• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. @Effective can09e can09e

Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav? 🤔 Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar. :KK17:
İçinde zencefil olduğu için gelmez canım rahat ol👍

Yok şunu demek istedim, hamile kalırsam değiştirir mi, bu hamile kalana kadar mı kullanılacak onu bilmediğim için öyle dedim..
Yok canım artık multivitaminleri hamilelik öncesi 3 ayda başlamak gerektiği çalışmalarda kanıtlanmış o yüzden devam edersin, inşallah temmuzda bize uğurlu gelsin denisim 🙏🙏

mavitosbik07 mavitosbik07 sen nerelerdesin ?umarım herşey yolundadır canım

Kuzum ya yolunda çok şükür. Aradan aradan okuyorum iste. Herşeyin gerisinde kaldım 🙈 Araya aile içi meseleler girdi sonra bir tatil kaçamadı girdi. Çalışmaya da başlayınca çok zaman ayıramadım buraya. Ara verince çalışma kısmı zorluyor biraz 😂 Sen nasılsın, minnaklarin keyfi yerindedir insallah, annelerini üzmüyorlardır hiç. Öpüyorum kocaman ucunuzu de 😘😘😘

Kanguru ve Koala Kanguru ve Koala bat a az kaldı sanırım var mı bir gelişme?

Persembe gunu test yaptim. Silik cizgi cikti. :rolleyes: Bugun tekarar edicem testi. Insallah koyulasir. :dua:Insallah bu seferki sagliklidir ve tutunmustur. Aksama test yapiyim iki sonucuda paylasicam sizlerle cancagizlarim.

Eger doktoruma ulasabilirsem bir kan testi isticem nalet kari erken cikiyo benim iste gec bitiyo. :KK11:

Kizlar birde sorum su ki Esim ve ben Agustos ayinda Istanbula ailemi gormek icin plan yaptik. Henuz bilet almadik alicagiz fakat gebe olupta uzun ucak yolculugu yapmis arkadalar var mi? ( tek yon yolculuk toplamda 25 saatdiyebiliriz) varsa tecrubeler nedir uzun yolculuk yapilabilir mi? Benimle paylasin lutfen

Persembe gunu test yaptim. Silik cizgi cikti. :rolleyes: Bugun tekarar edicem testi. Insallah koyulasir. :dua:Insallah bu seferki sagliklidir ve tutunmustur. Aksama test yapiyim iki sonucuda paylasicam sizlerle cancagizlarim.

Eger doktoruma ulasabilirsem bir kan testi isticem nalet kari erken cikiyo benim iste gec bitiyo. :KK11:
Silik çizgi için tebrikler canım, akşama da koyu çizgi için ayrıca tebrik ederiz umarım :)

Kizlar birde sorum su ki Esim ve ben Agustos ayinda Istanbula ailemi gormek icin plan yaptik. Henuz bilet almadik alicagiz fakat gebe olupta uzun ucak yolculugu yapmis arkadalar var mi? ( tek yon yolculuk toplamda 25 saatdiyebiliriz) varsa tecrubeler nedir uzun yolculuk yapilabilir mi? Benimle paylasin lutfen
Bir tanıdık Amerika’ya gitti hamileyken doktor uçakta bir kaç saatte on beş dakika yürüyüş önermişti sadece. Bence uzun yolda varis çorabı da iyi olabilir. Doktora sorup kullanmak lazım.

Bir tanıdık Amerika’ya gitti hamileyken doktor uçakta bir kaç saatte on beş dakika yürüyüş önermişti sadece. Bence uzun yolda varis çorabı da iyi olabilir. Doktora sorup kullanmak lazım.

Bu kadar uzun yollarda normalde uyku ilaci alip yatiyodum. yoksa sinir krizi geciriyodum hem kalabaliktan hem uyuyamamaktan. Artik uyumam halay falan cekerim ucakta doktorum izin verirse hehehehe :KK53:

Kızlar bebeklerden birinin kalbi durmuş doktor kendiliğinden kaybolur dedi diğer bebeğe zarar vermezmiş böyle bişey yaşayan var mı .
Yaşamadım ama okudum daha büyük kaybedilen de var diğerini sağlıkla kucağına aldı. hayırlısı böyle demekki

[
Benim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.
Kızkardeşim de 9 ay ne bulantı ne koku hassasiyeti yaşadı. Sizlerin de öyle kolay çabucak geçsin hamileliğiniz
Armin Armin tedavin başlıyor bugün, heyecan doruktadır, sen de panic_attack panic_attack gibi alıp döneceksin inşallahhh

Back