Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal şimdi hasret gideriyor bir yandan tüp bebek görüşmesi var.. yalnız değil ki vakit bulup bize yazsın :)

Kızlar Armin Armin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))
@Zeyneppp83

Nerdeyse 1 yıldır araştırıyordum canım bekliyordum sonunda buldum, nisan Ağustos arasında sadece toplanabiliyormuş o yüzden doğalını bulması zor oluyor
Çok emek vermişsin karşılığı güzel kaliteli yumyumlar olarak dönsün inşallah. 😍😘

Beni de klima çarptı zaar burnum akıyo hafiften. Hapşiiieee diyip duruyorum ama Aydın'da klimasız yaşamak imkansız.
Valla bizim buralarda da klimasız durulmaz ama daha açmadık serin gidiyor çok şükür aman dikkat et panic bacı bi tane parol içsem mi ki dün başladı uyudum uyandım kaldığı yerden devam

Valla bizim buralarda da klimasız durulmaz ama daha açmadık serin gidiyor çok şükür aman dikkat et panic bacı bi tane parol içsem mi ki dün başladı uyudum uyandım kaldığı yerden devam

Biz yanıyoruz. Serinleyelim diye balkonu açıyoruz, akşam bile dışarıdan sıcak hava geliyo. 3 klima var evde düşün. Daha 50 dereceli Temmuz, Ağustos'umuz var 😌

Parol ve minoset'i günde 3 taneye kadar içebilirmişsin. İç bi tane bişi olmaz.

Beni de klima çarptı zaar burnum akıyo hafiften. Hapşiiieee diyip duruyorum ama Aydın'da klimasız yaşamak imkansız.
Sanada geçmiş olsun kuzum ama bu klima mevzusu çok fena gerçekten ne onünlü nede onsuz misali. Dikkat et kendine 😍😘

caniklerim panic dedigi gibi netim yok telin netine ablamdayken baglaniyorum. dusarda yigeninkini kullaniyorum.ee sonrada malum hastretlik, uzun sohbetler. bide küçük olan yigenim, illa teyzemle yaticam diye tuttururuyor o uyusun da ablamla sohbette devam edeyim derken gelemiyorum.( dennisgo dennisgo darisi basina.ben insallah bebegimle aralarinden evime giderim. insallah sende bebeginle onlara kavusursun. yigenime sarilinca aklima sen geliyorsun 😢)he bide zaten yapisik ikizler gibi gun boyu beraberlik takiliyoruz gece de ben yataga girmeden uyumuyor. yaaa giriyor koynuma sariliyor kafasini gohsume yaslayip, nasil ozlemisim kokusunu, anlatiyor bitmiyor teyze biliyomusunla baslayan okadar cok sey biriktirmiş ki😀. buraya gelmeye fırsat bulamıyorum.ah gurbet zalim gurbet denisgonun dedigi gibi bol bol hasret gideriyorum.
panic_attack panic_attack tesekkur ederim hersey icin paylaşımların destegin icin 🥰💐
ne var ne yok kizlar. guzel gelismeler var mi ?
dennisgo dennisgo tedavin hangi surecte trasfer oldun mu?
cilekliturta_33 cilekliturta_33 hamilelik nasil gidiyor
yaa hepinizi tek tek merak ediyorum ama cok koptum kisacasi hepiniz iyimisiniz ?hepinizi ozledim💐

adetimle tedaviye başlıyorum hem gelmenin kavusmalarin heycani, hem randevu heycani, sarhos gibiyim keyfim cok yerinde 😅 insallah hersey yolunda gider amin🙏🏼💐😂😀

caniklerim panic dedigi gibi netim yok telin netine ablamdayken baglaniyorum. dusarda yigeninkini kullaniyorum.ee sonrada malum hastretlik, uzun sohbetler. bide küçük olan yigenim, illa teyzemle yaticam diye tuttururuyor o uyusun da ablamla sohbette devam edeyim derken gelemiyorum.( dennisgo dennisgo darisi basina.ben insallah bebegimle aralarinden evime giderim. insallah sende bebeginle onlara kavusursun. yigenime sarilinca aklima sen geliyorsun 😢)he bide zaten yapisik ikizler gibi gun boyu beraberlik takiliyoruz gece de ben yataga girmeden uyumuyor. yaaa giriyor koynuma sariliyor kafasini gohsume yaslayip, nasil ozlemisim kokusunu, anlatiyor bitmiyor teyze biliyomusunla baslayan okadar cok sey biriktirmiş ki😀. buraya gelmeye fırsat bulamıyorum.ah gurbet zalim gurbet denisgonun dedigi gibi bol bol hasret gideriyorum.
panic_attack panic_attack tesekkur ederim hersey icin paylaşımların destegin icin 🥰💐
yaa hepinizi tek tek merak ediyorum ama cok koptum kisacasi hepiniz iyimisiniz ?hepinizi ozledim💐

adetimle tedaviye başlıyorum hem gelmenin kavusmalarin heycani, hem randevu heycani, sarhos gibiyim keyfim cok yerinde 😅 insallah hersey yolunda gider amin🙏🏼💐😂😀
Vatanına hoşgeldin kuzum,tedavin hayirli olsun, doktorun dediklerine ve de içine sinmesine çok sevindim, insAllah yavrunu alıp gideceksin evine, ve o bahcede elin karnında oturacaksin, sonrada yavrun kucaginda, bunlar için gönülden dua ediyorum, senin için, hepimiz için:KK200::dua::dua::KK200:

Vatanına hoşgeldin kuzum,tedavin hayirli olsun, doktorun dediklerine ve de içine sinmesine çok sevindim, insAllah yavrunu alıp gideceksin evine, ve o bahcede elin karnında oturacaksin, sonrada yavrun kucaginda, bunlar için gönülden dua ediyorum, senin için, hepimiz için:KK200::dua::dua::KK200:
aminnnnnn insallah cok cokkkk hosbuldum❤️🙏🏼 cok tesekkur ederim sana hepinize. sizler de benim dualarindasiniz💐suan gozlerim dolu dolu yaziyorum. okadar cok duygulandim ki. biliyomusun hala inanamıyorum o kapidan girdim mi ben şimdi! o bekledigim gün geldi he 😢 gecti he hersey umutsuzluk acabalar. yeni bir umut kapisindan girdim, mus mustlu ciktim,insallahta mutlu bir son kapida bekliyordur beni. butun yorgunlugum o kapinin disinda kaldi.dogru kisi in karsisinda oldugumu hissettim. doktor gibi doktor gormeyeli cok olmus😅umutsuzluk ve yorgunluklarim negatif ne varsa çıktığım da orda yoklardi🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ve aynen yazdigin gibi kendimi oyle hayal ettim❤ 🥰💋hepsi pekiyi olan karne almis cocuklar gibi uca uca ciktim. demek ki nasibim de burasi vardi.aksiliklerin beni dibe vurdugu @panic_attack❤🙏🏼😘 merkezden aldigi pozitif enerjisini bana gecirmesi tanismam burda aranızda olmam, sizlerin her birinizin düştüğüm de beni umutlaarla sarmalamaniz, desteginiz vesilesi oldu, dustum yola.insallah daha fazla yorulmadan kavusurum. kavusamasam da umudum orda benimle devam edicek inaniyorum. ordan bebegimi ya alip gidecegim ya gidicegim,kac sefer de basaririm bilmiyorum ama, inanıyorum insallahhhh 🥰🙏🏼

Hem doktor randevunun iyi geçmesi, hem de ailenle güzel zaman geçirmenin bu tedavide sana pozitif etkisi olacaktır. Bebeğini alıp evine döneceksin ne güzel :)
Yeğen deyince artık burnumun direği sızlıyor. Özlemenin ötesine geçtim. Neyse ki daha önce attığım fırçalar işe yaradı en azından görüntülü konuşuyor biraz :) ben geldiğimde de yapışık ikiz gibi oluyoruz. Babası, annesi ile bana alan açmak için bazen onu oyalamak istiyor ama kesinlikle dibimden ayrılmıyor. Ben de seni özlüyorum, sadece annem mi özlüyor diyor :) sevgisini o kadar açık gösteriyor ki, bayılıyorum ağzından çıkan her söze. O yüzden senin de yeğeninle geçen bu günlerden nasıl keyif aldığını tahmin edebiliyorum.
Benim transfer Salı sabahı olacak. Şimdilik ilaçlara devam ediyor bekliyorum. Umarım sen bebeğinle evine ben bebeğimle Türkiye’ye tatile giderim :)

Back