Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım su an mutlulugun resmen bana da gecmıs gıbı hıssedıyorum. cok guzelsın ınsallah her ısın dogru ve duzgun gıtsın yolun acık olsun guluummm

Cok yaşaaaa, iyi yaşaaaaa yavruyla birlikte ,Geçmiş olsun panic bacı

Şimcik arkedeşler ben şu ovu takip testleri sipariş etcem. Lakin nasıl kullanılır bilmiyom bana yardımcı olsanız çok memnun olcam (nezaman nasıl kullanacam hangi durumda şahlanma oluyor lütfen bilgilerinize tecrübenize ihtiyacım var)

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın..

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın..

Sağol, geçti bile kuzum. Akşam yemekte muhteşem 3'lü sarımsak, soğan ve acı bibere bi yüklendim, beraberinde bir paket mendili de burnumu silerken bitirdikten sonra şu an son 5 saattir eskisi gibi sapasağlamım.
24 saat sürdü ve "manyak galiba bu" diyerek gitti. Ne hapşırık kaldı ne burun akıntısı. Eşim hala bakıp bakıp "vay anasını sayın seyirciler sen mutfaktaki gıdalarla adam da öldürebilirsin demek ki" diyo. Ahahshsh.

Süpperrr geçmiş olsun dicektim ki geçmişş bileee aman adam sakınsın senden

Soğan doğal antibiyotik, sarmısağın çözemeyeceği mesele yok.. üçlü bomba yapmışsın geçmeme gibi bir ihtimal mi var sanki.. ama kısa sürede geçmesi şaşırtmıştır belki eşini :)

İçinde bir çizelge göreceksin canım. Adet düzenine göre ne zaman başlayabileceğine dair.. istersen ona uyabilirsin, istersen adet bitince başlarsın. Bence günde bir test ile başla. İlk başlarda ikinci çizgi silik olacak çünkü. Çizgi koyulaşmaya başlayınca, yumurtlama yaklaşıyor demek olduğu için, sabah akşam iki kere yaparsın.. önce ikinci çizgi koyulaşacak pik yapacak. Bu 24-36 saatte yumurtlayacaksın demek.. teste ve denemeye devam ediyor olacaksın o zamAn. Ne zaman ikinci çizgi tekrar silikleşecek o da yumurtladın demek olacak.

Geçmiş olsun canım ağır geçiriyorsun galiba. Şimdi iyi misin

sagol canım, evet cok agır gecıyor, agrı kesıcı ve bulantı ıgnesı vurduktan sonra hafıflıyor, yoksa hap seklınde agrı kesıcı ıle hıc bır degısıklık olmadan aynı sıddetle en az 3 gun devam edıyor. allah kımseye vermesın pıs bır rahatsızlık. vertıgo da mıgren de.

oo supersın bacım, neyse kı atlattın hemencecık

Herkese günaydın, benim yine bi derdim var, şöyle ki mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladık, önceden geçirdiğim miyom ameliyatı dolayısıyla iyileşme sürecimi tamamlamak adına embriyolar donduruldu, bu ay ki reglimle transfer hazırlıklarına başlıcaktık 19 unda olmam gerkiyodu ama olmadımmacaba doğal hamilelik mi oluştu umuduyla test yaptım birkaç gün gayet negatif.. 21 cuma gecesi wcde birkaç damla olunca tamam dedim sabaha sökülür, pazartesi tüp bebek merkezi, istanbul yolları bana gözükür.. ama yok, regli bitimi gibi olan kahve lekelenme devam ediyo wcde, o kadar.. bu arada regli belirtilerimden karın ağrım da geçti, göğüslerde hiç değişim olmadı bu ay enteresan şekilde.. anlamadım gitti..bugün hastaneye gideyim diyorum, kendi tüp benek doktorumu aradım o da her ihtimale karşı kanda gebelik, ayrıca kistik durum ihtimaline karşı e2 yaptır bana yolla dedi.. ilk kez başıma geliyo, tam da bu ay transfer ayım derken, üff canım sıkıldı.. bu durumda regl olmazsam tedavi ertelenir mi ki? Ya da ilaçla mı getirtelim derler?

Çoook tşk ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…