• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla benim aşılama dahil tutmayan tedavilerde öyle bi ağrım olmamıştı. O yüzden psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum. :)
Bende kasık ağrısı sık olduğu için aslında hiç bir zaman hamilelik belirtisi sayamıyorum. Regl ağrısı gibi de ilk kez oldu ama vücut bu neyden nem kapacağı da belli olmuyor ki. Hiç belirtisi olmayan pozitif bütün belirtileri yaşayan da negatif olabiliyor.

Bende kasık ağrısı sık olduğu için aslında hiç bir zaman hamilelik belirtisi sayamıyorum. Regl ağrısı gibi de ilk kez oldu ama vücut bu neyden nem kapacağı da belli olmuyor ki. Hiç belirtisi olmayan pozitif bütün belirtileri yaşayan da negatif olabiliyor.

Hamilesin diyosam hamilesin aaa! Ayrıca çok yüz verme bu sefer. Tutunsan şaşarım de. Ezikle. 😂

Bebek yerleşiyo o yüzden regl ağrısı gibi ağrı oluyo,şuan içerde neler dönüyo neler denis. Güzel yaşa,güzel ye, kendine bak. Her şey güzel olacak

Madam Seyyan Madam Seyyan gözükmüyorsun umarım herşey yolundadır

İyiyim canım yazmaya yetişemiyorum bazen, çok birikiyo sadece okuyabiliyorum, emoji bırakabiliyorum. Bulantım çok. Doktora pazartesi gidebileceğim, 9+6 olacağım inşallah. Doktor muayeneleri hala geriyor beni, ah şu 13 hafta bir bitse!

Gözün aydın keseni görmüşün. Ultrason kağıdında yazar ölçüme göre kaç hafta kaç günlük olduğu. Genelde ingilizce yazıyor 9w6d gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.

Bebek yerleşiyo o yüzden regl ağrısı gibi ağrı oluyo,şuan içerde neler dönüyo neler denis. Güzel yaşa,güzel ye, kendine bak. Her şey güzel olacak
Evet canım kazı çalışmasındandır umarım. Böyle boş beleş kasık ağrısı çekmek de bir yere kadar artık hoşgörüm kalmadı :)

İyiyim canım yazmaya yetişemiyorum bazen, çok birikiyo sadece okuyabiliyorum, emoji bırakabiliyorum. Bulantım çok. Doktora pazartesi gidebileceğim, 9+6 olacağım inşallah. Doktor muayeneleri hala geriyor beni, ah şu 13 hafta bir bitse!

Gözün aydın keseni görmüşün. Ultrason kağıdında yazar ölçüme göre kaç hafta kaç günlük olduğu. Genelde ingilizce yazıyor 9w6d gibi. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Kıyamam ne gıcık bişey bulantı dün resmen hiçbişry yiyemedim bi tabak yoğurtlu makarna dışında ama bugün yoktu şükür allah kolaylık versin canım valla yazmıyor haftası Salı kendi doktorum net söyler muhtemelen

Ben yaptim, ama uzun yolculuk degil. Italya'ya gitmistik. Ucakta 3 saat falan kalmistik ama gerisi de var tabii, arabaydi, trendi vs. Bir de ben 4 aylik hamileydim sanirim o zaman.

Sen doktoruna sor. Ben biraz tedirgin olurdum ilk uc ayda uzak yere yolculuk konusunda. Dusuk riski hala var ya ilk 3 ay, o yuzden.
Tesekkurler Marjocugum sorucam doktoruma.

Eveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillililili 🤪 Masallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustum 👀 zoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde 🧐
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah. 🤲🏼

Eklentiler

• 7A68A331-E84E-43AD-8682-709CBB6F0D0B.jpeg
    7A68A331-E84E-43AD-8682-709CBB6F0D0B.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 44
ne diyosunnnn.. ahandan dünyanın bi ucundan bi müjde daha... hadi hayırlısı tebrikler kuzum inşallah değerlerin artarak devam eder... bi kaç gün uzak kaldım ne haberler ama :KK200: arada uzaklaşsam mı ne.. :KK70:

Tesekkur ederim zeynoo. Enerjine hayranim bebegimmm yikiliyo buralar yine 😍 sana gecmis olsun ve basin sagolsun.

Eveeetttt halaymi cekiyoduk zilgitmi cekiyoduk gelsin davul zurna hemiii lillililili 🤪 Masallah cizgi daha belirgin cikti. Bir bakin lutfen.
Dun ara tara tirim tiris doktorumuda yakaladim gorustum 👀 zoru zoruna test icin belgelerimide aldim. Hem pazartesi hem carsamba kan vericem. Carsamba alicam tum sonuclari. Hamisleri kutluyorum pek giremiyorum nete ama gozum uzerinizde 🧐
Hepinizin enerjisi o kadar yuksek ve guzelki tesekkur ederim. Allah olmayanlarada nasip etsin insallah. 🤲🏼

Ahey ahey lililili! :halay: :rolleyes: :eğlence:
Ahanda bir hamilemiz daha oldu. Kese mese beklemeden hemen kayda geçecem. Sağlıkla kucağına al kuzum. 💗

E Effective seni de ekliyorum artık listeye yetti gari 😁 Listede hamile sayısı arttıkça iyi haberler de artıyor. Resmen titreşen kehanetler listesi 😂

Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)

Deniss benim reglime on gun kala agrilarim olmustu hatta sasirmistim daha var nie agrim oluyo diye. Normal yolla olandada oluyo bence canim. Hatta benim tansiyonum ve nabizim yukseldi hala yuksek gerci.

Burdaki saglik sistemide orasi gibi kimyasal gebelikte acile gittim kanamam var diye 7 saat bekledim ve sonunda adece hgc bakildi acil doktor sana neden ulturasonla bakmadilar diye bana sordu saka gibi. Allah hastaneye dusurmesin burda.

Bulabilirsen bir turk doktor bul yoksa surekli gittigin bir doktor bulki nazin gecsin. Ben basinin etini yiyorum doktorumun.

Ahanda bir hamilemiz daha oldu. Kese mese beklemeden hemen kayda geçecem. Sağlıkla kucağına al kuzum. 💗

E Effective seni de ekliyorum artık listeye yetti gari 😁 Listede hamile sayısı arttıkça iyi haberler de artıyor. Resmen titreşen kehanetler listesi 😂

Tesekkur ederimmm. Tilsimli liste giren hamile kaliyo masallahhhh 🤰🏻 Elin bereketliymis panic_attack panic_attack
💃🏻💃🏻

Vayyy bi hamiş dahaaaa, maşallah, tebrik ederimmm🙏🏻😊💃💃💃

Ay süper ya koyulaşma da gayet net. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin canım. Haftaya kanla kesinleşecektir zAten

Hamileler hamile kalmak isteyenleri arkasından sürüklüyor ve sonunda herkesin hamile kaldığını göreceğiz :)

Deniss benim reglime on gun kala agrilarim olmustu hatta sasirmistim daha var nie agrim oluyo diye. Normal yolla olandada oluyo bence canim. Hatta benim tansiyonum ve nabizim yukseldi hala yuksek gerci.

Burdaki saglik sistemide orasi gibi kimyasal gebelikte acile gittim kanamam var diye 7 saat bekledim ve sonunda adece hgc bakildi acil doktor sana neden ulturasonla bakmadilar diye bana sordu saka gibi. Allah hastaneye dusurmesin burda.

Bulabilirsen bir turk doktor bul yoksa surekli gittigin bir doktor bulki nazin gecsin. Ben basinin etini yiyorum doktorumun.
Şu an tüp bebek tedavisi olduğu için biraz daha rahat muhattap buluyorum ama bazı kuralları var işte keskinler ve bizden çok farklılar. Acile gitmek diye bir kavram yok. Tam acillik olacaksın :) çatlatma iğnem geç saatti, sağda solda iğne yapacak birisini arıyorsun. Tamam eve hemşire geliyor bu güzel bir şey ama saat 9:30 da vurulacağı zaman da kimse gelemiyor, sen acile gidemiyorsun..tuhaf bir şey :)
Aile doktorumuz iyi neyse ki, ona Türkiye’deki doktorlar gibi davranıyorum; ne tahlil istersek ne ilaç istersek yazıyor. Spermiyogram yaptıracağı zaman eşim hep ondan istedi sonuçlar iyi olunca da hiç ürolog görmedi. Düşün ben doktorumla akraba oldum görüşmeden duramıyorum, eşim hiç ürolog ile tanışmadı :) adam istediklerinde örnek veriyor çekiliyor kenara :)

Maşallah Rabbim tamamına erdirsin gözün aydın :KK9:

Back