- Konu Sahibi panic_attack
- #8.041
Sanki bana tüp bebeğe başlarken 3-4 şeye bakılmıştı. Dosya yok yanımda da... ultrasona girdin mi canım?Kızlar bi ıgm bakmış ıgg da bakması gerekmiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bana tüp bebeğe başlarken 3-4 şeye bakılmıştı. Dosya yok yanımda da... ultrasona girdin mi canım?Kızlar bi ıgm bakmış ıgg da bakması gerekmiydi
Ben 2 yıl önce yaptırmıştım ıgg ıgm bakmışlardı bu doktorları anlamıyorum Cuma gidicem canım sen baptın keseye ne zamana gün verdilerSanki bana tüp bebeğe başlarken 3-4 şeye bakılmıştı. Dosya yok yanımda da... ultrasona girdin mi canım?
Çarşamba gidicez , ben de tıp fakültesinde trombofili paneli için kan verdim cuma günü ama nelere bakıyorlar bilmiyorum daha önce bakılmamıştı , 1 hafta 15 güne çıkar dediler. Aspirin alıyorum şimdilik inş temizdirBen 2 yıl önce yaptırmıştım ıgg ıgm bakmışlardı bu doktorları anlamıyorum Cuma gidicem canım sen baptın keseye ne zamana gün verdiler
İnşallah temiz çıkar evet o kadar sürüyor canımÇarşamba gidicez , ben de tıp fakültesinde trombofili paneli için kan verdim cuma günü ama nelere bakıyorlar bilmiyorum daha önce bakılmamıştı , 1 hafta 15 güne çıkar dediler. Aspirin alıyorum şimdilik inş temizdir![]()
Gecikme yaşayınca aklıma sen geldin zaten, bi taraftan umutlanıyorum bi taraftan tırsıyorum olumsuz bişey varsa diye.. az önce doktordan çıktım ultrasonla üstten muayene etti, bişey gözükmüyomuş, bebek varsa bile kese görünmüyormuş ki 5-6 gün gecikmeyle zaten görünmeyebilirmiş de, kan tahlili istedi e2 falan da istedik, rahim kalın görünüyormuş yumurtlama olmamış gibi görünüyor dedi, stres vs. Gecikme yapabilir dedi. Sonuçlar yarın çıkar yine bi uğrarım yanına belki ilaç vs.. ile adeti getiririz bilmiyorum. Tüp bebek doktoruma da sonuçları ileticem bakalım nasıl bi yol izlicek...Daha once hiç gecikme olmayıpta başa gelince çok zor bilirim ne çektim 1 hafta git rahatla canım. Haber ver sonucu merak ettim bi supriz yapar bide![]()
internetten bak arada gene sonuçlar çıkabilir ben 4-5 gibi kan verdim 3-4 saat sonra hepsi çıkmıştı... ama kist olsa görürdü ultrasonla bence ay inşallah kan pozitif çıkar daha erken kese falan için..Gecikme yaşayınca aklıma sen geldin zaten, bi taraftan umutlanıyorum bi taraftan tırsıyorum olumsuz bişey varsa diye.. az önce doktordan çıktım ultrasonla üstten muayene etti, bişey gözükmüyomuş, bebek varsa bile kese görünmüyormuş ki 5-6 gün gecikmeyle zaten görünmeyebilirmiş de, kan tahlili istedi e2 falan da istedik, rahim kalın görünüyormuş yumurtlama olmamış gibi görünüyor dedi, stres vs. Gecikme yapabilir dedi. Sonuçlar yarın çıkar yine bi uğrarım yanına belki ilaç vs.. ile adeti getiririz bilmiyorum. Tüp bebek doktoruma da sonuçları ileticem bakalım nasıl bi yol izlicek...
Sonuçlar çıkmış canım evet, gebelik yok e2 düşük 27 çıkmış, erken menopoza doğru bi değer diye yorumladı bi yakınım, sonra tüp bebek doktorumla görüştüm, sonuçları gönderdim salı ya da Çarşamba gelebilirsin dedi ama aktif kanama yok nasıl olcak dedim, puan çıkan kan değerlerin regl döneminde olduğunu gösteriyo zaten dediinternetten bak arada gene sonuçlar çıkabilir ben 4-5 gibi kan verdim 3-4 saat sonra hepsi çıkmıştı... ama kist olsa görürdü ultrasonla bence ay inşallah kan pozitif çıkar daha erken kese falan için..
Hadi inşahh hayırlı uğurlu olsun yok öyle menopoz falan sen sağlıklısın sen doğurgansın..Sonuçlar çıkmış canım evet, gebelik yok e2 düşük 27 çıkmış, erken menopoza doğru bi değer diye yorumladı bi yakınım, sonra tüp bebek doktorumla görüştüm, sonuçları gönderdim salı ya da Çarşamba gelebilirsin dedi ama aktif kanama yok nasıl olcak dedim, puan çıkan kan değerlerin regl döneminde olduğunu gösteriyo zaten dediçarşamba gitmeye karar verdik. Tuhaf bi başlangıç oluyo, inşallah sonu güzel olur
Tuhaf hisler içindeyim
![]()
Amin aminnnHadi inşahh hayırlı uğurlu olsun yok öyle menopoz falan sen sağlıklısın sen doğurgansın..
Senin yaş kaçtı annen kaç yaşında girmiş canım?Amin aminnnBi korkmadım değil, doktor öyle bi yorum yapmadı, en azından şimdilik, inşallah gerçekten regl dönemimde olduğu için öyle çıkmıştır..
Ben 38 yaşındayımSenin yaş kaçtı annen kaç yaşında girmiş canım?
Maşallahh daha önün açıkk hiç merak etme olumlu düşünmeye çalış olur muu?:)Ben 38 yaşındayımannem 52 yaşında girmiş maşallah dedim
Maşallahhh gııKızlar kontrole gittik geldik. Kese geçen haftanın 2 katı olmuş. Yolk sac görüldü. Bebiki de gördük kesenin içinde 1 mm :)) Kalbini de gördük pıtı pıtı hareket ediyoduHaftaya kalp sesini duyarız dedi doktorum.
![]()
Çok güzel bir haberKızlar kontrole gittik geldik. Kese geçen haftanın 2 katı olmuş. Yolk sac görüldü. Bebiki de gördük kesenin içinde 1 mm :)) Kalbini de gördük pıtı pıtı hareket ediyoduHaftaya kalp sesini duyarız dedi doktorum.
![]()
şu e2 olayını bende yeni çözmeye çalışıyorum canım ama 50 üstü tehlike diye biliyorum. Benimki 50 üstüydü çünkü ama oda kistten kaynaklanıyormuş sanırım beste demişti.Sonuçlar çıkmış canım evet, gebelik yok e2 düşük 27 çıkmış, erken menopoza doğru bi değer diye yorumladı bi yakınım, sonra tüp bebek doktorumla görüştüm, sonuçları gönderdim salı ya da Çarşamba gelebilirsin dedi ama aktif kanama yok nasıl olcak dedim, puan çıkan kan değerlerin regl döneminde olduğunu gösteriyo zaten dediçarşamba gitmeye karar verdik. Tuhaf bi başlangıç oluyo, inşallah sonu güzel olur
Tuhaf hisler içindeyim
![]()
en zevkli sezonnn... :)Kızlar
Bu bir kaç günde giremiyorum pek temizlik beni pert etti :) Transfer öncesi son iş olarak saçımı boyatıyorum. Bundan sonra yatıp dinlenme sezonunu açacağım :)
maşallah deyin yigenime yaaaaa :)Kızlar kontrole gittik geldik. Kese geçen haftanın 2 katı olmuş. Yolk sac görüldü. Bebiki de gördük kesenin içinde 1 mm :)) Kalbini de gördük pıtı pıtı hareket ediyoduHaftaya kalp sesini duyarız dedi doktorum.
![]()