• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hareket berekettir boşver hareketsiz kalma. Benim de ilk hafta adet sancısı gibi ama hafifinden günde iki üç kez kısa süreli ağrılarım olmuştu. Tutunmuştur da iyice yerleşme kazıları yapıyodur bence. :) Coraspin'e devam 👍
Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)

Benimki de sürekli değil bir kaç saat sürüyor sonra geçiyor. Umarım bunlar tutunma belirtileridir. Bazen diyorum, doğal yoldan hamile kalınca bu günlerde şikayeti olmuyor insanın. Biz transferi bildiğimiz için ilk bir kaç günde tutunacağını da biliyorum. Bu ağrılar o nedenle biraz psikolojik gibi geliyor bana :)
Hem öyle hemde ilaçlardan bence bide şimdi sen diğerleriyle kıyaslarsın dennisim inşallah bunda o farkı yaşarsın ben transferin 5.günü akşam göğüs ucundaki sızlama yanma oldu daha önce hiç yaşamamıştım allahım bu bi işaretmi diye heyecanlanmıştım sizin orda evde yapılan gebelik testi yasakmıydı

Hem öyle hemde ilaçlardan bence bide şimdi sen diğerleriyle kıyaslarsın dennisim inşallah bunda o farkı yaşarsın ben transferin 5.günü akşam göğüs ucundaki sızlama yanma oldu daha önce hiç yaşamamıştım allahım bu bi işaretmi diye heyecanlanmıştım sizin orda evde yapılan gebelik testi yasakmıydı
Diğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)
Ama bu ay umarım göüğüs hassasiyetim de kasık ağrım da hamilelik kaynaklı olur :) burada evde test yapabiliyorsun ama pozitif çıktı hemen gideyim kan vereyim durumu yok. Benim kan testleri 8 ve 11. Günlerde olacak. Ölüyorum desem başka gün bakmazlar. Ki 8. Gün sonucunu da söylemiyorlar. 9. Gün adet başlamıştı benim o zaman 8. Gün kanına göre ilacı bıraktırmıştı doktor ama sonuç pozitif olsaydı, değer artışına göre sağlıklı ilerliyormu diye bakıyorlar 11. Günde söylüyorlar :)

Diğer transferler tazeydi ya zaten yumurtla geliştiricisi, opu su derken transferden önce de ağrılar oluyordu. Hepsi birbirine karışıyordu. Bu kez ilaçlar daha basit ama yan etkilerini yine yaşayabilirim. Bir de bende hemen her ay göğüs hassasiyeti kasık ağrısı olduğu için bunları belirtiden sayamıyorum. Çıplak ayakla yere basayım kasıklarım ağrımaya başlar. Göğüslerim tedaviden beri beri o kadar değişti ki ona bakacak olsam bence her ay hamileyim :) Kasım’dan beri gizli gebelik yaşıyorum.o kadar gizli ki ortada bebek yok :)
Ama bu ay umarım göüğüs hassasiyetim de kasık ağrım da hamilelik kaynaklı olur :) burada evde test yapabiliyorsun ama pozitif çıktı hemen gideyim kan vereyim durumu yok. Benim kan testleri 8 ve 11. Günlerde olacak. Ölüyorum desem başka gün bakmazlar. Ki 8. Gün sonucunu da söylemiyorlar. 9. Gün adet başlamıştı benim o zaman 8. Gün kanına göre ilacı bıraktırmıştı doktor ama sonuç pozitif olsaydı, değer artışına göre sağlıklı ilerliyormu diye bakıyorlar 11. Günde söylüyorlar :)
Canı gönülden inşallah belirtiler tutunmadandır dediğin gibi taze donmuş çok farkediyor
11.gün güzel haberler alacağız Allah’ın izniyle

Benim de ovulasyon günlerim bitmek üzere
Ekteki 2 koyu test 25 sabah ve akşamı yapıldı
Silik olan dün yapıldı, bir anda nasıl da silikleşti, ilginç. Birkaç saat öncesinde bira içmiştim:)
Biz 25-26-27 değerlendirdik
Bu 3 ay ödevimize iyi çalışmalıyız :))
27 de silikleşti ise bugün yarın da önemli değil mi? Burada öyle konuşuyorduk sanki.

Canı gönülden inşallah belirtiler tutunmadandır dediğin gibi taze donmuş çok farkediyor
11.gün güzel haberler alacağız Allah’ın izniyle
Saol canım umarım arkanızdan ben de geliyorumdur. Şu an içeride beni anne yapmak için arı gibi çalışan bir minik kahraman vardır :)

bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim :rolleyes:

kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadim:spor:muaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee:confused: 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr:dua::halay:
Canım allah hayırla sonuçlandırsın tedavini inşallah dolu kaliteli yumurtaların olsun ayyyy herşey çok güzel olacak 🥰

Valla benim aşılama dahil tutmayan tedavilerde öyle bi ağrım olmamıştı. O yüzden psikolojik olduğunu hiç sanmıyorum. :)

Back