor.
Şimdi sizler naptınız özet geçin bayağı okuyamadım burayı, sinemin haberini bile 2 gün sonra öğrendim.
Başka öğrenemediğim hamile var mi?
cilekliturta_33
Bebekler ikiz mi? Kalp atışlarını aldınız mı Armin
Ne yaptın caniko, hiç seninle de ilgilenemedim herşey yolunda mı?
dennisgo nasıl gidiyor test günü geldi mi?
Diğer hamile arkadaşlar herşey yolunda mı?
Ve hamile kalmaya çalışanlar hepimize kolay gelsin. O bebeler buraya gelecek :)
Okuyamadığım bir sürü sayfa var sanırım okuyamam da bir süre. Herkesleri öpüyorum :)