• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)
Ama bu ay umarım göüğüs hassasiyetim de kasık ağrım da hamilelik kaynaklı olur :) burada evde test yapabiliyorsun ama pozitif çıktı hemen gideyim kan vereyim durumu yok. Benim kan testleri 8 ve 11. Günlerde olacak. Ölüyorum desem başka gün bakmazlar. Ki 8. Gün sonucunu da söylemiyorlar. 9. Gün adet başlamıştı benim o zaman 8. Gün kanına göre ilacı bıraktırmıştı doktor ama sonuç pozitif olsaydı, değer artışına göre sağlıklı ilerliyormu diye bakıyorlar 11. Günde söylüyorlar :)
amannn bee ne ketumlar yaaa.. Haksızlık bu kadarıda.. !!!!

Koala pozitif koyulaşmayı takip ediyor bu akşam koyu testini göreceğiz umarım. Benim kaldı 8 gün.
yayınlamıştır zaarrr du bakıyorum...baktımmmmm evettt hamiş bu kız kabak gibi çizgi var gııı.. :=) Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala tekrardan tebrikler kuzuuu... ben aslında emin gibiydim ilk çızıktan sonra silik milik vardı yanim...:anneadayı::anne::emir_bebek::rolleyes::halay::halay::halay:

Eveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillililili 🤪 Masallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustum 👀 zoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde 🧐
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah. 🤲🏼
:KK200::KK200::KK200::halay::halay::halay::halay::halay::KK24::KK24::KK24::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::halay::halay:

Ahey ahey lililili! :halay: :rolleyes: :eğlence:
Ahanda bir hamilemiz daha oldu. Kese mese beklemeden hemen kayda geçecem. Sağlıkla kucağına al kuzum. 💗

E Effective seni de ekliyorum artık listeye yetti gari 😁 Listede hamile sayısı arttıkça iyi haberler de artıyor. Resmen titreşen kehanetler listesi 😂
evettt yaaa ekle bencede... :KK9: :KK9: :KK9:

tebriklerrrrrrrrrr sendemi hamilesinnnn vayyy arkadas ne bereketli bir ay🤲🏻😍🎈 🙏🏼😍💋🧿 rabbim kucagina almayi da nasip etsin 🙏🏼🥰💐

Tesekkur ederim. Seninde guzel haberlerini dort gozle bekliyoruz armincigimmmm 🤞🏼🤗

yayınlamıştır zaarrr du bakıyorum...baktımmmmm evettt hamiş bu kız kabak gibi çizgi var gııı.. :=) Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala tekrardan tebrikler kuzuuu... ben aslında emin gibiydim ilk çızıktan sonra silik milik vardı yanim...:anneadayı::anne::emir_bebek::rolleyes::halay::halay::halay:

Hihihihi heyecanliyim bi yandanda korkuyorum. Kimyasalda cok silik cikmisti ve erken gebelik testiydi. Ikincisi koyu olunca biraz olsun rahatladim. Darisi basina zeynoom 🙋🏻‍♀️

Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala hadi gari test görüntüsü bekliyoruz. 🙄

Senella Senella nerelerde acabası? 🤔

Sorma ya hem ay sonu malum işler, hem de özel ev tadilat tamirat durumları oldu, bugün de sehirdisindan kaynim ailesi geldi 1 hafta yatili bendeler. Bu ay hiç bişey yapamadım. Takvime göre bugün ovulasyon günü. Evde misafir varken zor.

Şimdi sizler naptınız özet geçin bayağı okuyamadım burayı, sinemin haberini bile 2 gün sonra öğrendim.
Başka öğrenemediğim hamile var mi?

cilekliturta_33 cilekliturta_33
Bebekler ikiz mi? Kalp atışlarını aldınız mı Armin Armin
Ne yaptın caniko, hiç seninle de ilgilenemedim herşey yolunda mı?
dennisgo dennisgo nasıl gidiyor test günü geldi mi?
Diğer hamile arkadaşlar herşey yolunda mı?

Ve hamile kalmaya çalışanlar hepimize kolay gelsin. O bebeler buraya gelecek :)
Okuyamadığım bir sürü sayfa var sanırım okuyamam da bir süre. Herkesleri öpüyorum :)

Sorma ya hem ay sonu malum işler, hem de özel ev tadilat tamirat durumları oldu, bugün de sehirdisindan kaynim ailesi geldi 1 hafta yatili bendeler. Bu ay hiç bişey yapamadım. Takvime göre bugün ovulasyon günü. Evde misafir varken zor.

Şimdi sizler naptınız özet geçin bayağı okuyamadım burayı, sinemin haberini bile 2 gün sonra öğrendim.

Okuyamadığım bir sürü sayfa var sanırım okuyamam da bir süre. Herkesleri öpüyorum :)
Bugün 4. Günüm canım test tarihi 6 Temmuz şimdilik bekliyorum.

Canım dün bi kese bi bebe gördük :KK66: tezzzz zamanda darısı size olsun misafirlerin gitsin de çalışın 🤗

Back