- Konu Sahibi panic_attack
- #8.501
![dennisgo](/data/avatars/s/834/834779.jpg?1502439684)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm çok teşekkür ederiimm.. dalgayı başlatan olaraktan ben de seni tebrik ederim.. :)) arkası geliyorduuuHayatim cok tebrik ederim :))))
Hamile kalmayan kalmayacak demistik, oyle de oldu. Her eve bir hamile kampanyamiz suruyor :)
Evet canım ben de bekliyorum bakalım bugün 3. Gün haftaya Cumartesi belli olacakTesekkur ederim. Sende iyisindir umarim. temmuza az kaldi insallah tutunucak bebisin.![]()
Canım umarım diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.Kızlar bebeklerden birinin kalbi durmuş doktor kendiliğinden kaybolur dedi diğer bebeğe zarar vermezmiş böyle bişey yaşayan var mı .
Benim kardeşim de bulantı yaşamadı bir de tek seferde bir öküzü yiyecek kadar iştahı açıldı. Canı tatlı isterdi kocası bir kilo alırdı bize bir tane vermezdi :)[
Kızkardeşim de 9 ay ne bulantı ne koku hassasiyeti yaşadı. Sizlerin de öyle kolay çabucak geçsin hamileliğiniz
@Armin tedavin başlıyor bugün, heyecan doruktadır, sen depanic_attack gibi alıp döneceksin inşallahhh
Kizlar birde sorum su ki Esim ve ben Agustos ayinda Istanbula ailemi gormek icin plan yaptik. Henuz bilet almadik alicagiz fakat gebe olupta uzun ucak yolculugu yapmis arkadalar var mi? ( tek yon yolculuk toplamda 25 saatdiyebiliriz) varsa tecrubeler nedir uzun yolculuk yapilabilir mi? Benimle paylasin lutfen
Bugün 3. Gün canımdennisgo bugün kaçıncı gün oldu canım?
Benim kardeşim de bulantı yaşamadı bir de tek seferde bir öküzü yiyecek kadar iştahı açıldı. Canı tatlı isterdi kocası bir kilo alırdı bize bir tane vermezdi :)
canımm çok teşekkür ederiimm.. dalgayı başlatan olaraktan ben de seni tebrik ederim.. :)) arkası geliyorduuu
Anam işte can alıcı soruBana bak, sigara icmiyorsun degil mi?
Anam işte can alıcı soru![]()
Allaha emanet.. içime çekmiyom bişey de anlamıyom bitiriyorum benceAy yok artik. Bak dusuge bile yol aciyor, sakin icme. O karninda gelismekte olana yazik. Dayan 9 ay sonra icersin yine. Her gun bugun icmeyecegim, yarin icecegim diye kendini kandir. O yarin hic gelmeyecek tabii 9 ay boyunca ama olsun kendini kandirma yontemi iste.
Allaha emanet.. içime çekmiyom bişey de anlamıyom bitiriyorum bence
Tamam canım bakıcamAgiz ve girtlak kanserine yol aciyor o yaptigin, boyle acik acik soyluyorum ki farkina var tehlikenin diye. Icme, yakma. Ustune ustuk sadece karnindakine degil diger cocuguna da zarar veriyorsun. Icine cekmediginde bir zevki de yok isin, resmen paranin ucundan tutup yakiyorsun, oyle dusun.
Burada belki sigara birakma gruplari vardir, bir onlara baksana.
hayırlısı kuzum.. muhtemelen çoktan güzel haberler vermişsindir transfer görüşmen ile ilgili... henüz okuyamadım..Progesteron da 0.30 çıkmış, belki de ordan öyle düşünmüştür,Teşekkürler içim rahatladı ☺Doktorla yüzyüze görüşünce bi sorarım aklıma gelirse, beklenen adet de nihayet başladı şükür
yarın yollara düşüp transfer hazırlıkları için ilk adımı atıyoruz hayırlısıyla. İlk tecrübem olcak umarım son olur aminnn..
büyüsün büyüsün maşallahh bebene..Doktorumla görüştüm. Folat değeri yüksek de çıksa 12.haftaya kadar folik asit alacaksın dedi. Alalım bakalım.
Bebe neredeyse 2cm olmuş. 8hafta 3 günlük, keyfi yerindeydi.
dennisgo naptıınn??
hiç şüphemiz yok tabikide sorunsuz devam edecek ..büyücek tutuncak.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim hayırlı olsun kuzum..Bebeğimizi aldık ve eve geldik.. kahvaltı vs derken şimdi uzandım keyif yapıyorum. Doktor kalitesi için yine çok iyi dedi, dondurma çözülme süreçleri de sorunsuz geçmiş. Şimdi dışarıdaki kahramanlıkları içeride sürdürmesini bekliyoruz kendisinden. 6 Temmuz test tarihim :)
burda olsaydım o teste nazlanmak neymiş gösterirdim ben sana inşallah yapmışındır ve çift çizgidir. bu sefer çok mu konuşulmuş senin üstüne bu konuda ne hadi hayırlısı...kime bu kadar konuşsak bi gelişme oluyor içimize mi doğuyor ne.. okumaya devam ..çoktan yapmışındır testi..Hadi hayırlısı ama keyfime bağlı kuzu yapmak istersem yaparıım![]()