- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
- 133
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.661
UmarımmmBaya iyi çalışmıssınız olmaması için hiçbi sebep yokumarm temmuzda senden de iyi haber gelir
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UmarımmmBaya iyi çalışmıssınız olmaması için hiçbi sebep yokumarm temmuzda senden de iyi haber gelir
Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
İnşneden canını sıkıyorsun %90 nerdeyse iğne kullanıyorlar. sağlıkla alıcaksın inşallah kucağınaa
Dinlenmek yok, yola devam :)))bravoooo temmuz 9da haberi alıyoruz inşallaaahh :) bugün mü dinlencen yarın mı şimdii
pozitif oluyoruz canım kafa karışmıyor hiç doktorun çözümünü bulacaktır eminim sen stress yapmıyorsun senin en büyük görevin buPıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar![]()
bence listeye göre sıra Arminciğim denisscim ve koalada içime öyle doğuyor.. sonrada 4-4-1-1 taktiği uygulayacağız biz kalanlar...![]()
inşallah gerek duymam ama bu söylediklerin hep aklımda olucak işine saygısı olan insan bi başka oluyor...
Pıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar![]()
daha devamm demek ki.. kaliteli zaar yumoşlarııınnn hay maşallahh:)Dinlenmek yok, yola devam :)))
Marjo dedi bugünü de değerlendir, yarın dinlen, 30 tekrar çalışma, sonra serbest :)) sağ-sol kasığımda ara ara sancı hissediyorum hala.
Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
Pıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar![]()
Ne çıktı kafanı bulandırma çaresi var iğneyle halloluyorPıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar![]()
İnşallahh canımmmilk aydan guzel haberı alacaksın ınsallah kuzum
PAI_1 homozigot faktör 5 heterozigot mthfrc677t homozigot, geç mi kaldık iğne fazla olursa bebek zarar görrü mü gibi bir sürü soruNe çıktı kafanı bulandırma çaresi var iğneyle halloluyor
burda hepiciğimizin olucak bebeği zatenkızzz zeyonoooo armincigin öpsün seni
sıraaaaa hepimiz de bak caneden nasillll bir supriz geldi. hepimiz hamileyiz
![]()
istanbul da pis bi hava var cok nemli bir de acayip bir rüzgar. keske burda yagsaaaaaave antalyada 28 haziran temmuz gelmiş kapıya yağmur yağıyor... şaka gibi yazında kafası döndü.. upsss
Ohh iyi ferahlatmıştır biraz gerçi o da nem yapar yave antalyada 28 haziran temmuz gelmiş kapıya yağmur yağıyor... şaka gibi yazında kafası döndü.. upsss
Allah korusun canım hemen doktor başlatır geç kalındı diye düşünme dozunu ayarlar ona göre hergün yaparsın iğneni ,doktora bildirdin dimi (kan sulandırıcı iğneyi aile hekimi yazıyor)benim mthfrc677t heterozigot çıkmıştı hafif düzeyde hem sulandırıcı iğne hem asprin 12.haftaya kadar sonrasına kendi doktorum karsr verecekPAI_1 homozigot faktör 5 heterozigot mthfrc677t homozigot, geç mi kaldık iğne fazla olursa bebek zarar görrü mü gibi bir sürü soru