Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kardeşim de bulantı yaşamadı bir de tek seferde bir öküzü yiyecek kadar iştahı açıldı. Canı tatlı isterdi kocası bir kilo alırdı bize bir tane vermezdi :)

Ben yaptim, ama uzun yolculuk degil. Italya'ya gitmistik. Ucakta 3 saat falan kalmistik ama gerisi de var tabii, arabaydi, trendi vs. Bir de ben 4 aylik hamileydim sanirim o zaman.

Sen doktoruna sor. Ben biraz tedirgin olurdum ilk uc ayda uzak yere yolculuk konusunda. Dusuk riski hala var ya ilk 3 ay, o yuzden.

Benim kardeşim de bulantı yaşamadı bir de tek seferde bir öküzü yiyecek kadar iştahı açıldı. Canı tatlı isterdi kocası bir kilo alırdı bize bir tane vermezdi :)

Turk erkeklerinin de bu huyu guzel. Esleri hamileyken boyle kosturuyorlar oraya buraya. Benim ki Belcikali; hamile kadin ile kamyon soforu arasinda bir fark yok bunlar icin.

Anam işte can alıcı soru

Ay yok artik. Bak dusuge bile yol aciyor, sakin icme. O karninda gelismekte olana yazik. Dayan 9 ay sonra icersin yine. Her gun bugun icmeyecegim, yarin icecegim diye kendini kandir. O yarin hic gelmeyecek tabii 9 ay boyunca ama olsun kendini kandirma yontemi iste.

Allaha emanet.. içime çekmiyom bişey de anlamıyom bitiriyorum bence

Allaha emanet.. içime çekmiyom bişey de anlamıyom bitiriyorum bence

Agiz ve girtlak kanserine yol aciyor o yaptigin, boyle acik acik soyluyorum ki farkina var tehlikenin diye. Icme, yakma. Ustune ustuk sadece karnindakine degil diger cocuguna da zarar veriyorsun. Icine cekmediginde bir zevki de yok isin, resmen paranin ucundan tutup yakiyorsun, oyle dusun.

Burada belki sigara birakma gruplari vardir, bir onlara baksana.

Tamam canım bakıcam

kızlarrr ben geldim hiç birşey okuyamadım 50 sayfa birikmiş şimdi başlıyorum dennisgo en çok seni merak ettim. bi özet geçin yaaa var mı gelişmeler.. Armin naptı onuda çok merak ediyom .. panik çilekli hamilelikler nasıl gidiyor.. lütfenn özet ... çok zor bi kaç gün geçirdim kendim 2 gün hastanedeydim zaten zehirlenmiim kızlar..bide cenazemiz oldu bu arada koptum gittim sizden mecburen.. hadi bakalım inşallahh güzel haberler alıcam...

hayırlısı kuzum.. muhtemelen çoktan güzel haberler vermişsindir transfer görüşmen ile ilgili... henüz okuyamadım..

Doktorumla görüştüm. Folat değeri yüksek de çıksa 12.haftaya kadar folik asit alacaksın dedi. Alalım bakalım.
Bebe neredeyse 2cm olmuş. 8hafta 3 günlük, keyfi yerindeydi.
dennisgo naptıınn??
büyüsün büyüsün maşallahh bebene..

hiç şüphemiz yok tabikide sorunsuz devam edecek ..büyücek tutuncak.. herşeyin sorunsuz geçmesine çok sevindim hayırlı olsun kuzum..

Hadi hayırlısı ama keyfime bağlı kuzu yapmak istersem yaparıım
burda olsaydım o teste nazlanmak neymiş gösterirdim ben sana inşallah yapmışındır ve çift çizgidir. bu sefer çok mu konuşulmuş senin üstüne bu konuda ne hadi hayırlısı...kime bu kadar konuşsak bi gelişme oluyor içimize mi doğuyor ne.. okumaya devam ..çoktan yapmışındır testi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…