• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bunlar hamilelikte alınması gereken vitaminler ve hiç bir zararı yok, senin vitamin depoların dolu olsa bile zaman içinde bebiş o depoları tüketecek o yüzden kesinlikle almalısın, artık doğal hiç bir Gıda kalmadı bunları alabileceğin özellikle iyot bebeğin gelişiminde çok çok önemli, heleki bizim yaşlarda kesinlikle kullanılması gerek bunlar depolanan fazlası zarar olan vitaminler değil fazlasını vücut atar ve bu tamamen hamilelikte gerekli mg ve vitaminlere göre hazırlanmış bir multivitamin, zaten doktorunda gidince bir multivamin başlar ben bu ilaç grubunu çalıştım en iyisi bu canım.
Anladım bebişim çok sağol.. ❤

Evet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsiniz 👌

Ben de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. E Effective can09e can09e

Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav? 🤔 Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar. :KK17:

Ben de transfer hazırlığından beri Vinalac kullanıyorum. 9 ay boyunca devam ederiz dediydi doktorum. Daha sonra omega 3 ekleyecekmişiz. E Effective can09e can09e

Benim içindeki zencefilden ötürü mü bulantım yok aceba yav? 🤔 Hamile olan bütün arkadaşlarım 4.hafta bitince başlamış kusmaya. Anama çektim zaar. Ya da bir gelecek tam gelecek o bulantılar. :KK17:
Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzu

Kuzum neden çağrıyosun acebasıııı.. herkesin bulancak diye bir durum yok.. sen ne ne kadara nerden aldın vinalacı kuzu

Eczaneden alıyorum. 50 küsur bişidi. Nette daha ucuzdur zannımca. Şu 3 ayı atlatayım topluca netten alacam :)

Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Her bünye hormonal değişimlere farklı şiddette tepki veriyo.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.
Kasık ağrılarım da bitti. Şuan hamileliğe dair tek belirtim memelerin değişimi

Ben 9.haftaya yaklaştım bulantım yok. 7.haftada bi iki gün oldu geçti. İştahım da yerinde.
Bulantı sağlıklı gebeliğin işaretidir gibi şeyler de duydum,okudum. Canım sıkıldı tabi ama bence hiiç alakası yok.

Benim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.

Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya😁

Benim de bi tek memintolarım hassas. Ağrılarım geçti. Akşam üstü uykusu icat ettim bi de. Bulantılar için doktorum gayet normal olduğunu söyledi. Olması şart değil, bünyeye göre değişir dedi.
Benim de sol memito arşa değecek 😁
Bugün 15.30 gibi bi uyku bastıı:) inşallahh sağlıkla çok fazla değişime uğramadan bu süreci tamamlarız.🤗

Kesinlikle öyle bir durum söz konusu değil alakası yok. Erkek bulandırmaz derler.. mesela ben kızımda da öyle kustuğumu bilmem döndürürdü azcık:))) bakalım bu nasıl olacak.. koku hassasiyeti tavan yapmış durumda 2 peyniri de sevmedm yeni açılmış peynir halbuki. Erken demeyinn zati adet belirtilerim de böyle olur benim ya😁
Yok erken değil zaten bhcg hızla katlanıyo belirtilerin başlaması çok normal.
Aay cancan da hamile inanamıyoruum:skandal::KK60:

Dedim size az ve öz lambada diye :KK70:
İşin sırrı bu.
Bu arada ikimiz de pikten iki gün öncesi ve pik günü ilişkiyle hamile kaldık.
Herkeste işlemeyebiliyo kuzu..
Kimisi de o günleri üstüste değerlendirip kalıyo.. gerçekten nasip kısmet🤗

Back