• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sana kaç haftalık demişti bizim tüpçü dr baktı ultrason kağıdı da verdi ama hafta yazmıyor 5,5 dedi sadece

Bugün transfer tarihime göre 6+2
Doktorumun son adet tarihi hesabına göre bugün tam 6 hafta doldu.
2 gün farkın önemi yok, ultrason görüntüsüyle hafta uyumlu dedi. Doğal döngüne çok uygun tarihte transfer yapılmış o yüzden her iki hesaplamada da tarihler yakın çıkıyor dedi.
Gebelik ilerledikçe kaç haftalık kaç günlük olduğu tam olarak netleşecek dedi.

arada bi 3 gün girmeyip totem yapcem heeee.. :KK70:

Zeynebim şimdi senle totem yapıyoruz, sen ve ben girmediğimizde burada surprızler artıyor, ben de canoyu nerdeyse ıkı gun sonra ogrendım gııı, şimdia ilk sayfaya bakıyoruz bat gunlerıne, baktık kı batı olan arkadaslar var o tarıhlerde bız ıkımız de gırmıyoruz 2 gun, sonra gelsın hamıleler gıtsın cıft cızgılı gebelık testlerı, hadı bakem

başınız sağolsun canım, sana da cok gecmıs olsun, ınsallah sımdı daha ıyısındır.
dostlar sağolsun kuzum.. iyiceyim bende artık işler çok birikti yarım yamalak onlarla uğraşıyorum...teşekkürler .. sen nasılsın senden ne var ne çok?

Bugün transfer tarihime göre 6+2
Doktorumun son adet tarihi hesabına göre bugün tam 6 hafta doldu.
2 gün farkın önemi yok, ultrason görüntüsüyle hafta uyumlu dedi. Doğal döngüne çok uygun tarihte transfer yapılmış o yüzden her iki hesaplamada da tarihler yakın çıkıyor dedi.
Gebelik ilerledikçe kaç haftalık kaç günlük olduğu tam olarak netleşecek dedi.
Anladım canım 😊

dostlar sağolsun kuzum.. iyiceyim bende artık işler çok birikti yarım yamalak onlarla uğraşıyorum...teşekkürler .. sen nasılsın senden ne var ne çok?

ben de de iş yetiştirme telaşı var vakit yok iş çok kuzum, yum yum zamanımı beklıyorum bır ıkı gun ıcınde olmalı dıye dusunuyorum. sen de dıkkat et kendıne, merak ettık , sana da kolaylıklar versın allah canım.

Bu Mustecep gercekten de iyi galiba. Arkadasima onerdim, bakalim neler olacak. Hakkinda guzel duyumlar var. Adi bir tuhaf ama olsun.

İyidir iyidir. Çok pozitif bi doktor. Titiz ve kendinden emin. Dandun, muallakta iş yapmıyor. Ben transfer anındaki dikkatini, hassasiyetini görünce dedim resmen beyin ameliyatı gibi bişi bu. Evet o yüzden şimdi karnını hiç hareket ettirmemeni ve nefesini tutmanı istiyorum çünkü nokta atışı yapacam ve tam orada tutunacak embriyo demişti.:KK57:

çok haklısınn zuzumm.. biliyomuş gibi yazmışım.. içime doğmuş zaar:) sorun bende.. ama çok tatlıydınnn krize gülme krizine girdimm ayy var ayy yokk ay doğru anlamışım ay yanlış anlamamışımdır inşallahh :)
bi gülüyom bi üzülüyorum sonra bidaha seviniyom deli muamelesi gördüm ben dükkanda 5 dk içinde sen gül daha bana.. hadi yiğen var onun için izin verdim.. gül sen hep gül... :)

Zeynebim şimdi senle totem yapıyoruz, sen ve ben girmediğimizde burada surprızler artıyor, ben de canoyu nerdeyse ıkı gun sonra ogrendım gııı, şimdia ilk sayfaya bakıyoruz bat gunlerıne, baktık kı batı olan arkadaslar var o tarıhlerde bız ıkımız de gırmıyoruz 2 gun, sonra gelsın hamıleler gıtsın cıft cızgılı gebelık testlerı, hadı bakem
ciddi ciddi düşünüyorum bu konuyu.. :D DENEMEYE DEĞER :)

ben de de iş yetiştirme telaşı var vakit yok iş çok kuzum, yum yum zamanımı beklıyorum bır ıkı gun ıcınde olmalı dıye dusunuyorum. sen de dıkkat et kendıne, merak ettık , sana da kolaylıklar versın allah canım.
Valla ben ne zaman yumyumlarım onuda bilmiyorum. Ayın kaçı benim regl ne zaman bitti ben nerdeyimmm filmm koptu benmde.. testte sipariş edemedim.. :( doğaçlama giderim bu sefer artıkın.. kaçırma yumyumu öncesinden başla bakim biraz.. ;) hepimizde vakit yok iş çok günümüzün problemi... :(

İyidir iyidir. Çok pozitif bi doktor. Titiz ve kendinden emin. Dandun, muallakta iş yapmıyor. Ben transfer anındaki dikkatini, hassasiyetini görünce dedim resmen beyin ameliyatı gibi bişi bu. Evet o yüzden şimdi karnını hiç hareket ettirmemeni ve nefesini tutmanı istiyorum çünkü nokta atışı yapacam ve tam orada tutunacak embriyo demişti.:KK57:
inşallah gerek duymam ama bu söylediklerin hep aklımda olucak işine saygısı olan insan bi başka oluyor...

bu arada bat lıstesıne bakıyorum, lıste bende tıkanmıs, en sona mı yazılsaydım ne dıgerlerının onunu kesmeseydım barı :KK43:
bence listeye göre sıra Arminciğim denisscim ve koalada içime öyle doğuyor.. sonrada 4-4-1-1 taktiği uygulayacağız biz kalanlar... :D

bence listeye göre sıra Arminciğim denisscim ve koalada içime öyle doğuyor.. sonrada 4-4-1-1 taktiği uygulayacağız biz kalanlar... :KK70:
💋kızzz zeyonoooo armincigin öpsün seni :KK70: sıraaaaa hepimiz de bak caneden nasillll bir supriz geldi. hepimiz hamileyiz:rolleyes:

Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))

Eklentiler

• 11ADD627-094A-466B-A12E-B89F872F68F3.jpeg
    11ADD627-094A-466B-A12E-B89F872F68F3.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 32
  • 6E1B2F05-7D44-42B6-9572-DE8071E76E8D.jpeg
    6E1B2F05-7D44-42B6-9572-DE8071E76E8D.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 36
  • C1080BA1-357A-40A8-8890-CF5CFFAC0BF9.jpeg
    C1080BA1-357A-40A8-8890-CF5CFFAC0BF9.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 30
Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
Baya iyi çalışmıssınız olmaması için hiçbi sebep yok:KK54: umarm temmuzda senden de iyi haber gelir

Back