- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.621
erken gösterdiğinden mi kuzularım:)
aynen canım, kızlar daha hızlı, bence cabuk tutundugu ıcın kız dıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gösterdiğinden mi kuzularım:)
Sana kaç haftalık demişti bizim tüpçü dr baktı ultrason kağıdı da verdi ama hafta yazmıyor 5,5 dedi sadecePazartesi kontrol. Her Pzt. başka bi şey için gidiyorum :) Sıradaki kalp atışını duymak.
süper herşey çok güzel gidiyor olcak bu iş Allahın izniyle...bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
temmuzun ilk haberlerinden biri olur Allah izin verirse..Umarım canım şu an sıkıca tutunmakla meşguldür diye inanıyorum. Kendisini Temmuz başı gibi gösterirse tadından yenmez :)
Çevremde hiç yanları ağrıyan yoksa benim suçum mu :)
teşekkürler canım dostlar sağolsun.. aynen bende bu sokak köftecilerini gördümmü tutamıyorum ki boğazı..Canım çok geçmiş olsun et tavuk olayı sıkıntılı heryerde yenmiyor malesef, başın sağolsun buarada
sabredip bi alt mesajları okusam yazmadan.. dayanamıyom ki Ama bidaha bidaha baktım sorun bende değil Canooomm da pikerem.. aynı hamile olduğunu biliyo gibi yazmış ilk mesajı içine doğdu zaarrr..Zeyno aradan gelip her mesaja bir doğru bir yanlış anlamana ama en sonunda en doğruyu anlamana bayıldım. Gülüp duruyorum okurken :)
sağlıkla gelsin de kuzumm hiiç bakmıyorum cinsiyetine:) ama kocam dün fikrini belirtti erkek olmasın diyoo.. buldun da cinsiyeti kaldıErken göstermedi çocuk, normal gösterdi.
Erkektir o
çok haklısınn zuzumm.. biliyomuş gibi yazmışım.. içime doğmuş zaar:) sorun bende.. ama çok tatlıydınnn krize gülme krizine girdimm ayy var ayy yokk ay doğru anlamışım ay yanlış anlamamışımdır inşallahh :)sabredip bi alt mesajları okusam yazmadan.. dayanamıyom ki Ama bidaha bidaha baktım sorun bende değil Canooomm da pikerem.. aynı hamile olduğunu biliyo gibi yazmış ilk mesajı içine doğdu zaarrr..
can09e
teşekkürler canım dostlar sağolsun. tavuk daha riskli canım ama ben kırmızı etten kaptım virüsü. geçti gitti şükür. piiişşttt bana bana bak yok stres falan..NO stresss.. nayır bakkk... :)@Zeyneppp83 başınız sağolsun allah size ömür versin sağlıklı sıhhatlii
Gııı ben her öğlen dışarda yiyorumm ama biliyomusun hiiiç tavuk yemiyorumm canım istemiyor hiiç çekmiyoor.. ahh bi sigaradan tiksinmiyom ne hikmetse..
Allaha teslim ettim artık kendimi de iyice germek istemiyorum.. yoksa gerildikçe ağrım artıyor.
ŞşşşşBenim yengeme günde 3 taneye izin vermişti doktor, içmeye devam etti, çok sağlıklı, zeki bir oğlu oldu. Şimdi oğlu lise son sınıfta ve geçen yıl kanadadan bir okul çağırdı dersleri çok iyi diye.
Eltim de aynı şekilde içti.
Bu arada geçmiş olsun Zeyno ve başınız sağolsun
Ahaha duysa da güler zaten aha bu da manyak der geçer. Şeker gibi adam. Sanki sinirlerini almışlar.
10 tane kaliteli olup hiçbirinin tutunamamasındansa 1 tane olsun senin olsun beybisi. Ne sayıya takıl, ne kaliteye. Bakınız şekil 1a ben :))
Olayın yarısı transfer edilebilecek en azından elde bir embriyo olmasıysa diğer yarısı rahmin durumu ve transfer anının titizliği. Tek başına kaliteli embriyonun yeterli olmadığını unutma. Orta kalite bile olsa Müstecep bey onu öyle bir yerleştirecek ki "geçmiş olsun, tutacak bu" dediğinde sen içinden "alla alla bayaa ciddi bu adam yav" diyeceksin. Ve sonra bi bakacan gerçekten de tutmuş.
heh öyle arada yüksel hep şevkat olmaz ama..İyi gidiyor canım kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum böylece geçiyor günler. Dün akşam Regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Şaşırdın sen iyice, oldu olacak 2. Gün adet başlasın diye kızdım biraz kendime sonra geçti :) bugün iyiyim..
umarım ikimiz için de güzel günler için geri sayıyoruzdur kuzum :)
Pazartesi kontrol. Her Pzt. başka bi şey için gidiyorum :) Sıradaki kalp atışını duymak.
Şşşşş
Aman bu konuda örnekler vermemeye çalışalım seheryelcim. Bağımlı beyin sigara içmek için bahane arayıp duruyor, içici kişi de onla büyük bi mücadele veriyor zaten. Anında amaaann eltimgil de içti bişi olmadı deyip bitane yakıcak potansiyelde. Bebeğe zarar vermeme ihtimali yok. Sinem kendi kendine bunu halledecektir. Güçlü biri o. Her kadın güçlüdür. Aslanım kaplanım benim. Öhöm
teşekkürler canımm dostlar sağolsun. Atlattım allahın izniyle yemeyim diyorum ama oluyo işte...Geçmiş olsun ve başınız sağolsun canım. Yazın dışarıda yemek daha da riskli oluyor ama Şubat atlatmış olmana sevindim
deme deme öyle şeyler benim kafa gidik ti na simdi komple gitti hala inanmıyorum basladigima zaten insllah bebegimle evime gidicegim sonraa loriii loriii loriiiiiii bebegim loriii şirinim loriii kucagima da aldim ninimi de soyledimAhaha duysa da güler zaten aha bu da manyak der geçer. Şeker gibi adam. Sanki sinirlerini almışlar.
10 tane kaliteli olup hiçbirinin tutunamamasındansa 1 tane olsun senin olsun beybisi. Ne sayıya takıl, ne kaliteye. Bakınız şekil 1a ben :))
Olayın yarısı transfer edilebilecek en azından elde bir embriyo olmasıysa diğer yarısı rahmin durumu ve transfer anının titizliği. Tek başına kaliteli embriyonun yeterli olmadığını unutma. Orta kalite bile olsa Müstecep bey onu öyle bir yerleştirecek ki "geçmiş olsun, tutacak bu" dediğinde sen içinden "alla alla bayaa ciddi bu adam yav" diyeceksin. Ve sonra bi bakacan gerçekten de tutmuş.
pis boğazımdan ötürü hep yaaa. gece 12 de o yat geber yemeğimi yemesem uyku girmiyor gözüme inan olsun..@Zeyneppp83 zeynommmmmmm cok cok geçmiş olsun yeme kiz oyle seyler hava sicak etler bozulur . bu arada basin sağolsun.
ahhh yokmu bu sistemimiz... eş durumu bile sapııtı artık... saçma bi düzen yaptılar...Tşk ederim cnm evde olmak harika. Bizim Milli Eeğitim Bakanlığı böyle düşünmeden işler yapıyor işte eşi çoluğu çocuğu varmı yokmu mecbur kılıyor
arada bi 3 gün girmeyip totem yapcem heeee..Bu aralar müjdeler bitmiyordu.. okyanuş aşırı bile müjdeler geliyordu :)