• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarr duj jeli ve rolona ihtiyacım var hangisini önerirsiniz.. şöyle kimyasalı az olan kurutmayan.. bebişe zararı olmayan🤗
bebişe zararı olmayan derkennnnn.. bi dakka noluyooo.. okudum test yapıcam diyodun.. sonrasında yaptında ben mi kaçırdım.. ayy.. devam okumaya geri gidemicem.. ölcem heyecandan.. inşallah doğru anlamışımdır..

Ya gerçi ben ona rağmen terlerimm zaten önemli olan terlemeyi kesmesi değil kokuyu önlemesi.. hayır şimdi regl de geliyo ya koku şeysi had safhada kendim kokuyom gibi geliyı bazan, halbuki temizimdir yanii 😁
yanlış anlamışım.. :(

Hiç yerleşemedi benim köftehor bilmiyorum o nedenle ama yanlar neresi bilmemekle birlikte çok da dinlememek gerekiyor kendimizi bu süreçte bence..
yanlarım ağrıyor çok klasik bi betimlemedir ya nasıl duymadın.. :-)

bebişe zararı olmayan derkennnnn.. bi dakka noluyooo.. okudum test yapıcam diyodun.. sonrasında yaptında ben mi kaçırdım.. ayy.. devam okumaya geri gidemicem.. ölcem heyecandan.. inşallah doğru anlamışımdır..
Zeynep doğru anladın can09e can09e hamile.
Sen bitirene kadar yaziyim 50 sayfa az değilmiş :)

kızlaaarrr

selozy selozy kuzumm sana uydum yaptım testi.. 5 saniyede belirdi.. neydi davullar mı vuruyorduuu.. ya da vurmasın mı daha 2 gün var.. ama vursuun vursunn :halay::halay::halay:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
bu sefer yanlış anlamıyorum hayır hayırrr... davullar dedin yaptım dedin belirdi dedin... çokkkk sevindim.. yiğen geliyorrr çalsın tabi davullarr... dedimdi içimden kaç gün giremedim kesin bi süpriz alıcam.. hayırlı uğurlu olsun kuzum hemen bi kan testi :-) gerçi onuda yapmışşsındır belkim.. ayy testi merak ettim hele okuyayim biraz daha döncem ben sana.. :))):KK200::KK200::KK200::KK37: hayırlı uğurlu olsun inşallah..

Zeynep doğru anladın can09e can09e hamile.
Sen bitirene kadar yaziyim 50 sayfa az değilmiş :)
ayyy önce yanlış anladım hamile sandım kız onu kastetmemiş üzüldüm.. şimdi sanırım gene okudum hamiş çıktı teste diyor.. ben bi sevin bi üzül ne olduğumu şaşırdım.. :) testi görecem daha okuyorum..

besteeemmm çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsuunn.. çok yüklüyüm her an boşalıcakk şurada dökülüverecek yaşlaaarr.. darısı başına kuzuumm inanıyorum sende bu haberi vereceksiin. :KK200::KK200:
kocana haber ettin mi hemen ayyy çok merak ettim tepkisini... :)

Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee :emir_bebek:5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...

Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee :emir_bebek:5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
Ayy süperr maşallahh kuzuya darısı kalp atışına kuzuu..
Aminn inşallah hep birlikte göreliim❤

Gözünaydın canım, sağlıkla devam etsin inş.🙏

kızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorum @dennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...
kuzuuu geçmiş olsunn neyden zehirlendin sen.. kim vefat etti başınız sağolsunn

Azmettin tabi gız. Benim koca mızıklasa, kontrole falan gitmese çoktaan çiftleşmeyi bıraktıydım 😂
Ayy çok sevindin manyak senii. Geliyor bi Angara bebesi daha. :rolleyes:

Kan versene deli. Ayy beklenmez o kadar. İnsan çatlar.
aynenn katılıyorum... :D

hayırlısı kuzum.. muhtemelen çoktan güzel haberler vermişsindir transfer görüşmen ile ilgili... henüz okuyamadım..
Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun, başın sağolsun.. evet gittik geldik İstanbul’a, şimdilik herşey yolunda ilaçlara başladım, şuan için fitil ya da jel yok🙈onlar sonraymış, ayın 5 inde kontrol var, inşallah herşey yolunda gider de transfer sonrası güzel haberleri alırım, temmuz hamişi olurum🙏🏻🙏🏻🙏🏻Temmuz bizim ayımız olsun yaaa, Denis, Armin, Özgür, sen, ben ve şuan nicklerini hatırlayamadığım 🙈 ama bekleyen herkes için, aminnnn

Niye onun emeği büyük ki alla allaa onda varsa bende de var ayrıca ben taşıcam 😆
Hadi %50%50 diyelimm😁
Allah aşkına ne %50 %50 geç sen onu. taş çatlasın %70 e %30 taş atıp kollarımı yoruluyor.. :D

Back