- Konu Sahibi panic_attack
- #8.541
bugün bat günüm kuzummsüper daha bat ' a var bide![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bat günüm kuzummsüper daha bat ' a var bide![]()
sağlıkla devam ediyorlar stress yok panik hiç yok...Galiba küçük kısmı bayağı abartmışım peçeteyr silmiştim biraz var işte ama dediğin gibi millet şakır şakır kanama yaşıyor bebekte doğuyor allah bilir zaten halim yok dinleniyorum canım
artık yolunda bestem bi zehirlenme atlattım üstüne bide cenazemiz oldu derken giremedim hiç. ama burdaki haberler müthiş maşallah.... :)@Zeyneppp83 zeynom nerelerdesin sen?? Her şey yolundadır ve iş yoğunluğundan giremiyorsundur umarım![]()
geçmiş olsun bitirmişssin sonunda hadi gözün aydın...Çok şükür güneydoğudaki 3 aylık görevi tamamladım, hayırlısıyla evime ankaraya dönüyorum kızımı eşimi özledim, artık çalışmalara başlayabilirim inşallah![]()
kızz geliyo ki bence...Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya![]()
Ah pardon bencilekliturta_33 turta neler konuştunız biri riskliydi kalbi durmuş sanırım dimi? Diğeri sağlıkla doğar umarım. Doktorun ne dedi?
Yok kuzum o ben değilimcilekliturta_33 turta neler konuştunız biri riskliydi kalbi durmuş sanırım dimi? Diğeri sağlıkla doğar umarım. Doktorun ne dedi?
ne diyosunnnn.. ahandan dünyanın bi ucundan bi müjde daha... hadi hayırlısı tebrikler kuzum inşallah değerlerin artarak devam eder... bi kaç gün uzak kaldım ne haberler amaPersembe gunu test yaptim. Silik cizgi cikti.Bugun tekarar edicem testi. Insallah koyulasir.
Insallah bu seferki sagliklidir ve tutunmustur. Aksama test yapiyim iki sonucuda paylasicam sizlerle cancagizlarim.
Eger doktoruma ulasabilirsem bir kan testi isticem nalet kari erken cikiyo benim iste gec bitiyo.![]()
Geçmiş olsun canım, başınız sağolsunkızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorum @dennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...
Üzüldüm canım..Diğerini sağlıkla kucağına alacaksın Allahın izniyle..Kızlar bebeklerden birinin kalbi durmuş doktor kendiliğinden kaybolur dedi diğer bebeğe zarar vermezmiş böyle bişey yaşayan var mı .
Çok şükür ..Amin canım.. Herşey çok güzel olmaya devam edecek inşallah..Canlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
sen krize niye giriyon ben girdim o krize.. ne o test yapmayacakmış.. Dua et yok muşum yerdin paparayı..Kııızzzz zeynooooo evet hamileeyimmm
Seni okurken krize girdimneyse bu hızla kan testine de gelirsinn❤❤
sağol canım ne çektim anlatamam köfte yemiştim etten virüs kapmışım.. çok fenaydı çokk... ben ömrümde hiç hasta olmamışım bu hasta olmakmış dedirtti.@Zeyneppp83 geçmiş olsun kuzu, merak ettim Valla seni, havalar çok sıcak dikkat et kendine![]()
köfte yedim sokakta canooomm ..pis boğazım.. ne olacak virüs kapmışım etten... Annemin teyzesini kaybettik canım..kuzuuu geçmiş olsunn neyden zehirlendin sen.. kim vefat etti başınız sağolsunn
dostlar sağolsun..teşekkürler canımGeçmiş olsun canım, başınız sağolsun![]()
hadi inşAllah sağlıcakla al kucağına,her şey yolunda çok şükür inşAllahCanlar doktordan geldim çok şükür keseyi gördük bi taneeee5,5 haftalık dedi herşey iyi gözüküyor dedi aslından transfere göre 6+5 ama bişi demedim kalbi gösterdi bi hafta on güne kalp atışı duyarsınız dedi ama ben Salı’ya kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum çok rahatladım ama Allah’a bin şükür sıradaki sinemcim de kese kalp görmek nasip olsun ve diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip olsun mübarek Cuma yüzü suyu hürmetine...aminn...
dostlar sağolsun tesekkürler canım.. inşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini..Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun, başın sağolsun.. evet gittik geldik İstanbul’a, şimdilik herşey yolunda ilaçlara başladım, şuan için fitil ya da jel yokonlar sonraymış, ayın 5 inde kontrol var, inşallah herşey yolunda gider de transfer sonrası güzel haberleri alırım, temmuz hamişi olurum
Temmuz bizim ayımız olsun yaaa, Denis, Armin, Özgür, sen, ben ve şuan nicklerini hatırlayamadığım
ama bekleyen herkes için, aminnnn
Benim yengeme günde 3 taneye izin vermişti doktor, içmeye devam etti, çok sağlıklı, zeki bir oğlu oldu. Şimdi oğlu lise son sınıfta ve geçen yıl kanadadan bir okul çağırdı dersleri çok iyi diye.sen krize niye giriyon ben girdim o krize.. ne o test yapmayacakmış.. Dua et yok muşum yerdin paparayı..Canımcım çok ama çok ama çok sevindim adına..
![]()
delirdim pc başında.. öylemi böylemi diye.. değerlerin artarak devam etsin inşallah.. şimdiki diyeceklerime kızacak çok var eminim ama demeden edemiyeceğim. Sigarayı bırakmak tabiki çok önemli ama stress gebeliğin en büyük düşmanı bi çok doktor sigara konusuna böyle yaklaşmak zorunda kalabiliyor. eğer seni çok stres yapıyorsa danış bi doktoruna bırakma olayını..ve o doktora bi git getirme beni angaraya..
![]()