• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Turk erkeklerinin de bu huyu guzel. Esleri hamileyken boyle kosturuyorlar oraya buraya. Benim ki Belcikali; hamile kadin ile kamyon soforu arasinda bir fark yok bunlar icin.
Evet gece yarısı alıp getiriyordu eniştemiz çok iyi baktı kardeşime. Belçikalı erkekler kendileri kaybediyorlar, babalar için de anneyi desteklemek özel bir şey sonuçta :)

kızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorum dennisgo dennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...
Benim transferin üçüncü günü 6 Temmuz test günü canım. Armin bugün başlıyor tedaviye

bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim :rolleyes:

kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadim:spor:muaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee:confused: 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr:dua::halay:

hiç şüphemiz yok tabikide sorunsuz devam edecek ..büyücek tutuncak.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim hayırlı olsun kuzum..
Umarım canım şu an sıkıca tutunmakla meşguldür diye inanıyorum. Kendisini Temmuz başı gibi gösterirse tadından yenmez :)

bacılarımmmmmmmm oglene dogru doktordan geldim.ben sözde yazicaktim buraya uyumuşum tabii gece beni heycan sardi uyuyamamistim :rolleyes:

kan aldilar hormonlara bakildi, cok guzel çıkmış dedi ben heycandan degerlerimi sormadim:spor:muaynemi oldum guzel yumurtalar var dedi saydi. 10 tane bekliyorum, bu 10,15 arasi da olabilir dedi hersey cok guzel tedaviye basliyoruz dedi. ignelerimi yazdi aldim, ilk ignelerimi orda oldum bileeeee:confused: 250 gonal f 250 menapur 4 gun boyunca olacagim sonuncusunu olmadan haftaya sali kontorole ordan ignelerin gidişatı belirlencek. koca da pazartesi geliyorrrrr:dua::halay:
Canım
Tedavinin her aşaması gayet iyi geçsin ve dengeli kaliteli yumurtaların olsun..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....
bu sefer yanlış anlamıyorum hayır hayırrr... davullar dedin yaptım dedin belirdi dedin... çokkkk sevindim.. yiğen geliyorrr çalsın tabi davullarr... dedimdi içimden kaç gün giremedim kesin bi süpriz alıcam.. hayırlı uğurlu olsun kuzum hemen bi kan testi :-) gerçi onuda yapmışşsındır belkim.. ayy testi merak ettim hele okuyayim biraz daha döncem ben sana.. :))):KK200::KK200::KK200::KK37: hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Zeyno aradan gelip her mesaja bir doğru bir yanlış anlamana ama en sonunda en doğruyu anlamana bayıldım. Gülüp duruyorum okurken :)

Canım
Tedavinin her aşaması gayet iyi geçsin ve dengeli kaliteli yumurtaların olsun..
aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu amin🙏🏼😀

senin nasil gidiyor 3 gun oldu rabbim senin de yuzunu güldürsün kalbim kalbimiz seninleeeeee🙏🏼❤️

Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee :emir_bebek:5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
Tebrikler canım. Kalp atışını da bir an önce duyar ve iyice rahatlarsın umarım

@Zeyneppp83 başınız sağolsun allah size ömür versin sağlıklı sıhhatlii
Gııı ben her öğlen dışarda yiyorumm ama biliyomusun hiiiç tavuk yemiyorumm canım istemiyor hiiç çekmiyoor.. ahh bi sigaradan tiksinmiyom ne hikmetse..
Allaha teslim ettim artık kendimi de iyice germek istemiyorum.. yoksa gerildikçe ağrım artıyor.

Son düzenleme:
aminnnn denizim cok sağolasın öyle de oldu amin🙏🏼😀

senin nasil gidiyor 3 gun oldu rabbim senin de yuzunu güldürsün kalbim kalbimiz seninleeeeee🙏🏼
İyi gidiyor canım kendimi oyalayacak bir şeyler buluyorum böylece geçiyor günler. Dün akşam Regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu. Şaşırdın sen iyice, oldu olacak 2. Gün adet başlasın diye kızdım biraz kendime sonra geçti :) bugün iyiyim..
umarım ikimiz için de güzel günler için geri sayıyoruzdur kuzum :)

Hadi bakalım güzel geçsin inşallah, bebişini alda evine git

Back