- 5 Şubat 2014
- 229
- 820
- 103
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.561
geçmiş olsun Allah rahmet eylesin.köfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım..(((
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun Allah rahmet eylesin.köfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım..(((
Amin canım inşallahÜzüldüm canım..Diğerini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle..
Teşekkür Ederim amin canım@cilekliturta_33 turta neler konuştunız biri riskliydi kalbi durmuş sanırım dimi? Diğeri sağlıkla doğar umarım. Doktorun ne dedi?
Amin canım inşallahCanım umarım diğer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
amin canım teşekkürlerYaşamadım ama okudum daha büyük kaybedilen de var diğerini sağlıkla kucağına aldı. hayırlısı böyle demekki
Evet gece yarısı alıp getiriyordu eniştemiz çok iyi baktı kardeşime. Belçikalı erkekler kendileri kaybediyorlar, babalar için de anneyi desteklemek özel bir şey sonuçta :)Turk erkeklerinin de bu huyu guzel. Esleri hamileyken boyle kosturuyorlar oraya buraya. Benim ki Belcikali; hamile kadin ile kamyon soforu arasinda bir fark yok bunlar icin.
İçiyorsun gibi geldi banaAnam işte can alıcı soru![]()
Tşk ederim canım çok şükür, nerelerdesin umarım iyisindir, merak ettikgeçmiş olsun bitirmişssin sonunda hadi gözün aydın...![]()
Benim transferin üçüncü günü 6 Temmuz test günü canım. Armin bugün başlıyor tedaviyekızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorumdennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...
Umarım canım şu an sıkıca tutunmakla meşguldür diye inanıyorum. Kendisini Temmuz başı gibi gösterirse tadından yenmez :)hiç şüphemiz yok tabikide sorunsuz devam edecek ..büyücek tutuncak.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim hayırlı olsun kuzum..
Canımbacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee
250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
![]()
Çevremde hiç yanları ağrıyan yoksa benim suçum mu :)yanlarım ağrıyor çok klasik bi betimlemedir ya nasıl duymadın..![]()
Canım çok geçmiş olsun et tavuk olayı sıkıntılı heryerde yenmiyor malesef, başın sağolsun buaradaköfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım..(((
Zeyno aradan gelip her mesaja bir doğru bir yanlış anlamana ama en sonunda en doğruyu anlamana bayıldım. Gülüp duruyorum okurken :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
bu sefer yanlış anlamıyorum hayır hayırrr... davullar dedin yaptım dedin belirdi dedin... çokkkk sevindim.. yiğen geliyorrr çalsın tabi davullarr... dedimdi içimden kaç gün giremedim kesin bi süpriz alıcam.. hayırlı uğurlu olsun kuzum hemen bi kan testigerçi onuda yapmışşsındır belkim.. ayy testi merak ettim hele okuyayim biraz daha döncem ben sana.. :)))
hayırlı uğurlu olsun inşallah..
aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu aminCanım
Tedavinin her aşaması gayet iyi geçsin ve dengeli kaliteli yumurtaların olsun..
Tebrikler canım. Kalp atışını da bir an önce duyar ve iyice rahatlarsın umarımCanlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
İyi gidiyor canım kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum böylece geçiyor günler. Dün akşam Regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Şaşırdın sen iyice, oldu olacak 2. Gün adet başlasın diye kızdım biraz kendime sonra geçti :) bugün iyiyim..aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu amin
senin nasil gidiyor 3 gun oldu rabbim senin de yuzunu güldürsün kalbim kalbimiz seninleeeeee❤
Hadi bakalım güzel geçsin inşallah, bebişini alda evine gitbacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim
kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadimmuaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee
250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr
![]()