• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Folik asit yerine multivitamşn alıyorum bir zararı olur mu acaba erken gebelikte?
İyi sordun bende başında alınıp alınmayacağını unutmuşum.. ilk üç ay folik sonrasında multivitamin veriyolardı o zmn tabi özelde devlette o bile denmiyodu
Şimdi acabası b12ye devam etmeli mi ya da ne almalı. en iyi @panic_attack ailemizin eczacısı bilir. Kuzuuu napıyosuunn ?

E Effective can09e can09e vinalac kullanın Kızlar hamilelikte en iyi vitamin o gerekli olan herşey içerisinde var hemen başlayabilirsiniz, internetten de bakın isterseniz.bulantısı olan varsa içerisinde zencefilde var bulantıya çok iyi artı alerjik bir bünyeniz varsa çocukta alerji olmasın istiyorsanız içerisinde lactobasilus var yani probiyotik.👌

E Effective can09e can09e vinalac kullanın Kızlar hamilelikte en iyi vitamin o gerekli olan herşey içerisinde var hemen başlayabilirsiniz, internetten de bakın isterseniz.
Kuzuumm teşekkür ederiim. İlk üç ay da kullanılıyo mu bu? Folik asitli falan demi?
B12 plus folikasitliya ona devam etmeyim mi?

İlk
E Effective can09e can09e vinalac kullanın Kızlar hamilelikte en iyi vitamin o gerekli olan herşey içerisinde var hemen başlayabilirsiniz, internetten de bakın isterseniz.bulantısı olan varsa içerisinde zencefilde var bulantıya çok iyi artı alerjik bir bünyeniz varsa çocukta alerji olmasın istiyorsanız içerisinde lactobasilus var yani probiyotik.👌
İlk 3 ayda da alınıyor mu ki?

Kuzuumm teşekkür ederiim. İlk üç ay da kullanılıyo mu bu? Folik asitli falan demi?
B12 plus folikasitliya ona devam etmeyim mi?
Evet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsiniz 👌

Evet canın kullanılıyor hamilelikte gerekli tüm vitaminlere var, hamileler için hazırlanmış, bulantısı olanlar için artı zencefil, alerjik bünyeler için çocukta alerji olmasın diye probiyotik, artı bebeğin beyin gelişimi için iyot var aslında en önemlisi bence iyot olması sadece omega yok onu da doktorunuza danışıp artı bir ilaç alabilirsiniz 👌
Sağoll kuzuumm senin bata ne kadar kaldıı🤗

Ayrıntılı herşey yazıyor okuyun gebiş arkideşlerim😘

Eklentiler

• 7AD1213F-B3B9-468E-B426-49DD945D2454.jpeg
    7AD1213F-B3B9-468E-B426-49DD945D2454.jpeg
    239 KB · Görüntüleme: 27
Ne demek sağlıklı topaç gibi yeğenlerim olsun inş. 2-3 Temmuz kuzum
Aa az kalmıışşşş bebeğimmm inşallahh senden de bomba gelsiiiiinn❤❤❤
Şimdi bestecan ben doğaldan yanayım ya bu kadar uğraştınn sağol. Benim vitamine devam ediyim mi etmeyim mi bu vinalacta çok şey var🤗

Aa az kalmıışşşş bebeğimmm inşallahh senden de bomba gelsiiiiinn❤❤❤
Şimdi bestecan ben doğaldan yanayım ya bu kadar uğraştınn sağol. Benim vitamine devam ediyim mi etmeyim mi bu vinalacta çok şey var🤗
Kuzum bunlar hamilelikte alınması gereken vitaminler ve hiç bir zararı yok, senin vitamin depoların dolu olsa bile zaman içinde bebiş o depoları tüketecek o yüzden kesinlikle almalısın, artık doğal hiç bir Gıda kalmadı bunları alabileceğin özellikle iyot bebeğin gelişiminde çok çok önemli, heleki bizim yaşlarda kesinlikle kullanılması gerek bunlar depolanan fazlası zarar olan vitaminler değil fazlasını vücut atar ve bu tamamen hamilelikte gerekli mg ve vitaminlere göre hazırlanmış bir multivitamin, zaten doktorunda gidince bir multivamin başlar ben bu ilaç grubunu çalıştım en iyisi bu canım.

Back