• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
:KK8::rolleyes:bravoooo temmuz 9da haberi alıyoruz inşallaaahh :) bugün mü dinlencen yarın mı şimdii

:KK8::rolleyes:bravoooo temmuz 9da haberi alıyoruz inşallaaahh :) bugün mü dinlencen yarın mı şimdii
Dinlenmek yok, yola devam :)))
Marjo dedi bugünü de değerlendir, yarın dinlen, 30 tekrar çalışma, sonra serbest :)) sağ-sol kasığımda ara ara sancı hissediyorum hala.

Pıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar 😕
pozitif oluyoruz canım kafa karışmıyor hiç doktorun çözümünü bulacaktır eminim sen stress yapmıyorsun senin en büyük görevin bu ;)

bence listeye göre sıra Arminciğim denisscim ve koalada içime öyle doğuyor.. sonrada 4-4-1-1 taktiği uygulayacağız biz kalanlar... :KK70:

aynen 38 liklerden ilk önce armin gidecek zaten, suruden ayrılanı kurt kapar cunku, ılk onun gırmesı gerek hamıle grubuna ardından koala zaten hamıle dıye okudum sankı, onu da alıyoruz hamıle grubuna denıs zaten bence hamıle ama henuz tescıllenmesı ıcın beklememız gerek, cunku daha cıkmayabılır, sessızce bat bekleyenlerden ozgur arkasından da artık seheryelı senella gelir gibi geliyo, amin inşallah öyle de olur

Dinlenmek yok, yola devam :)))
Marjo dedi bugünü de değerlendir, yarın dinlen, 30 tekrar çalışma, sonra serbest :)) sağ-sol kasığımda ara ara sancı hissediyorum hala.
daha devamm demek ki.. kaliteli zaar yumoşlarııınnn hay maşallahh:)

Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))

ilk aydan guzel haberı alacaksın ınsallah kuzum

Pıhtılaşma testlerimde sorun çıktı kafam allak bullak kızlar 😕

Aa daha önce yapılmamış mıydı sana pıhtılaşma testi? Gerçi yapılsa da aynı önlem alınacaktı zaten. Yüksek doz kan sulandırıcı kullanacaksın ve 9 ay boyunca kullanacaksın muhtemelen. Yani öyle olsa iyi olur diye biliyorum. Sonra da sağlıkla kucağına alacaksın bebişini kuzum. O sağlıklı olsun da sen iğnelere takılma. Moral bozacak bi şey yok. Sık rastlanan bi şey bu.

PAI_1 homozigot faktör 5 heterozigot mthfrc677t homozigot, geç mi kaldık iğne fazla olursa bebek zarar görrü mü gibi bir sürü soru
Allah korusun canım hemen doktor başlatır geç kalındı diye düşünme dozunu ayarlar ona göre hergün yaparsın iğneni ,doktora bildirdin dimi (kan sulandırıcı iğneyi aile hekimi yazıyor)benim mthfrc677t heterozigot çıkmıştı hafif düzeyde hem sulandırıcı iğne hem asprin 12.haftaya kadar sonrasına kendi doktorum karsr verecek

Back