- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.961
Bebenin kalp atışı vites arttırdıysa demekÇok sevindim akıllı bıdıka inşallah sonunda pozitifi görür
başıımmmm çok ağrıyorrr![]()
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebenin kalp atışı vites arttırdıysa demekÇok sevindim akıllı bıdıka inşallah sonunda pozitifi görür
Yeterince su içiyo musun turtacım?Çok sevindim akıllı bıdıka inşallah sonunda pozitifi görür
Normal şimdi hasret gideriyor bir yandan tüp bebek görüşmesi var.. yalnız değil ki vakit bulup bize yazsın :)bende sordum ama vatana geldi gezmelerden bakamıyor tabi ... bugün randevusu vardı ama saati bilmiyorum..
Normal şimdi hasret gideriyor bir yandan tüp bebek görüşmesi var.. yalnız değil ki vakit bulup bize yazsın :)
@Zeyneppp83KızlarArmin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))
Çok emek vermişsin karşılığı güzel kaliteli yumyumlar olarak dönsün inşallah.Nerdeyse 1 yıldır araştırıyordum canım bekliyordum sonunda buldum, nisan Ağustos arasında sadece toplanabiliyormuş o yüzden doğalını bulması zor oluyor
Migrenim yok sinüzit var galiba gebelikten ilk 3 ay olurmuşNiden ki kuzum? Migren mi var? Gebelikten mi acebası?
Hormanlar ,kan akışı hızlandı falan ondan gibi yazıyor Google amcadaBebenin kalp atışı vites arttırdıysa demek![]()
![]()
![]()
![]()
Migrenim yok sinüzit var galiba gebelikten ilk 3 ay olurmuş
10-12 bardak içiyorum selocumYeterince su içiyo musun turtacım?
Valla bizim buralarda da klimasız durulmaz ama daha açmadık serin gidiyor çok şükür aman dikkat et panic bacı bi tane parol içsem mi ki dün başladı uyudum uyandım kaldığı yerden devamBeni de klima çarptı zaar burnum akıyo hafiften. Hapşiiieee diyip duruyorum ama Aydın'da klimasız yaşamak imkansız.
Aynen bunu kastetmeye çalıstiydim benNormal şimdi hasret gideriyor bir yandan tüp bebek görüşmesi var.. yalnız değil ki vakit bulup bize yazsın :)
Valla bizim buralarda da klimasız durulmaz ama daha açmadık serin gidiyor çok şükür aman dikkat et panic bacı bi tane parol içsem mi ki dün başladı uyudum uyandım kaldığı yerden devam
Nasıl tatlı heyecan ama
Geçmiş olsun canım. Uff ilaçta alamıyorsun.Migrenim yok sinüzit var galiba gebelikten ilk 3 ay olurmuş
Sanada geçmiş olsun kuzum ama bu klima mevzusu çok fena gerçekten ne onünlü nede onsuz misali. Dikkat et kendineBeni de klima çarptı zaar burnum akıyo hafiften. Hapşiiieee diyip duruyorum ama Aydın'da klimasız yaşamak imkansız.
Vatanına hoşgeldin kuzum,tedavin hayirli olsun, doktorun dediklerine ve de içine sinmesine çok sevindim, insAllah yavrunu alıp gideceksin evine, ve o bahcede elin karnında oturacaksin, sonrada yavrun kucaginda, bunlar için gönülden dua ediyorum, senin için, hepimiz içincaniklerim panic dedigi gibi netim yok telin netine ablamdayken baglaniyorum. dusarda yigeninkini kullaniyorum.ee sonrada malum hastretlik, uzun sohbetler. bide küçük olan yigenim, illa teyzemle yaticam diye tuttururuyor o uyusun da ablamla sohbette devam edeyim derken gelemiyorum.(dennisgo darisi basina.ben insallah bebegimle aralarinden evime giderim. insallah sende bebeginle onlara kavusursun. yigenime sarilinca aklima sen geliyorsun
)he bide zaten yapisik ikizler gibi gun boyu beraberlik takiliyoruz gece de ben yataga girmeden uyumuyor. yaaa giriyor koynuma sariliyor kafasini gohsume yaslayip, nasil ozlemisim kokusunu, anlatiyor bitmiyor teyze biliyomusunla baslayan okadar cok sey biriktirmiş ki
. buraya gelmeye fırsat bulamıyorum.ah gurbet zalim gurbet denisgonun dedigi gibi bol bol hasret gideriyorum.
panic_attack tesekkur ederim hersey icin paylaşımların destegin icin
ne var ne yok kizlar. guzel gelismeler var mi ?
dennisgo tedavin hangi surecte trasfer oldun mu?
cilekliturta_33 hamilelik nasil gidiyor
yaa hepinizi tek tek merak ediyorum ama cok koptum kisacasi hepiniz iyimisiniz ?hepinizi ozledim
adetimle tedaviye başlıyorum hem gelmenin kavusmalarin heycani, hem randevu heycani, sarhos gibiyim keyfim cok yerindeinsallah hersey yolunda gider amin
![]()
aminnnnnn insallah cok cokkkk hosbuldumVatanına hoşgeldin kuzum,tedavin hayirli olsun, doktorun dediklerine ve de içine sinmesine çok sevindim, insAllah yavrunu alıp gideceksin evine, ve o bahcede elin karnında oturacaksin, sonrada yavrun kucaginda, bunlar için gönülden dua ediyorum, senin için, hepimiz için![]()
Hem doktor randevunun iyi geçmesi, hem de ailenle güzel zaman geçirmenin bu tedavide sana pozitif etkisi olacaktır. Bebeğini alıp evine döneceksin ne güzel :)caniklerim panic dedigi gibi netim yok telin netine ablamdayken baglaniyorum. dusarda yigeninkini kullaniyorum.ee sonrada malum hastretlik, uzun sohbetler. bide küçük olan yigenim, illa teyzemle yaticam diye tuttururuyor o uyusun da ablamla sohbette devam edeyim derken gelemiyorum.(dennisgo darisi basina.ben insallah bebegimle aralarinden evime giderim. insallah sende bebeginle onlara kavusursun. yigenime sarilinca aklima sen geliyorsun
)he bide zaten yapisik ikizler gibi gun boyu beraberlik takiliyoruz gece de ben yataga girmeden uyumuyor. yaaa giriyor koynuma sariliyor kafasini gohsume yaslayip, nasil ozlemisim kokusunu, anlatiyor bitmiyor teyze biliyomusunla baslayan okadar cok sey biriktirmiş ki
. buraya gelmeye fırsat bulamıyorum.ah gurbet zalim gurbet denisgonun dedigi gibi bol bol hasret gideriyorum.
panic_attack tesekkur ederim hersey icin paylaşımların destegin icin
![]()
ne var ne yok kizlar. guzel gelismeler var mi ?
dennisgo tedavin hangi surecte trasfer oldun mu?
cilekliturta_33 hamilelik nasil gidiyor
yaa hepinizi tek tek merak ediyorum ama cok koptum kisacasi hepiniz iyimisiniz ?hepinizi ozledim
adetimle tedaviye başlıyorum hem gelmenin kavusmalarin heycani, hem randevu heycani, sarhos gibiyim keyfim cok yerindeinsallah hersey yolunda gider amin
![]()